19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Günaydın cnm Sağol dualrmz kabul olur inşallah .doktora sordum şansım ne kadar diye yaşının genc olması yumurtalk rezervin iyi olmasından dolayı diğer hastalara göre daha şanslisin demişti. Benm ocakta son ignem yapilck sonra baslancak cnm

Çok sukur Allaha inşallah ilk denemede tutar cennet kokulu bebisin ben de 7 gün sonra kontrole gidecem durumum iyiysd 8. Gün aşılama olcam bakalım :) çok umutluyum çok endişeliyim çok heyecanlı çok duygusalim anlayamadım

Allahım o duaları kabul buyursun inşallah surekli sıcak tutun kendinizi yumurtalar sıcağı severler sıcakta yumurtluyoruz çünkü :) unutma kuzum

Evet canım yazın bitliste kışın istanbulda kaliyodu biz İstanbul dan taşındık d.bakira iki buçuk aydır bizde gitmeyi de dusunmuyo
hım zormuş gerçekten allah sabır versin cnm. bende doktora gittim birden fazla yumurta var ama henüz gelişmemişler dedi bir kutu daha menogon iğne yazdı vuruldum işte yarın doktora gidicem büymüşler mi büyümemişler mi bakıcak inş güzelce gelişir ler ya dua et cnm. sen ne durumdasın ?

Amin canim amin bende oyle sevinip masallah demeden gecmem ama insanlar fesat iste ne yapalim görüsmüyorum konusmuyorum zaten ikisinle de Rabbim kismet edip günün birinde hamile kalirsam söylemicem onlara karnim belli olana kadar
aynen canım valla en iyisini yaparsın zaten çnk bu tarz şeylerde nazar çok büyük bir etken

Anneeem inşallah gelişmişlerdir yaaa çok umutluyum hadi bakalım bu arada ovulasyon gününde misin? Çok dikakt et sıcak tut kendini takviyeler al incir falan tuket ben de incir yiyorum iki gundur inşallah ise yarar :)))) ben adetimin 6. Gunundeyim yarın temizlenirim ocağın 4 dunde muayenem var 5 inde aşılama olcak inşallah hayirlisiyla :)

yok cnm daha ovulasyon günümde değilim yarın doktora gidicem işte yumoşlara bakıcak eğer yeteri kadar büyüdüyse çatlatma iğnesini vurduracak .evet incir hakikaten çok işe yarıyor biliyorum ama nedense yemedim .bugün alayım da yiyeyim bari . seninde az kalmış aşılama ya çok heyecanlı cnm ya ben bile heyecan yaptım inan ki inş sağlıkla bebişler gelsin göbüşüne :)

Adetinden beri kaçıncı gündesin canım ? Yumuslarin insallaaaah cookk buyurmuştur Allahın izniyle insallah Allahım onlara güç kuvvet versin :-* catlatma ignesiyle hamile kalan çok ben 3 tane vurundum olmadı ama degerlendiremedigimiz için olmadı bence senin de ilk denemende olacak inaniyorummm :-* ayyyy ben de heycanliyim çok tuhafim anlamsizimmm günler geçmiyo sanki yaa :)

,
bakalım canım ne olacak bat aynı ikimizinde ben dünkü testten sonra umudu kestim gerce
Bende de umit yok kasik bel agrim var normalde olmaz ama sanrm bu ay ilacdan . Bole diom ama kirmizlar gelene kadrr bu umut icimde oluo ilk zmanalar adet olunca pek uzulmuodm ama simdi 2 gun falan agliom hatya bazen bitene kadr rabbm inslah guzl sonuclari verr napalm artk

Arkadaşlar kadın hastalıklarıyla ilgili merak ettiklerimi bu siteden buldum sadece tavsiye etmek istiyorum sağlık kategorisine girerseniz ordan görebilirsiniz sizinde bu şekilde paylaşabileceğiniz siteler varmı? Sitenin adresi aşşağıda:

....

Son düzenleyen: Moderatör:
ay canımsın benim ya çok saol cnm bnm valla çok heyecanlıyım seni çok iyi anlıyorum bide kendimi bilmem ama sen bu ay kesin hamile kalıcakmışsın gibi hissediyorum tabi allahın izniyle :) .20 sinde adet oldum işte cnm bugün adetin 8. günü daha 2 gün oldu ztn adetim biteli ama nedense zaman geçmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…