19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım benim ya evet piko da kilo çok önemli ablam da piko ama 52 kilo çok aşırı zayıf ona da unsilini ayarlayan ilaçlar veriliyo inşallah düzelir de hamiss olursun :-* yaşını soylememissib merak ettim ))
ablanın bebişi oldu mu? pko biraz zorluyor ah mucizevi bebişlerden olsa ya bizimkilerde :) yaşım 19 ocak 16 da 20 olucam inşallah erkenden evlilik yapanlardanımm:)

ablanın bebişi oldu mu? pko biraz zorluyor ah mucizevi bebişlerden olsa ya bizimkilerde :) yaşım 19 ocak 16 da 20 olucam inşallah erkenden evlilik yapanlardanımm:)

Ablam 7 senelik evli cocugu yok o da 25 olcak şubatta eşinin de problemleri var daha olmadı. Maşallah canım en iyisini yapmışiz da erkenden evlenmisiz :))) inşallah mucizemizz olsunlaaarr :-*

Ablam 7 senelik evli cocugu yok o da 25 olcak şubatta eşinin de problemleri var daha olmadı. Maşallah canım en iyisini yapmışiz da erkenden evlenmisiz :))) inşallah mucizemizz olsunlaaarr :-*
İnşallah ida kavuşur bebisine cani gönülden isterimmm. Evett hic pişman değilim evlendiğime birde bebisim olsa sadece bebis kaldi gelecek olan. Şimdiden bebiş yatağı eğitim oyuncağı vs. Buldum ah Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım benim yaaa bi nasip olsun Rabbim en güzelini alırız inşallah :-*

Gunaydiiiin canim topiginin basina dönmüssün cok sevindim

Gunaydinnn canımmmm yol arkadasiiiimmmm :-* senin varlığınla da bir başka olur topisimiiizzz :-* kuzum benimmmm olacak Allahın izniyle herkesin hayırlı haberini alicam seninki de yakindr iki ay veriyorum sana :) en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…