19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İyi geceler arkadaşlar bişey sorcam benim adetimde düzensizlikler vardı fakat geçen ay tam gününde oldum bu ay gene geciktim ama bu ay dış çektirdim antibiyotik felan çok kullandım ondanmidir bilmiyorum ama 3 gün geçti testte yapmak istemiyorum hayal kırıklığına ugramamak için çünkü hep gecikir test yapıyorum sonu yine hüsran ben şimdi napayım test yapsammi biraz daha beklesemmi beklemek çok kötü ya

Merhabalar, 04.10.2015'de evlendim :) yani daha çiçeği burnunda bir gelincağızım :) ama eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Biraz erken olduğunu düşünsemde bende istiyorum açıkçası. Evlendiğimiz günden bu yana her gün korunmasız ilişki oldu. Sizce hamile olma ihtimalim ne durumdadır? Ne zaman test yapmalıyım ? 26 Eylülde adet oldum 1-2 Ekim gibi tam anlamıyla bitti. Teknolojinin harikası olan Takvimim uygulamasıyla adet düzenimi takibe aldım 6'sı ve 12'si arası gebelik şansı orta ve yüksek olarak değişip 11'inde de yumurtlama günü gösteriyordu. Ve tabii ki o günde korunmasız birliktelik oldu. Hadi bana fikir verin kuzular

Çok yenisin daha :) allah mutlu etsin inşallah ben iki sene bekledim olmadı sebepsiz yere ama inşallah sizin olmuştur hamişsindir inşallah :)

Çok yenisin daha :) allah mutlu etsin inşallah ben iki sene bekledim olmadı sebepsiz yere ama inşallah sizin olmuştur hamişsindir inşallah :)
Evet ama ne bileyim olsa fena olmaz :) amiin inşallah.. şu sıra hicbir belirti yok zaten varsa da erken olduğu icin olmayabilir. Ama tek değişiklik çok fazla tuvalete gidiyorum bir bardak su içsem yarım saat olmadan tuvalete gidiyorum :) inşallah hamişimdir.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin insalaj inşallah sende hamişsindir :)

Berf0o0o topige çok yazamasamda seni ve topigini hep takip ediyorum topigini :):)eskilerinden bi biz kaldık galiba hala bekleyiste olan hayırlısı artık rabbimden

Kızlar bebek istediğimizi söylemiştim. Gribal enfeksiyon ve bronşit derken bir hastaneye gideyim dedim. Gitmişken de test yaptırayım. Beta HCG sonucum 21.33 çıktı. Şimdi iki gün sonra tekrar yapacağım adetime daha 8 gün var ama benim göğüslerde şişkinlik, acıma sık idrara çıkma vs bulunuyor. bakalım dualarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsn canım hemen cikmis :)

Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini alırız inşallah.

Hayırlı olsun canimmm darısı başımıza

Artık pek kimse ugramiyo buraya kızlar var mı yeni bebis haberleri bi kaç hafta önce istanbul medipol de ameliyat oldum rahim darligindan olmamis çocuk tutunamamis iki üç veriyom dedi doktor inşallah şimdi kendiliğinden olur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…