- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
17 ocak cnm :) inş hepimize uğur getirirHerkes bi bat yazsa liste yapsak o liste bkze uğur getirse :)))
sen neler yapıyosun cnm ? :)[/QUOTopik topik geziyorum arada WhatsApp'a giriyorum arada Ev işi yapıyorum Öyle zaman geçiriyorum belim ağrıyor işte öyle kuzu gibi bekliyorum
Herkes bi bat yazsa liste yapsak o liste bkze uğur getirse :)))
31 AralıkTey tey tey teyBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 30 Aralık
I imeraFera24 = 5 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Bu ne biçim bir şey olmuş böyle ya Umarım anlayabilirsiniz bundan bir şey
eşime kendi kendimize neofertil diye bi ilaç aldık onu kullanıyor şimdi.Canimmm benjm yaa çok iyi anlıyorum seni vallah sen cabaliyosun da esin de takviye alsa olmaz mi? Doktorun iliski gününü iyi degerlendiyo musun?
amenna canım tabiki Allah Ol derse iMkansız gözüken herşey olur ama ne bileyim yoruldum herhalde artıkbende neredeyse 2 yıldır bebiş istiyorum cnm bizde de bir sorun yok 4 kez gebelik geçirdim 3 ü kimyasal gebelik sonuncusu 6 haftalıkken kürtaj oldum bebek yerine başka bişey oluştuğu için . ama rabbimin sınavındayız sonuçta sabır edicez ki en güzeliyle mükafatlandırılacaz . zamanı var mış demekki cnm . hayırlısı buymuş diye düşünmek lazım. ayrıca her kadın her ay sadece 1 tane yumurta yumurtlar ve çatır çatır da hamile kalanlar var :) o yüzden 1 tane yumurta diye hiç ümitsizliğe kapılma yeterki allah yazmış olsun her türlü olur :)
eşime kendi kendimize neofertil diye bi ilaç aldık onu kullanıyor şimdi.
doktorun dediklerini harfiyen uyguluyoruz bakalım Bat: 9 ocak
Ayy inşAllah bitanem inşAllahKuzummm Allahın izniyle insallah 9 batta hamiss olduğunu ogrenirizzz :-* bekliyoruz beraber o gunuuu :))) hade bakalimmm bolca değerlendirin gecenizi :))))
Benim bat 10 ocak canım kürtaj olalı bes ay oldu ama korunmadık doktor gerek oşmadığını soylediCanmm senn bat ne zmandii bde hani kurtaj olmstn sanrm korundnz mu hic ?
Bende varımm 10 ocak gelmeyecek insaallahBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Aralık
I imeraFera24 = 5 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Bende varımm 10 ocak gelmeyecek insaallah
Kızlar napiyosunuz :)
Kizlar atesim hep 35.4-5 lerde idi 3 gündür 36.5 36.2 36.7 umutlanmaliyim o olumsuz cikan teste ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?