- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Bu arada ben kendimi yinede olumsuza da alıştırıyorum canım ne olur ne olmazaynı durumdayız canım ya ben son 6 gündür kafayı yedim resmen bu ay çok farklı hissediyorum hamileyim diye dolaşıyorum etrafta bugunde bir ateş basması ay ama nasıl bide adet olucakmışım gibi ağrılarım başladı bu ay adet olursam baya yıkılcam heralde psikolojik olarak :) bugun erken gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcak. insallah hayırlısı olur bende senden bekliyorum güzel haberleri hadi bakalım :))))
İnşallah canım ya bende tabi düşünüyorum olmayabilir felan diye ama bu ay çok farklı hissediyorum nedense tabi olmayanda bilir inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ama senin çok daha erken olsa bile cikmayabilir bekle biraz daha.Bu arada ben kendimi yinede olumsuza da alıştırıyorum canım ne olur ne olmazbelkide üşüttüm diyorum ağrılarım kendimi hamile hissetmem belkide hep psikolojik üşütme vs diyorum inş yinede olumlu olur yaa
Evet yaa aldım ama yapmayacam daha çok var bana uffİnşallah canım ya bende tabi düşünüyorum olmayabilir felan diye ama bu ay çok farklı hissediyorum nedense tabi olmayanda bilir inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur ama senin çok daha erken olsa bile cikmayabilir bekle biraz daha.
Beklemek öldürüyor insanı hayırlısı canm çok düşünmemeye çalış :)Evet yaa aldım ama yapmayacam daha çok var bana uff
Biz de e nihayet hooooooooosgeldiiiiiiiin desek :))))Kizlaaar gunaydinnn ben geldim deseem
Biz de e nihayet hooooooooosgeldiiiiiiiin desek :))))
Benden kötü haber yaptım testi sabah malesef gene yok bişeyEvet yaa aldım ama yapmayacam daha çok var bana uff
Hadi yaa uffBenden kötü haber yaptım testi sabah malesef gene yok bişey
Canımmmm zeyzeyimmm. nasilsin canım bebisss buyumusss maşallah :-* hosss buldumm nasıl gidiyo ?
3 gün var işte erken testler varya onlardan yaptım yanlış olacağını pek sanmıyorumHadi yaa uffkaç gün vardı adete belki gecikir yine tekrarlarsın yaa testi
Canm ne kadarlık ewlisin3 gün var işte erken testler varya onlardan yaptım yanlış olacağını pek sanmıyorum
Kızlar ne bu acele :)) hele hün gelsn gecsn ole heves edin benn gbi umutlanıp uzulmeyn ben artkın alıstmda braz :)) sen ne kdarlık ewlisin canımmBende de var ates bir haftadır karın ağrım biraz azaldı yaa çok şükür bende dayanamadım bugün test aldımama yapmayacam ins biraz daha gecsin yaa bana yedi gün var daha uff nasıl gececek bilmiyorum ins yarın silik çizgiyi sende görürsün banada umut olur
Eveeet benim tabiii tatlumm :)))Berf0o0o hosgeldiiinnnnnnnnn ELMALI turtam seeennnn zeyzeymisinnn kızzz berfin nası tutuosun herkesi aklında bravooooooo alkıslıyoruz milletceee
Nası yaptn bı anılattt yaaEveeet benim tabiii tatlumm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?