- 4 Aralık 2015
- 80
- 95
- 3
- 29
Amin Ins canım doktor başka birşey dedi miTeşekkür ederim darısı hepinizin basina
canım tebrik ederim Allah yüzünü görmeyi nasip etsin ins kaç çıktı değerHayır yılbaşından dolayi doktor yoktu acile gittik kan testi yaptık doktora gösterdik pozitif dedi 3 haftalikmis yarın doktora görünmem gerekiyo
Hmm Iyi bakalım. Beta hcg kaçmısHayır yılbaşından dolayi doktor yoktu acile gittik kan testi yaptık doktora gösterdik pozitif dedi 3 haftalikmis yarın doktora görünmem gerekiyo
Eşin Tahlili getirir inş. O zaman bilgilendirirsen seviniriz. Geç döllenmemi olduEşim gidip bakmış ben evde olduğum için bilmiyorum hastayım sadece test için çıktım
Kaç Günde bir regl oluyonTmm valla yani bu konu hakkında hiç bişey bilmiyorum sonucu getirse bakarım
Caniimmm ole sevndimkiii ya darisi basimizaaa bisey yapmsmydin bu ay :)Sonuc pozitif çıktı hamileyim
immm hamilesnnn sikinti yapma hemde degern cookkk guzelll dr.a git umarm hayrli haber alrsn dr.dandaYani hamile degilmiyim
Canm yani hani ilac vs. Yada sogankuru bal tarcin corek otu gbi vs. Bse kullandnmi canm sen ne kadrlk ewlisn yeni mi?Ne gibi anlamadim
Canimm tebrik ederim çok sevindimmmSonuc pozitif çıktı hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?