- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Acilde kan almiolar burda lan ama orayi bilmemm :)Bence acile gidip kan aldir :)))))) ama uzulmek yok sonra
Acilde kan almiolar burda lan ama orayi bilmemm :)
1 ocak ta olmam gerekiyorinsallah canım insallah ne zaman adet olman gerekiyor
1 ocak ta olmam gerekiyor
senin 4 benim 5 canım hadi bakalım insallah :) ben dayanamadım test yaptım o ayrı bi konu tabi
çookkk sağoll bitanemm.. Vallahi rabbim biliyor ozellikle KK daki arkadaşlarıma gonullden dua ediyorum..Canimmm tekrardan hayırlı olsun az mi beraber bekledik senin yavrun geldi çok sukur merak etme gorursun bebisini sağlıklıdır hayırlıdır inşallah bize de dua et aeni de topigimizin hamiss listesine ekliyorum
çookkk sağoll bitanemm.. Vallahi rabbim biliyor ozellikle KK daki arkadaşlarıma gonullden dua ediyorum..
Berf0o0o tatlımm aşılama yaptrcakmışsın şimdi gordum.. İnşllh rabbim meleğini gondericek canm bnm
muhakkak dualarımda olucaksın canm.. Sonucu dort gozle beklicemEvet canım aşılama yapicam naispse inşallah bir sorun çıkmazsa şimdilik herşey yolunda Allahım Herkese evlat sevgisi tattirsin bana da kocam gibi kokan kocam gibi bakan hayırlı sağlıklı evlat versin insallaaaah Allahım senin meleğini de bagislasin inşallah sagliklica kucağına alırsın inşallah :-*
Canım benimde 1.5 haftalik ken çıktı hatta adetime 3 gün falan vardi herlade öyle bi test yaptim çıkmaz nasılsa diye ikinci cizgiyi gördüm hemen canlarrAyyy ben de bilemedim vallah :)))) büşra diye bir arkadaşın da iki buçuk haftalıkken çıktı o da bu topikteydi :))) ayyy bekleşen mi acaba
ne bilim canım ya sabırsızım çok duramadım evde bi tane daha test var dürtüo beni yap yap diye :)kiz o kadr erknden bebis varsada cikmazki ztn
canım benimde adım BüşraAyyy ben de bilemedim vallah :)))) büşra diye bir arkadaşın da iki buçuk haftalıkken çıktı o da bu topikteydi :))) ayyy bekleşen mi acaba
Canım benimde 1.5 haftalik ken çıktı hatta adetime 3 gün falan vardi herlade öyle bi test yaptim çıkmaz nasılsa diye ikinci cizgiyi gördüm hemen canlarr
muhakkak dualarımda olucaksın canm.. Sonucu dort gozle beklicem
canım benimde adım Büşrakaderimiz herhalde :) beklemeye çalışcam anacığımda nasıl durmusum 9 ay onu çok merak ediyorum :)
Umutlu olun laan unut fakirin ekmegi :)Ay bak goruyomusun 3 gün önceden test yapınca çıkan var ama çıkmayan da var bilemedim :)))) ay sen böyle umutluysan vardır birşey içime biii his girdi
24 yasındayım o sözü hala doğrusunu bilmeme rağmen söylerken umudun ekmeği fakir diye sölüyorum eşim dalga geçio :)Umutlu olun laan unut fakirin ekmegi :)
Umutlu olun laan unut fakirin ekmegi :)
ay keske hislerimiz doğru çıksa canım ne bileyim ya umutlu olmak istiyorum Rabbim den gelene razıyım psikoljik mi bilmem ama kendimi hamile gibi hissediyorum :)Ay bak goruyomusun 3 gün önceden test yapınca çıkan var ama çıkmayan da var bilemedim :)))) ay sen böyle umutluysan vardır birşey içime biii his girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?