- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Amiinn ons. Rabbim bizide duysncanimm benim bozma moralini taslarin arasindan cicekler yeserten rabbim bizide anne yapacak olmayacak diye bisey yok yani oyle uzme kendini biraz zamani var demek . bebisler nazli kiymetli olacak heralde ondanbenimde ilk dusugum oyle kendiliginden olmustu bu arada o da zor oluyor tabi ama rabbim beterinden korusun.yeter ki
Ayy ben kurtaj olmadm kendilignden gtti kaydi ellrrimin arasindan ve hcbse yapamadm .. rabbim cektimiz sikintilarn mukafatini versn ins. Kizlar ayu duygularm tavangeçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diyeçok zor belki o sesi duymamıs olsan daha az yanardı canımız bilemezsin hayat mucizelere gebe dizisini izlerken kıza ultarson da sesi dinlettiler ben basladım hıckıra hıckıra ağlamaya çok farklı bi his.Rabbim bi daha kimseye yasatmasın ınsallah
Benim de öyle kasik larim ağrıyor normalde bugün belirtilerim olmasi gerekiyordu olmuyo bir haftadır adet sancisi çekiyorum ama hiç bişey yokinsallah hamissindir cnm
Evet Bu duyguyu yaşamak çok zor.Allah kimseye yaşatmasıngeçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diyeçok zor belki o sesi duymamıs olsan daha az yanardı canımız bilemezsin hayat mucizelere gebe dizisini izlerken kıza ultarson da sesi dinlettiler ben basladım hıckıra hıckıra ağlamaya çok farklı bi his.Rabbim bi daha kimseye yasatmasın ınsallah
bat neydi cnmBenim de öyle kasik larim ağrıyor normalde bugün belirtilerim olmasi gerekiyordu olmuyo bir haftadır adet sancisi çekiyorum ama hiç bişey yok
amin insallah canım damara bağlıcam anlasılan suan çok dıuygusallaştımAyy ben kurtaj olmadm kendilignden gtti kaydi ellrrimin arasindan ve hcbse yapamadm .. rabbim cektimiz sikintilarn mukafatini versn ins. Kizlar ayu duygularm tavan
amin canımEvet Bu duyguyu yaşamak çok zor.Allah kimseye yaşatmasın
Bir Sonraki adet olucan tarihbat neydi cnm
adet tarihin canım beklediğinbat neydi cnm
Ben Evdeyim oturuyorum canım sen napıyonKizlar sesiniz solugunuz cikmiyor ne yapiyorsunuz :)
Canım biraz bekle istersenKizlar yaa ben adet olmadım normalde olmam gerekiyor ne yapıyım bugün beklesem mi yoksa doktora mi gitsem
Canım Yazıdaki tarihinde 1ocak yazıyodu regl in için.2 gün geçtiyse kan testi yaptırabilirsinAma iki gün gecikti
canım Güzel haber alırsın ins. Haberini bekliyoruzAma iki gün gecikti
e bi kan tesri yaptir o zaman ilk hamisimiz sen olursun insaallahAma iki gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?