- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canımmmmm hayırlı olsun. Aşılam zor bir şey mi bilmiyorum ama yat dinlen bitanem.Yarı. Kan verir vermez haber et ltfen vallah ben de çok merak ettim doğrusu uzulme şimdi hemen korkma ben dün aşılama oldum bu saate kadar hep leke görüyorum üstelik kimsede olmuyomus
berfinim belki doktorun kullandigi katater biraz ileri gitmistir.Yarı. Kan verir vermez haber et ltfen vallah ben de çok merak ettim doğrusu uzulme şimdi hemen korkma ben dün aşılama oldum bu saate kadar hep leke görüyorum üstelik kimsede olmuyomus
Merhaba hayırlı geceler arkadaşlar, ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz lütfen. ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu . Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen.
Canımmmmm hayırlı olsun. Aşılam zor bir şey mi bilmiyorum ama yat dinlen bitanem.
cnm kanama normal adet gibimiydi.Merhaba hayırlı geceler arkadaşlar, ben yeni üyeyim ve sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz lütfen. ben normalde 25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu . Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Bu gün de uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa aşırı bel ağrısı var. Neden böyle oldu üzerine görmüş olabilir miyim lütfen yardımcı olun bana lütfen.
berfinim belki doktorun kullandigi katater biraz ileri gitmistir.
hafif kanama normaldir.insallah yerlesiyodur .
Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Hayır hiç test yapmadım ama öyle aman aman bir stres te yaşamadım ilk defa böyle bir şey oldu sizlere sormak istedim belki Çevrenizde vardır benim gibi olan diye...Canım merhaba bu sure icinde kan tahlili ve ya test yaptın mi yarın bi test yapın öyle olmuş olabilir ama sknti stres adeti geciktirdiği gibi adet kanamasini da değiştiriyor dediğin gibi bi ara yaşadım ama gebelik yoktu stresten oldu inşallah hamilesindirrr inşallah bebisin seninledir
Canimmm zor değildi 5 dklik bir işlem ama nedense sancim çok ve lekelenmem oluyo inşallah bebisim benimle 9 aylık maceraya çıkmıştır :))))
Yoğun canım uzandigim zaman dahi geliyordu lavaboya zor yetisiyordum. ..cnm kanama normal adet gibimiydi.
neden o kadar erken oldu ki?
hafifse yerlesme kanamasidir diycem ama yogun diyorsun .
Yoğun canım uzandigim zaman dahi geliyordu lavaboya zor yetisiyordum. ..
Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Hayır hiç test yapmadım ama öyle aman aman bir stres te yaşamadım ilk defa böyle bir şey oldu sizlere sormak istedim belki Çevrenizde vardır benim gibi olan diye...
Inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. ..bilemedim cnm ne desem yalan olur.hic yasamadim boyle bi durum.
sen yinede bi test yap .insallah ustune gorme yada yerlesme kanamasidir.
cnm yasin kac? ne kadar suredir bebis istiyorsun?Yoğun canım uzandigim zaman dahi geliyordu lavaboya zor yetisiyordum. ..
Kız bunu diyen ilk sen değilsin herkes ikiz diyo yaaa :)))) inşallah yaa insallajhucummmmm berfoyu birakmayiinnn ikiz bebisler sarsin yumurtani insallah...
Canımmmm inşallah bebiş seninledir. Sağlıkla sıhhatle bir dokuz aylık macera başlar. Bize ümit olursunuz sen ve bebişleriniz.Canimmm zor değildi 5 dklik bir işlem ama nedense sancim çok ve lekelenmem oluyo inşallah bebisim benimle 9 aylık maceraya çıkmıştır :))))
Canımmmm inşallah bebiş seninledir. Sağlıkla sıhhatle bir dokuz aylık macera başlar. Bize ümit olursunuz sen ve bebişleriniz.
İnşallah hepimiz kuzum. Ben bugün duphaston başladım.İnşallah canimm benim bu topigin başından beri varsinn ogretmenimm inşallah senin haberini de erkenden alirizzz :-* ♥♥
İnşallah hepimiz kuzum. Ben bugün duphaston başladım.
cnm sana asilamada neden bunu vermedilerki.O ne ki ilk defa duydum :)))))) inşallah ise yarar iyice değerlendirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?