19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcası

O yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.

O yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince

Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun
bidaha mi kan vereyim canim[/QUOTE]
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde

Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince

Olsun ya hayatimizin lale devri dimi ama :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

bidaha mi kan vereyim canim
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde[/QUOTE]
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim

Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim[/QUOTE]
İyi bakalm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…