19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

canım senin testi eşime de gösterdim bak bakayım sence burda ikinci çizgi var mı dedim ben?
evet çok silik bir şey var dedi kuzum :KK49:
Canım benim sağol :) , ama test geçersiz olabilir çünkü eşim açmış bi kaç gün önce. Hala adet olmadım biraz daha beklicem belki biraz geç olurum yada gerçekten hamisimdir :))))
 
Kuzum söylediğin gibi bir şey yaşamadım, bilmiyorum. Rabbim tez vakitte bebekle müjdelesin seni.normal adet tarihinde olduysan miktarındaki azalma stres, hormonlardaki dalgalanma ya da iklimle ilgili olabilir. Hamile kalanlar hissettiklerini Söylüyorlar. Koyu ve kokulu akıntı bir enfeksiyon belirtisi de olabilir canım. Tedavi gördün mü ya da hekime gittin mi hiç? Üreme sistemiyle ilgili bir sıkıntınız var mı?
Canim sagol ilgilendigin icin. Daha once doktora gittim kan tahlillerimde hic bir hormon problemim cikmadi. Bu arada ben hala test yapmadim cikicak negatif sonuctan korktugum icin :(
Kasiklarimda batma var halen normalde kiloluyum 10 kilo verdim diyetle suan icin kilo vermem durdu ve 1 kilo geri almisim falan boyle hersey sanki isaret ediyor gibi geliyor. Zaten biliyorsun geriye kalan bir cok belirti psikolojil belirti oluyor. Bugun cikip testi alicam ve butun bu soru isaretlerinden kurtulcam insallah.
 
K
Canim sagol ilgilendigin icin. Daha once doktora gittim kan tahlillerimde hic bir hormon problemim cikmadi. Bu arada ben hala test yapmadim cikicak negatif sonuctan korktugum icin :KK43:
Kasiklarimda batma var halen normalde kiloluyum 10 kilo verdim diyetle suan icin kilo vermem durdu ve 1 kilo geri almisim falan boyle hersey sanki isaret ediyor gibi geliyor. Zaten biliyorsun geriye kalan bir cok belirti psikolojil belirti oluyor. Bugun cikip testi alicam ve butun bu soru isaretlerinden kurtulcam insallah.
Kuzum hani test sonucun bizle de paylaş lütfen!
 
Cnm cok umutlu olma da. Istedigin sonuc olmyinca uzluyosn :( rabbm hyrlisini vrsn. Ins hamilesndir.
 
Cnm cok umutlu olma da. Istedigin sonuc olmyinca uzluyosn :KK43: rabbm hyrlisini vrsn. Ins hamilesndir.
Herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür o yüzden umutluyum olsaydım şimdiye kadar çoktan olmam gerekiyordu. Hiç böyle olmadı çünkü sağol, amin canım
 
Back