19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım hoşgeldinnn senden mesaj görünce sevindim vallahi! Ama bu nasıl sistem yahu iptal etmek insanlarla alay eder gibi. Kuzum ben aslında Diyarbakır'a gitmemene sevindim ama bu nasıl iş. İstanbul'a dönüp daha güzel bir evde oturacaksınız deyip hayra mı yorayım? Kuzum zeyzeyimiz hamiş onun dışında şüphesi olanlarımız var. Hakkımız helal olsun canım benim, inşallah tz vakitte bu karmaşa çözülür de evini yuvanı bilirsin.

Canım benimm ya Allah razi olsun ben de sizin yazilarinizi gorunce cok sevindim. ben zaten doğuluyum eşimin işi de ailesi de istanbulda oraya gelin gittim bitlisliyiz ben de esim de. D.bakıra gittik çok güzel bir yer esim icerde trafik masabasi pls memuru bi sknti olmazdı Allahın izniyle. Nasıl bi şey bu anlamadık nasıl olacağını bilmiyoruz vallahi. Zeyzeyimin hamis olduğunu biliyodum da başka hamisler de gordum sanki :) sizden de hayırlı haberleri bekliyorum inşallah :-*

amin canm yqa.. Bnde d.bakırı okuyuncahemn cvp yazıyim dedim .evlilipimizin ilk aylarında ordaydık da.,
ama belirsiz şuan durumun

Canım biz sknti yasicagimizi düşünmüyoruz orda evi hemen emnytn yanında satın alcaktik gidiş gelişini gorurdum biz çok beğendik oraları nasip değilmiş seneye çıksa tayinler gelse yine d.bakır merkez olur bu seneki tayin sonuçları seneye işlenir. Erken secimmiymis neee artikkk

:) yanlış anladın canm , bende ordan çok memnundum, onyarhın varsa yardımcı olmak için yazıyim dedim..
haberlerde tanıtıldığı gibi bir yer değil...
ben bu talihsizliği yaşamanıza uzuldum sadece

Hoşgeldin canım çok üzüldüm yaa niye öyle bisey olmuş ki

Korkma canım, sütyen sıkmıştım belki. Iki meme aynı olmaz zaten simetrik değildir kuzum. Ama genel cerrahi servisine başvurup meme muayenesi yaptırabilirsin. Bir de luteal dönemde yani ovulasyonun sonraki hafta süt hormonu artışa geçer o da ağrı şişlik yapabilir.

Kuzum Diyarbakır Doğu'nun Paris'i her anlamda çok gelişmiş bir şehir. Ama düzen kurmak da kolay değil birtanem. Biz bu ay biraz dinleniyorum eşimle kafamızı boşaltıyoruz desek daha doğru. Allah büyük ! Eşinin Masası rahatsız canım, inşallah Hayırlısı olsun. Belirsizlik kötü şey kuzum. Gönlünü ferah tut, belki daha iyisi olacaktır , biz bilemeyiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…