- 4 Kasım 2015
- 189
- 294
- 33
ablanın bebişi oldu mu? pko biraz zorluyor ah mucizevi bebişlerden olsa ya bizimkilerde :) yaşım 19 ocak 16 da 20 olucam inşallah erkenden evlilik yapanlardanımm:)Canım benim ya evet piko da kilo çok önemli ablam da piko ama 52 kilo çok aşırı zayıf ona da unsilini ayarlayan ilaçlar veriliyo inşallah düzelir de hamiss olursun :-* yaşını soylememissib merak ettim))
Sen sadece folikasit al canim en azindan duyulmus biseytamam canım teşekkür ederim düzensiz adetlerim geliverrse eğer başlıycam hemen birde arı sütü polen bal diyorlar:) tekrardan hayırlı olsun bende folik asit aldım içmedim içeyim birde asprn diyorlar ama
inşallah bende buraya müjdeli haberi veririm canımm tekrardan bebişinn hayırlı olsun :) Rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahhhhhYo
Sen sadece folikasit al canim en azindan duyulmus bisey
Benimde kac aydir duzensiz gidiyordu adetlerim demekki hamile kalacakmisim umarim sende hemen hamiş olursunYo
Sen sadece folikasit al canim en azindan duyulmus bisey
Can'ım çok haklısın bir vakti var demek ki.Cookbsukurki yokmus canm ya bide sikinti olsa allah korusunn bakalm be dyelm nasip mecbur beklemedeyiz
ablanın bebişi oldu mu? pko biraz zorluyor ah mucizevi bebişlerden olsa ya bizimkilerde :) yaşım 19 ocak 16 da 20 olucam inşallah erkenden evlilik yapanlardanımm:)
İnşallah ida kavuşur bebisine cani gönülden isterimmm. Evett hic pişman değilim evlendiğime birde bebisim olsa sadece bebis kaldi gelecek olan. Şimdiden bebiş yatağı eğitim oyuncağı vs. Buldum ah Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAblam 7 senelik evli cocugu yok o da 25 olcak şubatta eşinin de problemleri var daha olmadı. Maşallah canım en iyisini yapmışiz da erkenden evlenmisiz :))) inşallah mucizemizz olsunlaaarr :-*
Günaydın canımmGunaydin canlaaarrr :-*
İnşallah canim inşallah kalırım da bende buraya yazarım hamileyimm diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde kac aydir duzensiz gidiyordu adetlerim demekki hamile kalacakmisim umarim sende hemen hamiş olursun
İnşallah ida kavuşur bebisine cani gönülden isterimmm. Evett hic pişman değilim evlendiğime birde bebisim olsa sadece bebis kaldi gelecek olan. Şimdiden bebiş yatağı eğitim oyuncağı vs. Buldum ah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Gunaydiiiin canim topiginin basina dönmüssün cok sevindimGunaydin canlaaarrr :-*
Inşallah canım inşallahCanım benim yaaa bi nasip olsun Rabbim en güzelini alırız inşallah :-*
Günaydın canımmmmmGunaydin canlaaarrr :-*
Can'ım nasılsın? Uzun zamandır seni merak ediyordum.Gunaydiiiin canim topiginin basina dönmüssün cok sevindim
Iyiyim canim cok sukur Allah razi olsun sen nasilsin neler yapiyosun . Ben hala ayni bekliyorum oyle kurtajin uzerinden bes ay gectiCan'ım nasılsın? Uzun zamandır seni merak ediyordum.
Tanımıyorum sizi ama çok geçmiş olsunIyiyim canim cok sukur Allah razi olsun sen nasilsin neler yapiyosun . Ben hala ayni bekliyorum oyle kurtajin uzerinden bes ay gecti
Tesekkur ederim topigin eskilerindenim bende . Uzun zamandir yoktum simdi buralardayim oyle topigin canlandigini gorunce cok sevindimTanımıyorum sizi ama çok geçmiş olsun
Gunaydiiiin canim topiginin basina dönmüssün cok sevindim
Dilerim hamilelik haberleriyle iyice canlaniriz csnim:)Tesekkur ederim topigin eskilerindenim bende . Uzun zamandir yoktum simdi buralardayim oyle topigin canlandigini gorunce cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?