19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Yarı. Kan verir vermez haber et ltfen vallah ben de çok merak ettim doğrusu uzulme şimdi hemen korkma ben dün aşılama oldum bu saate kadar hep leke görüyorum üstelik kimsede olmuyomus
Canımmmmm hayırlı olsun. Aşılam zor bir şey mi bilmiyorum ama yat dinlen bitanem.

Yarı. Kan verir vermez haber et ltfen vallah ben de çok merak ettim doğrusu uzulme şimdi hemen korkma ben dün aşılama oldum bu saate kadar hep leke görüyorum üstelik kimsede olmuyomus
berfinim belki doktorun kullandigi katater biraz ileri gitmistir.
hafif kanama normaldir.insallah yerlesiyodur .

Canım merhaba bu sure icinde kan tahlili ve ya test yaptın mi yarın bi test yapın öyle olmuş olabilir ama sknti stres adeti geciktirdiği gibi adet kanamasini da değiştiriyor dediğin gibi bi ara yaşadım ama gebelik yoktu stresten oldu inşallah hamilesindirrr inşallah bebisin seninledir

cnm kanama normal adet gibimiydi.
neden o kadar erken oldu ki?
hafifse yerlesme kanamasidir diycem ama yogun diyorsun .

berfinim belki doktorun kullandigi katater biraz ileri gitmistir.
hafif kanama normaldir.insallah yerlesiyodur .

Ayşem vallah bilemedim ki rahimim çok kasilan cinsten adetteyken katıldığı için sancidan geberiyorum demek ki çok hassas ne bilim.ya normaldir insallah :)

Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Hayır hiç test yapmadım ama öyle aman aman bir stres te yaşamadım ilk defa böyle bir şey oldu sizlere sormak istedim belki Çevrenizde vardır benim gibi olan diye...

Canım benim ne demek diama. Senin dediğin gibi olmadı benimki ama bir ay içinde uç defa adet oldum bi kere 6 gün arayla bi kere 12 gün sonra ve dedjgin gibi yoğun kahve telvesi gibi kahve renkli akintimdi 3 gün surdu inşallah hamişsindir :))

Canimmm zor değildi 5 dklik bir işlem ama nedense sancim çok ve lekelenmem oluyo inşallah bebisim benimle 9 aylık maceraya çıkmıştır :))))
Canımmmm inşallah bebiş seninledir. Sağlıkla sıhhatle bir dokuz aylık macera başlar. Bize ümit olursunuz sen ve bebişleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…