Merhabalar, 04.10.2015'de evlendim :) yani daha çiçeği burnunda bir gelincağızım :) ama eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Biraz erken olduğunu düşünsemde bende istiyorum açıkçası. Evlendiğimiz günden bu yana her gün korunmasız ilişki oldu. Sizce hamile olma ihtimalim ne durumdadır? Ne zaman test yapmalıyım ? 26 Eylülde adet oldum 1-2 Ekim gibi tam anlamıyla bitti. Teknolojinin harikası olan Takvimim uygulamasıyla adet düzenimi takibe aldım 6'sı ve 12'si arası gebelik şansı orta ve yüksek olarak değişip 11'inde de yumurtlama günü gösteriyordu. Ve tabii ki o günde korunmasız birliktelik oldu. Hadi bana fikir verin kuzular
Evet ama ne bileyim olsa fena olmaz :) amiin inşallah.. şu sıra hicbir belirti yok zaten varsa da erken olduğu icin olmayabilir. Ama tek değişiklik çok fazla tuvalete gidiyorum bir bardak su içsem yarım saat olmadan tuvalete gidiyorum :) inşallah hamişimdir.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok yenisin daha :) allah mutlu etsin inşallah ben iki sene bekledim olmadı sebepsiz yere ama inşallah sizin olmuştur hamişsindir inşallah :)
Aaa ne güzzell bu sene hep erkek duyuom rabbm saglk versn hepnzn bebişineee
Evet ama ne bileyim olsa fena olmaz :) amiin inşallah.. şu sıra hicbir belirti yok zaten varsa da erken olduğu icin olmayabilir. Ama tek değişiklik çok fazla tuvalete gidiyorum bir bardak su içsem yarım saat olmadan tuvalete gidiyorum :) inşallah hamişimdir.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsn canım hemen cikmis :)Kızlar bebek istediğimizi söylemiştim. Gribal enfeksiyon ve bronşit derken bir hastaneye gideyim dedim. Gitmişken de test yaptırayım. Beta HCG sonucum 21.33 çıktı. Şimdi iki gün sonra tekrar yapacağım adetime daha 8 gün var ama benim göğüslerde şişkinlik, acıma sık idrara çıkma vs bulunuyor. bakalım dualarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim canımm :) inşALLAH doğruluğunu gösterir de daha çok sevinirim :))Hayırlı olsn canım hemen cikmis :)
İnşallah canım :)Teşekkür ederim canımm :) inşALLAH doğruluğunu gösterir de daha çok sevinirim :))
Kızlar bebek istediğimizi söylemiştim. Gribal enfeksiyon ve bronşit derken bir hastaneye gideyim dedim. Gitmişken de test yaptırayım. Beta HCG sonucum 21.33 çıktı. Şimdi iki gün sonra tekrar yapacağım adetime daha 8 gün var ama benim göğüslerde şişkinlik, acıma sık idrara çıkma vs bulunuyor. bakalım dualarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun canimmm darısı başımızaKızlar bebek istediğimizi söylemiştim. Gribal enfeksiyon ve bronşit derken bir hastaneye gideyim dedim. Gitmişken de test yaptırayım. Beta HCG sonucum 21.33 çıktı. Şimdi iki gün sonra tekrar yapacağım adetime daha 8 gün var ama benim göğüslerde şişkinlik, acıma sık idrara çıkma vs bulunuyor. bakalım dualarınızı bekliyorum.
AMİİN canım benimmm :) Rabbim sizlere de nasip etsinHayırlı olsun canimmm darısı başımıza
Değerim Perşembe günü 84'e çıktı :) Doktor da gebelik pozitif dedi. Adet günüm bugün ama sabahtan beri tık yok :)Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?