19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende varımm 24 yaşındayım bende bir buçuk yıllık evliyim bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. korunmayı bıraktığımız 2. ay gebe kalmıştım ama düşük oldu maalesef sonrada gebe kalamadım tekrar şimdi klomen kullanıyorum bu klomenle ikinci ayım inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize:anneadayı::anneadayı:

bende varımm 24 yaşındayım bende bir buçuk yıllık evliyim bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. korunmayı bıraktığımız 2. ay gebe kalmıştım ama düşük oldu maalesef sonrada gebe kalamadım tekrar şimdi klomen kullanıyorum bu klomenle ikinci ayım inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz bebeklerimize:anneadayı::anneadayı:
H g cnm ins kavusuruz cnm ins bnde kullandim klomen daha dun aksam bitti p tesi kontrele gidicem

Mrb kızlar bnde varım maaleseff..22 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. 2 duşuğum var :KK43: 5 aydr istiorum duşıkler sonrası. Malesef tık yokk

Merhaba canım hoş geldin. Çok geçmiş olsun canım Allahım hayirlisini versin inşallah canim. Dusugun sebebi araştırıldı mi canım ?

Merhaba canım hoş geldin. Çok geçmiş olsun canım Allahım hayirlisini versin inşallah canim. Dusugun sebebi araştırıldı mi canım ?
hoşbuldum canmm.evet oğrendik. Kan pıhtılaşmam varmış. Bundan sonrak gebeliklerde gunluk iğne kullanlmslı. Tabi hamile kalırsam.. Duşukten sonra beş ay geçti hala bşy yok yaa :KK43:

X