Canım hoşgeldinnn senden mesaj görünce sevindim vallahi! Ama bu nasıl sistem yahu iptal etmek insanlarla alay eder gibi. Kuzum ben aslında Diyarbakır'a gitmemene sevindim ama bu nasıl iş. İstanbul'a dönüp daha güzel bir evde oturacaksınız deyip hayra mı yorayım? Kuzum zeyzeyimiz hamiş onun dışında şüphesi olanlarımız var. Hakkımız helal olsun canım benim, inşallah tz vakitte bu karmaşa çözülür de evini yuvanı bilirsin.Canlaaaarimmm ben geldimm sizi cooook özledim vallahi aklım hep burdaydi bir turlu giremedimm. Tayinimiz çıkmıştı d.bakıra gittik ev satın almak için gezindik iki gün fikir edindik babamlara geldim ve dün öyle bir haber geldi ki felegimiz sasti. Kızlar bizim tayin iptal olmuş buradaki 60 kişiden 20 kişi kalmış o 20 kişinin içinde bizde varız çok saçma ve adil olmayan bi sistemle çöl mağdurun evimi topladım eşyalarım İstanbul da ben bitlisteyim eşyalarımin olduğu ev kiraya verildi bile cikmamizi bekliyorlar girecek olanlarında şimdi oturdukları evi kiraya vermişler cook magduruz anlicaginizşuan nasıl bi yol cizecegimizi bilmiyoruz sizinle paylaşmak istedim. Sizi de çok merak ettim var mi HAMİŞİMİZ :) @Enyalios @zeyzey_16 Kilim ve tohum bi sizin bildiriminiz geldi etiketlediginiz için :-* beni merak etmissinjz hakkınizi helal ediiinn :-* cooook seviliyosunuzz kiii
ayy canm bnm nasıl bi aksiliktr bu. Nolcak şimdi peki
Cnm üzüldüm yaa. Kolay isde değildi evi eşyaları topla. .. bnda da bi hyr vardir elbet
amin canm yqa.. Bnde d.bakırı okuyuncahemn cvp yazıyim dedim .evlilipimizin ilk aylarında ordaydık da.,Hic bilmiyorum vallahi elimiz kolumuz bağlı istanbula da dönmek istemiyoruz ne bilim Allah yardımcı olsun inşallah
Canım hoşgeldinnn senden mesaj görünce sevindim vallahi! Ama bu nasıl sistem yahu iptal etmek insanlarla alay eder gibi. Kuzum ben aslında Diyarbakır'a gitmemene sevindim ama bu nasıl iş. İstanbul'a dönüp daha güzel bir evde oturacaksınız deyip hayra mı yorayım? Kuzum zeyzeyimiz hamiş onun dışında şüphesi olanlarımız var. Hakkımız helal olsun canım benim, inşallah tz vakitte bu karmaşa çözülür de evini yuvanı bilirsin.
amin canm yqa.. Bnde d.bakırı okuyuncahemn cvp yazıyim dedim .evlilipimizin ilk aylarında ordaydık da.,
ama belirsiz şuan durumun
:) yanlış anladın canm , bende ordan çok memnundum, onyarhın varsa yardımcı olmak için yazıyim dedim..Canım biz sknti yasicagimizi düşünmüyoruz orda evi hemen emnytn yanında satın alcaktik gidiş gelişini gorurdum biz çok beğendik oraları nasip değilmiş seneye çıksa tayinler gelse yine d.bakır merkez olur bu seneki tayin sonuçları seneye işlenir. Erken secimmiymis neee artikkk
Hoşgeldin canım çok üzüldüm yaa niye öyle bisey olmuş kiCanlaaaarimmm ben geldimm sizi cooook özledim vallahi aklım hep burdaydi bir turlu giremedimm. Tayinimiz çıkmıştı d.bakıra gittik ev satın almak için gezindik iki gün fikir edindik babamlara geldim ve dün öyle bir haber geldi ki felegimiz sasti. Kızlar bizim tayin iptal olmuş buradaki 60 kişiden 20 kişi kalmış o 20 kişinin içinde bizde varız çok saçma ve adil olmayan bi sistemle çöl mağdurun evimi topladım eşyalarım İstanbul da ben bitlisteyim eşyalarımin olduğu ev kiraya verildi bile cikmamizi bekliyorlar girecek olanlarında şimdi oturdukları evi kiraya vermişler cook magduruz anlicaginizşuan nasıl bi yol cizecegimizi bilmiyoruz sizinle paylaşmak istedim. Sizi de çok merak ettim var mi HAMİŞİMİZ :) @Enyalios @zeyzey_16 Kilim ve tohum bi sizin bildiriminiz geldi etiketlediginiz için :-* beni merak etmissinjz hakkınizi helal ediiinn :-* cooook seviliyosunuzz kiii
Tecrübeli hamişimiz ilknurum napıyorsunHoşgeldin canım çok üzüldüm yaa niye öyle bisey olmuş ki
Kuzum Diyarbakır Doğu'nun Paris'i her anlamda çok gelişmiş bir şehir. Ama düzen kurmak da kolay değil birtanem. Biz bu ay biraz dinleniyorum eşimle kafamızı boşaltıyoruz desek daha doğru. Allah büyük ! Eşinin Masası rahatsız canım, inşallah Hayırlısı olsun. Belirsizlik kötü şey kuzum. Gönlünü ferah tut, belki daha iyisi olacaktır , biz bilemeyiz canım.Canım benimm ya Allah razi olsun ben de sizin yazilarinizi gorunce cok sevindim. ben zaten doğuluyum eşimin işi de ailesi de istanbulda oraya gelin gittim bitlisliyiz ben de esim de. D.bakıra gittik çok güzel bir yer esim icerde trafik masabasi pls memuru bi sknti olmazdı Allahın izniyle. Nasıl bi şey bu anlamadık nasıl olacağını bilmiyoruz vallahi. Zeyzeyimin hamis olduğunu biliyodum da başka hamisler de gordum sanki :) sizden de hayırlı haberleri bekliyorum inşallah :-*
Âmin kuzum, haydi Hayırlısı canım.Yrn yekrar test yapip kan vermeye gidiyorum kizlar dua edin hamile olayim rabbim isteyen herkese versin
Hayır kuzum yarın ssabah yapacağım testi, oradan da sağlık ocağına inşallah :)))Tilbecimmmm testi yenilendin mi
Ay bende senin gibi yapcmHayır kuzum yarın ssabah yapacağım testi, oradan da sağlık ocağına inşallah :)))
Tesekkur ederim hem cok korkuyorum hem cok heyecanliyimÂmin kuzum, haydi Hayırlısı canım.
İnşallahhhhhhhHayır kuzum yarın ssabah yapacağım testi, oradan da sağlık ocağına inşallah :)))
Korkma canım Hayırlısı diyelim, Allah hayırlıysa versin.Tesekkur ederim hem cok korkuyorum hem cok heyecanliyim
Hayırlısı kuzummmmmHayır kuzum yarın ssabah yapacağım testi, oradan da sağlık ocağına inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?