canım Regl oldum bu ay bitti benim için
beni eklemedin mi kız? benim de ya 17 oakta ya 21 ocakta olcam. ama olmuyayım inşallah dua edin kızlar.
doktora gittim adet tarihim 22 si
Tşk ederim.artık Beni bi dahaki aya yazarsınCanimmm hoop ekledim seniii sen de bize uğur getirirsin inşallah biz de sana uğur oluruz Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin listemizdekilere de insallaaaah aminnn amin aminn
Tşk ederim.artık Beni bi dahaki aya yazarsın
3.5yil oldu evleneli hic korunmadik insallah cnmCanım ne kadarlik evlisin ne zamandır istiyosun ? Kaydetti listeye inşallah uğur getirirsin bize :)
uzulme cnm insallah obur.aya olurCanlar ben geldim beta hcg 0,1 ile
Sizlere de bana da Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim Rabbim ilacta kullaniyorum 2 ay oldum arka arkaya ne guzel bu ay neden gecikti acaba ya kendimi bildim bileli biktim adet duzensizligindenMü'min kendi istediğini başkası için istemedikçe gerçek imin etmis olmaz. Bizim birbirimize ettiğimiz dua ins daha makbüldür. Yanındayız kardeşim
Aramiza hosgeldin canim insallah hayirlisi artik yuregim cok yorgun dua edip sabir dilemekten baska carem yok su mübarek gece de Rabbim hicbirimize aratmasin tez vakitte saglikla hayirla nasip etsin insallah evlat kokusunu icime cekmek istiyorum artikuzulme cnm insallah obur.aya olur
Aramiza hosgeldin canim insallah hayirlisi artik yuregim cok yorgun dua edip sabir dilemekten baska carem yok su mübarek gece de Rabbim hicbirimize aratmasin tez vakitte saglikla hayirla nasip etsin insallah evlat kokusunu icime cekmek hosbulduk cnm insallah Allahtan ümit kesilmez cnm insallah tez zamanda yuvamiza.huzur mutluluk getirir
Stres Psikoji etkiliyo maalesef. Çok kafaya takmayalım ins. Insanız uzuluyoruz sonucta. Elden ne gelir. Hayırlısı Allahtan insSizlere de bana da Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah canim Rabbim ilacta kullaniyorum 2 ay oldum arka arkaya ne guzel bu ay neden gecikti acaba ya kendimi bildim bileli biktim adet duzensizliginden
İnşallah kuzucum âminCanimmm hoop ekledim seniii sen de bize uğur getirirsin inşallah biz de sana uğur oluruz Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin listemizdekilere de insallaaaah aminnn amin aminn
Beta hcg hiç büymüyor çok kızgınım ona çok!Canlar ben geldim beta hcg 0,1 ile
Tatlımmm güldürdün beni Allah da sizleri güldürsünBeta hcg hiç büymüyor çok kızgınım ona çok!
Öyle tabi canim insallah ama ben en cokta kocam icin uzuluyorum bana belli etmemeye calisiyor ama ici eriyor bi bebek gorunce hemen bana gosteriyorStres Psikoji etkiliyo maalesef. Çok kafaya takmayalım ins. Insanız uzuluyoruz sonucta. Elden ne gelir. Hayırlısı Allahtan ins
oylemi cnm peki benim 3 aydir hep gecikmeler oluyo bu da rahim filminin etkisimi sence?canım ben hsg çekildiği ay 14 gün gecikti.
AYYY benim esimde kardeslerinin cocuklarini sevince cok zoruma gidiyor.Öyle tabi canim insallah ama ben en cokta kocam icin uzuluyorum bana belli etmemeye calisiyor ama ici eriyor bi bebek gorunce hemen bana gosteriyor
hayirlisi olsun cnm.kucaginada saglikla aldiginida paylasirsin insallah.Amin Canım benim allah razı olsun ben hala inanamıyorum inşallah sizde bana dua edin kalp atışlarını duyalım sıkıca tutunsun bebişim bana. Allahım tüm isteyenlere inşallah tattırsın bu duyguyu dua etmem mi canm. <3<3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?