Amin tesekkur ederimSelam canim yazini okuyunca yardimci olmak istedim ibrahim saracoglu bu tür rahatsizliklar icin kür'ler önerio keci boynuzu kürü ibrahim saracoglu diye yaz cikar esin bi yapsin ilac almadan önce bir deneyin derim bi kac kiside olumlu olmus okudum ben . Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini & sagliklisini versin insallah kucaklarimiz bos kalmasin
Tabi ki öyle de yine de insan üzülüyoEvet tabi olsa söylerdi, kuzum çok geçmiş olsun moralini yüksek tutu bak eşim daha kötü hissediyordum eminim. Tüp bebek tedavisinde pek çok insan olumlu sonuç alıyor, negatif düşünmeyelim bence.
Ben soruyum o zaman nerelerdesn :))ama kimseler beni sormamış hiç
Ay canimm valla mide bulantisindan oluyorum elim kolum kalmiyo iki gun arayla serum alip geliyorum uc gunde iki kilo vermisim cok zormus . Amaaa kalp atislarimizi duyduk 6+2de butun sıkıntımı aldi goturduBen soruyum o zaman nerelerdesn :))
Benim o kadar yoğun degl ya bulantm oluyo ama geçince bsyler yiyorum istahim iyi gerçi bu aralar öyle diyim gecer seninde merak etme sen erken duymssn masallahAy canimm valla mide bulantisindan oluyorum elim kolum kalmiyo iki gun arayla serum alip geliyorum uc gunde iki kilo vermisim cok zormus . Amaaa kalp atislarimizi duyduk 6+2de butun sıkıntımı aldi goturdu
İnsaallah gecer canim herkes oyle diyor.masallah suphanallah ya duyduk rabbim herkese tez vakitte nasip etsin saglikli sihhatli bizimkileride ayni sekilde.Benim o kadar yoğun degl ya bulantm oluyo ama geçince bsyler yiyorum istahim iyi gerçi bu aralar öyle diyim gecer seninde merak etme sen erken duymssn masallah
Amin canım doktor dinletti mi sana yaa bana dnletmedi hiç ultrasondada gormedm bu gttgmde dicem insan bi dinletrİnsaallah gecer canim herkes oyle diyor.masallah suphanallah ya duyduk rabbim herkese tez vakitte nasip etsin saglikli sihhatli bizimkileride ayni sekilde.
dinletti canımAmin canım doktor dinletti mi sana yaa bana dnletmedi hiç ultrasondada gormedm bu gttgmde dicem insan bi dinletr
canım bnede söylicem aynı şeyler olacak belki ama kesinlile bitkisel kürler deneyin mutlaka. benim ablamın komşusu içinde spermlerinin dölleme yeteneği yok demiş eşine ama o ay hamile kaldı rabbim ol derse olmayacak bişey yok. yeterki umudunu kesme ve üzüntünü eşine belli etme . keçiboynuzu ce çakşır kökünü muylaka denemelisiniz.Allahım işinizi rast getirsinTabi ki öyle de yine de insan üzülüyo
Blmyrm ki canım daha en son gttgmde kalp atışı gozktu zatendinletti canımiki kez pazar günü iki kezde bugün dinledik nasıl hızlı atıyo ya. bidahaki gittiğide söyle dinletsin niye dinletmemiş ki
maşallah büyüdü canım seninki görülür zatenBlmyrm ki canım daha en son gttgmde kalp atışı gozktu zaten
Evet ama bi hafta küçük normalden canımmaşallah büyüdü canım seninki görülür zaten
geç döllenmeden bişeycik olmaz yetişiyormuş sonra :)Evet ama bi hafta küçük normalden canım
Evet doktorda sorun olmaz dedi :))geç döllenmeden bişeycik olmaz yetişiyormuş sonra :)
Amin Teşekkür ederim canım çok sağol söylüyorum eşime ama o boyle şeylere pek ikna olmuyocanım bnede söylicem aynı şeyler olacak belki ama kesinlile bitkisel kürler deneyin mutlaka. benim ablamın komşusu içinde spermlerinin dölleme yeteneği yok demiş eşine ama o ay hamile kaldı rabbim ol derse olmayacak bişey yok. yeterki umudunu kesme ve üzüntünü eşine belli etme . keçiboynuzu ce çakşır kökünü muylaka denemelisiniz.Allahım işinizi rast getirsin
selam ben 26 yaşındayım aradığınız kretere uymuyorum ama sorunlarımız ortak diyebilirim.Kimsecikler gelmedi canım demekki yok bizim gibileri
Nerelerdesin canimmmGünaydın kızlar napıosunuz hamişlerimiz çoğalmış maşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?