hoşbuldukk :) valla ben suan beklemedeyim glukofen içiyorum topiğinizide baştan bu yana okuyamadım boş haftasonumda okuyacağım siz ne durumdasınız sizde var mı bebiş?Canlarimm topigin bildirimleri bana hiç gelmedi ben de tesadüfen girdim aramıza yeni gelenler de var hos geldiniz nasilsiniz? Ne durumdasinizTospaAnnesi canım ne de güzel idare ediyosun canimm benimm :*
hoşbuldukk :) valla ben suan beklemedeyim glukofen içiyorum topiğinizide baştan bu yana okuyamadım boş haftasonumda okuyacağım siz ne durumdasınız sizde var mı bebiş?
Kac aydir bekliyorsun senin dedigin dusuk olayini Oki kere 5 er ay arayla yasadim seni anliyorum Ben o iki kurtajdan 1 yil sonar gebe kaldim normal yank1yıldır evliyim ilk ay evliliğimin ilk ayı bir gebelik yaşadım dusuk oldu ozmqndan beri beklemedeym dr.a gttimde testlerm flan guzel dr. Cok umutlu ama bn ne bilimm umitsz ve umutlu arasnda karma karisigm
Kac aydir bekliyorsun senin dedigin dusuk olayini Oki kere 5 er ay arayla yasadim seni anliyorum Ben o iki kurtajdan 1 yil sonar gebe kaldim normal yank
Tesekur ederim bende umudu kesmek üzereyken internetteki o karisimi yaptim folikasitte kullaniyordum bir aydir simdi hamileyimZozan ablaaaaa sen hamile misinnn yaaaaaa çok sevindimmmm :-* tebrik ediyorum ne zaman oldu yaaa aşılama mi yaptin çabuk anlat bekliyorum :)))
Kizlar kan sayimi dusuk olanlar takviye yapin oda cok önemliTesekur ederim bende umudu kesmek üzereyken internetteki o karisimi yaptim folikasitte kullaniyordum bir aydir simdi hamileyim
Tesekur ederim bende umudu kesmek üzereyken internetteki o karisimi yaptim folikasitte kullaniyordum bir aydir simdi hamileyim
Tesekur ederim bitanem insallah sizde en yakin zamanda hamile kalirsinizAnneeem yerim ben seni yaaaaa ablisim Allahım bagislasin insallaaaah :-*
ah inşallah parçalı bulutlu benim aslında denemelerim :) başta biraz denedik olmayınca doktora gittik polikistik over dedı rahmımde kist vAr ve zayıflamam lazım dedi pko kilo aldırıyor ve adet olamıyorum. glukofende pkoluları hem zayıflatacak hemde gebeliği kolaylaştıracak bir ilaç daha yeni başladım faydasını görürsem aktarırım. aslında şeker ilacı ama insülin değerini ayarlıyor benim rahatsızlığımda kilo çok önemli sağolsun ilaç yandaşım oldu :) inşallah sizde aşılamanızda başarılı olursunuz aşılama nasıl oluyor detayıyla hani bilmiyorum ama aşılama ile hamile kalanı çok duyuyorum bunlar hep sınav :) RABBİM hepimizin bebeğinin olmasını nasip etsinnnn inşallahhhhhAy inşallah çok beklemeden nasip olur inşallah. Kaç yıllık evlisiniz? Ne zamandır istiyosunuzzz?
Ben de bebis yok canım nasipse ocak ayında aşılama olcam inşallah :) glukofen ne canim?
ayy tebrikk ederimmm yaptığınız karışım? bilgi alabilirmiyim zahmet olmazsa :)Tesekur ederim bende umudu kesmek üzereyken internetteki o karisimi yaptim folikasitte kullaniyordum bir aydir simdi hamileyim
Tesekur ederim bitanem insallah sizde en yakin zamanda hamile kalirsiniz
Insallah canim dua ederimİnşallah ablacim dua et bana da :-*
Yani bir tanem senden emanet bu topik bana epimizin topiki bu:)Canlarimm topigin bildirimleri bana hiç gelmedi ben de tesadüfen girdim aramıza yeni gelenler de var hos geldiniz nasilsiniz? Ne durumdasinizTospaAnnesi canım ne de güzel idare ediyosun canimm benimm :*
işte Geçen sene Aralık ayında Düşük yaptımİşte bu Aralık'ta tam bir yıl oldu yaniKac aydir bekliyorsun senin dedigin dusuk olayini Oki kere 5 er ay arayla yasadim seni anliyorum Ben o iki kurtajdan 1 yil sonar gebe kaldim normal yank
ah inşallah parçalı bulutlu benim aslında denemelerim :) başta biraz denedik olmayınca doktora gittik polikistik over dedı rahmımde kist vAr ve zayıflamam lazım dedi pko kilo aldırıyor ve adet olamıyorum. glukofende pkoluları hem zayıflatacak hemde gebeliği kolaylaştıracak bir ilaç daha yeni başladım faydasını görürsem aktarırım. aslında şeker ilacı ama insülin değerini ayarlıyor benim rahatsızlığımda kilo çok önemli sağolsun ilaç yandaşım oldu :) inşallah sizde aşılamanızda başarılı olursunuz aşılama nasıl oluyor detayıyla hani bilmiyorum ama aşılama ile hamile kalanı çok duyuyorum bunlar hep sınav :) RABBİM hepimizin bebeğinin olmasını nasip etsinnnn inşallahhhhh
Internette vardi cekilmis corek otu toz tarcin bal adetin ikinci gunu basla sabah aksam olmak uzere bir ay yapiyorsun canimm bir tatli kasigi bal icerisine corek otu tarcin koy karistir ye sabah ac aksam yemek oncesiayy tebrikk ederimmm yaptığınız karışım? bilgi alabilirmiyim zahmet olmazsa :)
He birde gunde bitane folikasit kullandimInternette vardi cekilmis corek otu toz tarcin bal adetin ikinci gunu basla sabah aksam olmak uzere bir ay yapiyorsun canimm bir tatli kasigi bal icerisine corek otu tarcin koy karistir ye sabah ac aksam yemek oncesi
Yani bir tanem senden emanet bu topik bana epimizin topiki bu:)
tamam canım teşekkür ederim düzensiz adetlerim geliverrse eğer başlıycam hemen birde arı sütü polen bal diyorlar:) tekrardan hayırlı olsun bende folik asit aldım içmedim içeyim birde asprn diyorlar amaHe birde gunde bitane folikasit kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?