Yarin yaptircam canim
Neyse canım hayırlısı buymus demek ki olsun :))Evet canım yaaa yanlış anlamisim :))) bizi o kadar korkuttular ki anlatmam hele eşim anne kuzusu o kadar çok endişeliydi ki görünce çok beğendi :) tabi girmekle çalışmak aynı değil ama :) nasip değilmiş demekki
Hos buldum tatlisimm :-* Hic bir fikrim yok canım büyük ihtimal erken seçim yüzünden
Sizi de çok merak ettim var mi HAMİŞİMİZ :)_Verda_ @zeyzey_16 Kilim ve tohum bi sizin bildiriminiz geldi etiketlediginiz için :-* beni merak etmissinjz hakkınizi helal ediiinn :-* cooook seviliyosunuzz kiii
Kuzum ovulasyondan sonra 20 gün falan bekleyin diyorlar ama madem 4gün var bir bak istersen olmadı testi yenilersin canım benim, inşallah bebiş oradadır.bugün iğnemin 14. günü ama adetime 4 gün var sizce test yapayım mı kızlar? çok fena kasık ağrım var
Canım şen ne durumdasın tedaviye başladın mı?Şeker parem bizde seni merak ettik, durumun nasıl?
Aksilikler geldiğinde hep üst üste gelir zaten..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
Nerede olursan ol, hep huzurlu ol canım. .
Kuzummmmmm 10 haftalık oldun mu maşallahhhhhhhhhNeyse canım hayırlısı buymus demek ki olsun :))
Başladım arkadaşım, özel bir kliniğe gidiyorum.Canım şen ne durumdasın tedaviye başladın mı?
Neyse canım hayırlısı buymus demek ki olsun :))
Şeker parem bizde seni merak ettik, durumun nasıl?
Aksilikler geldiğinde hep üst üste gelir zaten..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
Nerede olursan ol, hep huzurlu ol canım. .
Haydi inşallah canım, çok sevindim. Olacak inşallah, gönlünü ferah tut, o yaramaza da söyle gezmesin orda burda gelsin göbüşünü doldursun.Başladım arkadaşım, özel bir kliniğe gidiyorum.
Doktorum profesör, bakalım inşallah tedavi olumlu sonuçlanır..
Kuzum daha çok varmış adetine idrarda çıkmayabilir, geçmiş olsun.Kizlar size bk sorun olucak adetime 9 gun var evde test yapsammi sogan kuru yaptim buay . Doktora gittim rahatsizim antibiyotik verdi suphem oldugunu soyledim test yap dedi sonuc alirmiyim acaba yapsam evde off cok aradayim yardim edin nolur
9 haftalık bebeğim ya bi hafta geriden geliyo ya son adet tarihine goreKuzummmmmm 10 haftalık oldun mu maşallahhhhhhhhh
Ilaclarimida almadim adet olcakmis gibi hep adetim gecikir normalde kasigimda agro var goguslerimde cok hassasiyet yok ama normalmi kuruntu yapmak istemiyorumKuzum daha çok varmış adetine idrarda çıkmayabilir, geçmiş olsun.
olmuyor ya olmayacak herhalde bütün umudum bitti resmenKuzum ovulasyondan sonra 20 gün falan bekleyin diyorlar ama madem 4gün var bir bak istersen olmadı testi yenilersin canım benim, inşallah bebiş oradadır.
Yok daha belli degil canim ama ben supheleniyorumAmaninnn hamile misiiinnn ??? :)))
Yok daha belli degil canim ama ben supheleniyorum
Yaptım negatif çıktı canım, sağlık ocağına da geç gittim doktorum yarın sabah 10dan önce burda ol dedi. Kan testim yarına kaldı. Sat tarihim 3 haziran olduğuna göre bebek 4+5 çıkıyor normalde adet gecikmesini bulana kadar bebek 5 haftalık olması lazım. Büyük ihtimal benim geç döllenme olmuş. Yani 5 hafta olmadan testte çıkmasının imkanı yok :)Tilbe_ canım test yaptın mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?