- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 48
Amin canım benim Allâh seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
canımm napysnnnnn :)Amin canim sagol cok insallah :))
canımm napysnnnnn :)
aynı canım evdeyim otryrm temzlk yapyrmIyiuim cok sukur canim. Sen napiyosun nasil gidiyor :)
Hmm kolay gelsin cok yorma kendiniaynı canım evdeyim otryrm temzlk yapyrm
yormuyorun zaten ama cok sklyrmmm yaaHmm kolay gelsin cok yorma kendini
yormuyorun zaten ama cok sklyrmmm yaa
benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcasıBenim de isler yemek vs.gozumde buyuyor ya hic sıkılmiyorum nolcak bilmem :)
Anladim canım neyse artık :)[/QUOTE]Keşke canım ama imkanım yoktu :)
Keşke hastaneye gitseydim çıkmamı sonuçlarım yarına kaldi[/QUOTE]Anladim canım neyse artık :)
Sağlık ocağında geç cikiyo malesef canim[/QUOTE]Keşke hastaneye gitseydim çıkmamı sonuçlarım yarına kaldi
Evet canım malesef. Öyle.[/QUOTE]Sağlık ocağında geç cikiyo malesef canim
Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun[/QUOTE] bidaha mi kan vereyim canimEvet canım malesef. Öyle.
benmde bazen öyle oluyo yemek yapmak kabus gibi geliyo zaten midem alt üst oluyo o yzden cok yemek yapmyrm acıkcası
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyinceO yemek isi cok kotu zaten yaa :) Disardan soyluyoruz cogunlukla. Arada sadece firinda yapilabilen yemeklerden yapiyorum. Ama cok zorlaniyorum. Zofran diye bi ilac verdi dr um. O daha etkili ama disari cikacagim zaman kullaniyorum onu da.
bidaha mi kan vereyim canim[/QUOTE]Yarın direk hastaneye git hem kontrol için gitmiş olursun
Aynen bizde ya dışardan yada kahvaltılık hic yemek yemiyorum başka biride yapsa yiyemyrm midem bulaniyo yemek deyince
Amin inşallah :))Olsun ya hayatimizin lale devri dimi ama:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde[/QUOTE]bidaha mi kan vereyim canim
Bende 2 tüp vermiştik canım kansızlık biyokimya bide gebelik e bakıldı. Çıkmış aldım sonuçlarımi ultrasona gitcem haftaya pazartesi bakalim[/QUOTE]Orda herşeye bakiyolar canım kanda kan grubuna kansizligina toksoplazma diye bisey var ona benden 8 tüp kan almışlardı ilk gttgmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?