19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Amin tesekkur ederim

Ay canimm valla mide bulantisindan oluyorum elim kolum kalmiyo iki gun arayla serum alip geliyorum uc gunde iki kilo vermisim cok zormus . Amaaa kalp atislarimizi duyduk 6+2de butun sıkıntımı aldi goturdu
Benim o kadar yoğun degl ya bulantm oluyo ama geçince bsyler yiyorum istahim iyi gerçi bu aralar öyle diyim gecer seninde merak etme sen erken duymssn masallah

Benim o kadar yoğun degl ya bulantm oluyo ama geçince bsyler yiyorum istahim iyi gerçi bu aralar öyle diyim gecer seninde merak etme sen erken duymssn masallah
İnsaallah gecer canim herkes oyle diyor.masallah suphanallah ya duyduk rabbim herkese tez vakitte nasip etsin saglikli sihhatli bizimkileride ayni sekilde.

Tabi ki öyle de yine de insan üzülüyo
canım bnede söylicem aynı şeyler olacak belki ama kesinlile bitkisel kürler deneyin mutlaka. benim ablamın komşusu içinde spermlerinin dölleme yeteneği yok demiş eşine ama o ay hamile kaldı rabbim ol derse olmayacak bişey yok. yeterki umudunu kesme ve üzüntünü eşine belli etme . keçiboynuzu ce çakşır kökünü muylaka denemelisiniz.Allahım işinizi rast getirsin

Amin Teşekkür ederim canım çok sağol söylüyorum eşime ama o boyle şeylere pek ikna olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…