19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Sorma bnde oleym.. Canm amin amin inşallah herkes kavussun ewladınaa.. Cnm bn hams deilken ble nprmal degerm 1.20 çıkıo mesela senn nden ole ki???

Valla bende anlamadm canm ya eşimde diyo ki neden 0.00 değilde 0.100 ben ilk defa kan testinde yaptırdım bilmiyorum bende

Ya bişey sorucam kızlar size bu philips avent niplente göğüs ucu çıkartıcı kullanıyorum 1 haftadır hamileliğin 6 ayına kadar kullanıldığı için erken başladı ben bebegim doğduğunda AC kalmasın ucunu aramasın diye ama bi zararı yoktur dimi hamile kalmaya çünkü sürekli takıli ha bide çok hoşuma gitti göğüs ucum yoktu simdi bi görseniz bayaa ucu cıktı bebişim rahat rahat emer annesini inşallah :)

A
Ama gelsin artık zamanı 2 sene oldu evleneli ;(
Kuzummmm rabbim bizi belkde bununla sınıo bsk burda olan bı arkads var suan buraya yazzmyo ama grusyrus yani neyse oda iki yıla yakn ewli ve dr ona tup bebek ble tutmaz sende cok srun var dems maslaah subhanAllah suan hamile 2 aylk hemd en umutszken gelfi mucizesi şükr. Artk dua etmektan baskaa caremz yok

Doktorlarda bazen çok korkutıyo ya ben fazla. İnanmıyorum onlara çok soğuk kanlılar

Aaa sennlede tansmadkk canm metaba sn nasslsn ne kadrdr bebiş dusuonon ne kadarlık ewlisnn ayy ckmuu sordumm
Yok canım Estağfurullah burda böyle soru sormak konuşmak iyi geliyo bize. En azından bana iyi geliyo. Ben 2 yıllık evliyim 15 aydır istiyoruz bebis profa gittim ben kontrole hiç bi problem görmedi. Klomen kullandım 4 tane yumurta oldu ancak ilişki olmadı esim doktor gün verince sitres yaptı. Doktora gitmeyi bıraktım bende 4 aydır. Yine olmadı istanbulada mustafa acet bey medipol de belki duymussundur cuma günü ona gidiyorum bakalım ne dicek

Bilmyrum ama umarm care o dur. Kızlar bilmem inanrmsnz hocaya falan gttnzmı. Bnm bi arkadsm gtti iki hafta snra kaldı ona bole ilişki sırasnda ayetler bi suru seyler verms bi soleym dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…