Esime söyledim işten gelirken bulabilirse alacak yarın sabah yaparım inşallah :)yarın sabah ilk idrarınla yap istersen bugün alabilirsen yada sabah kalkınca yakınsa git al gel haber ver :)
İnşallah canım :))Esime söyledim işten gelirken bulabilirse alacak yarın sabah yaparım inşallah :)
Yaptin mi canım testEsime söyledim işten gelirken bulabilirse alacak yarın sabah yaparım inşallah :)
Malesef canım eşim alamamış artık pazartesiye kaldıYaptin mi canım test
İnşallah hamilesindir :)Malesef canım eşim alamamış artık pazartesiye kaldı
Insallah canım herşeyin tam ortasındayım şuan.. Kararsız acabalarla dolu salı gününe herşey net belli olur:)İnşallah hamilesindir :)
bekliyoruzz o zamanInsallah canım herşeyin tam ortasındayım şuan.. Kararsız acabalarla dolu salı gününe herşey net belli olur:)
bekliyoruzz o zaman
Aynen 5 gün normal yap artık yaaa aldabugün 10 gün oldu adetim gecikeli geçen ay 5 gün gecikmisti ama 5gun gecikme normalmiş sanirin
Dün aldık testi yaptim pozitif çıktı canımm 9da sağlık ocağına gideceğim :)Aynen 5 gün normal yap artık yaaa alda
Dün aldık testi yaptim pozitif çıktı canımm 9da sağlık ocağına gideceğim :)
Ay hadi gözün aydın :))Dün aldık testi yaptim pozitif çıktı canımm 9da sağlık ocağına gideceğim :)
Tese[/QUOTE]Teşekkür ederim canımmTE="ilknurrr22, post: 42202557, member: 656601"]Ay hadi gözün aydın :))
Kan sonucun çıktı mi canım[/QUOTE]
Yarın öğlen alacağım canım[/QUOTE]Kan sonucun çıktı mi canım
Amin canım benim Allâh seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun, sagliklica kucaginuza almak nasip olsun insallah :)))
Direk hastaneye gtseydin keşke biz bi gün beklemeyelm diye direk hastaneye gtmstm neyse snrada hastaney e gt kontrole :))[/QUOTE]Yarın öğlen alacağım canım
Keşke canım ama imkanım yoktu :)[/QUOTE]Direk hastaneye gtseydin keşke biz bi gün beklemeyelm diye direk hastaneye gtmstm neyse snrada hastaney e gt kontrole :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?