ay canımsın benim ya çok saol cnm bnm valla çok heyecanlıyım seni çok iyi anlıyorum bide kendimi bilmem ama sen bu ay kesin hamile kalıcakmışsın gibi hissediyorum tabi allahın izniyle :) .20 sinde adet oldum işte cnm bugün adetin 8. günü daha 2 gün oldu ztn adetim biteli ama nedense zaman geçmiyor ya
adet olunca da çok üzülmüyorum ben canım düzensiz ya ona bile seviniyorum ama artık acısın Rabbim halimize de olsun kayınvalidem soruyormus eşime dün oradaydık babannesi yap artık da bende göreyim dedi bi arkadas var hamile karnı şişmiş masallah dedim kaynanam sen bakma elaleme dedi anlamamazlıktan geldim o da sakayla karışık söyledi güldü bana ben anlamadım ayağına yatınca sen şişir karnını dedi belli etmedim ama zoruma gidiyorBende de umit yok kasik bel agrim var normalde olmaz ama sanrm bu ay ilacdan . Bole diom ama kirmizlar gelene kadrr bu umut icimde oluo ilk zmanalar adet olunca pek uzulmuodm ama simdi 2 gun falan agliom hatya bazen bitene kadr rabbm inslah guzl sonuclari verr napalm artk
ay inşallah cnm inşallah ya ne güzel olur düşünsene 9 ay boyunca artık bütün hamilelik hallerimizi paylaşırız artık ay oram ağrıyo buram ağrıyo derkenCanimmm yaa senin ağzından bal damliyo yemin ederim nasıl mutlu ediyosun beni bak aramızda 3 gün var ben de 23 te oldum :)) şuan adetteyim yarın temizlenirim aynı anda hamis olduğumuzun haberini alır veririz insallaaaah yaaa hislerin gerçek olur inşallah :-*
ay inşallah cnm inşallah ya ne güzel olur düşünsene 9 ay boyunca artık bütün hamilelik hallerimizi paylaşırız artık ay oram ağrıyo buram ağrıyo derkenhayali bile çok güzel inş gerçek olur allahın izniyle
merhabalar kızlar.
ben de 21 yaşımda evlendim. evlendikten 16 gün sonra 22 oldum.
1,5 senedir çocuk istiyoruz, hiç korunmadık ama olmadı
şimdi 23 yaşındayım klomen tedavisindeyim. bu ikinci ayım
Kıyamam ya şöyle insanları sinir oluyorumadet olunca da çok üzülmüyorum ben canım düzensiz ya ona bile seviniyorum ama artık acısın Rabbim halimize de olsun kayınvalidem soruyormus eşime dün oradaydık babannesi yap artık da bende göreyim dedi bi arkadas var hamile karnı şişmiş masallah dedim kaynanam sen bakma elaleme dedi anlamamazlıktan geldim o da sakayla karışık söyledi güldü bana ben anlamadım ayağına yatınca sen şişir karnını dedi belli etmedim ama zoruma gidiyor
Topik sahibi de pek bir meraklıMerhaba canım aramıza hoş geldinAllahim mutlulugunuzu daim etsin insallah hemen de su yüzünü asma canım klomen çoğu kişiye yaradı hiç belli olmaz doktor ne diyo peki ne sorununuz varmış bi de adetine ne kadar var. Bence bu ay tutacak gibi of su smile yanlışlıkla oldu ama silinmedi kusura bakma ne olur. Bu arada iğne verdi mi tek tek cevap istiyorum :))
cok iyi anlıyorum seni banada cok laf söyleyen oluyo insan üzülüyo elbet ama cok ileri giden olursa lafını esirgme bnce susmada cnku kimse başına gelmeynce anlamiyo sanki biz istemiyorz bebgimz olsn herkzdn cok istiyoruz ama hersy Allahtan beterin beteri var hayrlsi ve zamani vardr diyorum kendme hep sana ne dedi dokr cnmadet olunca da çok üzülmüyorum ben canım düzensiz ya ona bile seviniyorum ama artık acısın Rabbim halimize de olsun kayınvalidem soruyormus eşime dün oradaydık babannesi yap artık da bende göreyim dedi bi arkadas var hamile karnı şişmiş masallah dedim kaynanam sen bakma elaleme dedi anlamamazlıktan geldim o da sakayla karışık söyledi güldü bana ben anlamadım ayağına yatınca sen şişir karnını dedi belli etmedim ama zoruma gidiyor
teşekkürler canım.Merhaba canım aramıza hoş geldinAllahim mutlulugunuzu daim etsin insallah hemen de su yüzünü asma canım klomen çoğu kişiye yaradı hiç belli olmaz doktor ne diyo peki ne sorununuz varmış bi de adetine ne kadar var. Bence bu ay tutacak gibi of su smile yanlışlıkla oldu ama silinmedi kusura bakma ne olur. Bu arada iğne verdi mi tek tek cevap istiyorum :))
ee biz kullar öyle değilmiyiz ztn bulupta bunayan cinsi :) işin şakası tabiki cnm rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsinde sıkıntısı da olsa çok değerli bişey için sonuçta .ağrısı bile güzel olurb :)Ayyyy inşallah Allahın izniyle inssallaaah çok isterim vallah artık şikayete başlarız :))) hahaha hemen de oram ağrıyo buram ağrıyo moduna girdik :)))))) aminnn canım benim insallahhh
Topik sahibi de pek bir meraklı
progesteron hormonu eksiklği yumurta tembelliği dedi cnm adetim düzensiz çok 2 aydır oldu işte arka arkaya şimdi bat 5 ocak progestan kullanıyorum bakalım hayırlısı asla lafımı esirgemem yeter ki çok ileri gitmesinlercok iyi anlıyorum seni banada cok laf söyleyen oluyo insan üzülüyo elbet ama cok ileri giden olursa lafını esirgme bnce susmada cnku kimse başına gelmeynce anlamiyo sanki biz istemiyorz bebgimz olsn herkzdn cok istiyoruz ama hersy Allahtan beterin beteri var hayrlsi ve zamani vardr diyorum kendme hep sana ne dedi dokr cnm
teşekkürler canım.
Ya ben kendimi bildim bileli anne olmak istedim
Hep dua ederdim evlenmeden önce bile Allahım beni evlatsızlıkla sınama diyeAma işte benim sınavım da böyle olmak zorundaymış demek ki.
Eşimin sperm değerleri biraz düşük sonuçlara göre ama doktor bunlar normal sonuçlar olmaması için bir sebep yok dedi. bikaç doktora da gösterdik, aynı şekilde sorun yok dedi. ilaçta vermediler.
Bana pko teşhisi koydular ama hormonlarımda hiçbir sıkıntı yok. sadece polikistik görünümü varmış. O yüzden sebepsiz diyorlar.
evet iki aydır çatlatma iğnesi de vuruluyorum. Geçen ay üç yumurtayla olmadı
Bu ay bir yumurta gelişebildi ancak, pek ümitli değilim bu aydan yani.
bende canım görümcem de yeni evli bende onu sordum hemen onda yok mu daha bişi diye o düşünmüyor dedi he he öle dedim içimden yaş olmus 30 eminim düşünmezKıyamam ya şöyle insanları sinir oluyorum
bende neredeyse 2 yıldır bebiş istiyorum cnm bizde de bir sorun yok 4 kez gebelik geçirdim 3 ü kimyasal gebelik sonuncusu 6 haftalıkken kürtaj oldum bebek yerine başka bişey oluştuğu için . ama rabbimin sınavındayız sonuçta sabır edicez ki en güzeliyle mükafatlandırılacaz . zamanı var mış demekki cnm . hayırlısı buymuş diye düşünmek lazım. ayrıca her kadın her ay sadece 1 tane yumurta yumurtlar ve çatır çatır da hamile kalanlar var :) o yüzden 1 tane yumurta diye hiç ümitsizliğe kapılma yeterki allah yazmış olsun her türlü olur :)teşekkürler canım.
Ya ben kendimi bildim bileli anne olmak istedim
Hep dua ederdim evlenmeden önce bile Allahım beni evlatsızlıkla sınama diyeAma işte benim sınavım da böyle olmak zorundaymış demek ki.
Eşimin sperm değerleri biraz düşük sonuçlara göre ama doktor bunlar normal sonuçlar olmaması için bir sebep yok dedi. bikaç doktora da gösterdik, aynı şekilde sorun yok dedi. ilaçta vermediler.
Bana pko teşhisi koydular ama hormonlarımda hiçbir sıkıntı yok. sadece polikistik görünümü varmış. O yüzden sebepsiz diyorlar.
evet iki aydır çatlatma iğnesi de vuruluyorum. Geçen ay üç yumurtayla olmadı
Bu ay bir yumurta gelişebildi ancak, pek ümitli değilim bu aydan yani.
sen neler yapıyosun cnm ? :)Topik sahibi de pek bir meraklı
ee biz kullar öyle değilmiyiz ztn bulupta bunayan cinsi :) işin şakası tabiki cnm rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsinde sıkıntısı da olsa çok değerli bişey için sonuçta .ağrısı bile güzel olurb :)
insallah kuzum insallah o uğurlara o kadar ihtiyacımız var ki eşime dedim 2 aksam önce 2015 ocak benden bebeğimi almıltı 2016 ocak bi bebek getir mi acaba diyeHerkes bi bat yazsa liste yapsak o liste bkze uğur getirse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?