- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
Neler yapmiyoruz ki .... sogan kuru incir kuru keci boynuzu klomen hap doktorlarla kontrol ovulasyon gunleri calismalarNeler yapıyorsunuz hamile kalmak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yapmiyoruz ki .... sogan kuru incir kuru keci boynuzu klomen hap doktorlarla kontrol ovulasyon gunleri calismalarNeler yapıyorsunuz hamile kalmak için
Neler yapıyorsunuz hamile kalmak için
Soğan kuru felan gebelikte ise yaramıyorNeler yapmiyoruz ki .... sogan kuru incir kuru keci boynuzu klomen hap doktorlarla kontrol ovulasyon gunleri calismalar
rahimi iltihabi falan temizligiSoğan kuru felan gebelikte ise yaramıyor
Berne gideceğim doktor ne diyorCanım ben doktor tedavsindeyim yarin soğan suyuna başlıcam bu günde ovulasyon testine başladım hadi hayırlısı inşallah :)))
Gebe kalmayı hızlandırmio soğan kuruEvet rahimi iltihabi falan temizligi
Tam bilgim yok temizliyor die boluyorum bnde adet duznszligi var onun icinde uyguladimGebe kalmayı hızlandırmio soğan kuru
O bende de var kaç ayda oluyorsunTam bilgim yok temizliyor die boluyorum bnde adet duznszligi var onun icinde uyguladim
Daha nisanin 22 oldum ama 2 ay gelmedi nisan ayinda cikti geldiO bende de var kaç ayda oluyorsun
Gebe kalmayı hızlandırmio soğan kuru
Degisio bi duznli bi duzensiz belli olmuoDaha nisanin 22 oldum ama 2 ay gelmedi nisan ayinda cikti geldi
Bnde ole biliyorum sogn kuru icin gebelige faydaai var o zamanCanım tahliller de birşey cikmiyo şuan yumurtalık takibine alindim bu ay sonrada aşılama yapicaz iste. Soğan kuru iltihabi alıyor içi temizliyo canım bilimsel olarak defalarca her yerde anlatildi
Mrb cnm h g hayrlisuyla olur insMrb kızlar bnde varım maaleseff..22 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. 2 duşuğum var 5 aydr istiorum duşıkler sonrası. Malesef tık yokk
H g cnm ins kavusuruz cnm ins bnde kullandim klomen daha dun aksam bitti p tesi kontrele gidicembende varımm 24 yaşındayım bende bir buçuk yıllık evliyim bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. korunmayı bıraktığımız 2. ay gebe kalmıştım ama düşük oldu maalesef sonrada gebe kalamadım tekrar şimdi klomen kullanıyorum bu klomenle ikinci ayım inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize
Mrb kızlar bnde varım maaleseff..22 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. 2 duşuğum var 5 aydr istiorum duşıkler sonrası. Malesef tık yokk
hoşbuldum canmm.. Moralim çok bozuluyo yaa. Allahımm insanlar çok sinir bozucularMrb cnm h g hayrlisuyla olur ins
hoşbuldum canmm.evet oğrendik. Kan pıhtılaşmam varmış. Bundan sonrak gebeliklerde gunluk iğne kullanlmslı. Tabi hamile kalırsam.. Duşukten sonra beş ay geçti hala bşy yok yaaMerhaba canım hoş geldin. Çok geçmiş olsun canım Allahım hayirlisini versin inşallah canim. Dusugun sebebi araştırıldı mi canım ?