Günaydin arkadaslar bende 4 yillik evliyim 2 düsügüm var biri evlendikden 3 ay sonra oldu digeri ise bu sene nisan ayinda oldu ki o hamileligimde tedavi sonrasi olmustu yoksa olmuo benimde kornumuoruzda 22 yasina giricem napsam bilmiyorum cok caresizim bazen yanliz kalinca oturup agliyorum dua ediyorum canim cok yaniyo beni en iyi siz anlarsiniz benim sol yumurtaligimda cikolata kisti var ve onun haricinde sürekli kist olusup patlio ve asiri sancilarla hastaneye kaldirilip ameliyatla temizliyolar icimi doktorum dedi kistelerin yok olmasi icin hamile olup dogurmak en iyisi onun haricinde dogum kontroll hapi ama ben zazen bu yüzdende hamile kalamiyorum ya birde guatr var bende kizlarr napsam yardim edin yine tedaviye mi baslasam ??? Lütfen biriniz okuduysa bana yardimci olsun anca bizim gibiler anlar bizi
Merhaba tatlim, oncelikle sifa diliyorum. En buyuk nimet tedavisi olmayan birseyinin olmamasi su an. Her ne kadar dusuk yapmis olsan da ki cokbgecmis olsun Rabbim sabir versin, hamile kalman imkansiz degilmis. Eger bi hastaligimiz varsa tedavi olmaliyiz tabiki, doktorlar bu yuzden var. Bir caresine bakip sonra tevekkul etmemiz gerek. Senin de imkanin varsa tabiki kontrollerini aksatma, benim annemde de bildim bileli guatr var ve 3 cocuk sahibi. Hatta guatr iyice nuksetmisken seneler sonra kardesim oldu. Rabbim ol derse oluyor. Kimi de korundugu halde hamile kaliyor. Biraz sabir ve dua buze lazim olan. Bol bol dua edelim. Bu guzel ayda insallah geri cevirmesin Rabbim dualarini. Hayirlisiyla tez vakitte guzel haberlerini aliriz umarim..
Merhaba canim benim sagol yazdigin icin cok tesekkür ederim Rabbim sifa bekleyen herkeze sifa versin dert verip dermanini aratmasin insallah .
Iste kistlerin üstüne guatr gelince daha cok korktum herkez hamile kalman daha cok zorlasir dedi ve korkuttular tabiki hersey Allahdan su mübarek ramazan ayin yüzü süyü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen herkeze hayirli & saglikli evlatlar nasip etsin insallah kucaklarimiz bos kalmasin. Malesef tedavi bi hayli pahaliydi yasimin kücük olmasindan sigortam bu tarz tedaviyi karsilamio ve bu yüzden kararsiz kaldim ya birdah yaptirip hamile kalip yine düsük olursa diye cok korkuyorum
Tedavin yeniymis cnm istersen biraz bekleyin. Vucud kendini toparlasin iyice. Bu arada bakarsin kendiliginden olur (insallah) fazla kilo almamaya gayret
Et. Kilon boyuna gore normal olsun. Hem vucudun bu bekleme asamasinda dinlenmis olur hem de biraz daha para biriktirirsiniz. Kim bilir zamanibgeldiginde tedaviye bile gerek kalmaz belki.
Ayy insallah canim en büyük umudum o zaten daha taze oldugu icin belki hemen hamile kalabilirim diye düsünüorum bir yandan. Zaten gördügüm tedavide hormon takviyesi filan oldugundan 7kg aldim bile ama allahdan boyuma göre normal kilodayim.
Insallah olur hepimizin canim senin sorunun ney ?
Insallah cnm gonlune gore olur. Benim bi sorunum yok cok sukur. Biz birda hamile kalmak isteyenler olarak takiliyoruz. Ben uye olali 2 kadar ay oldu. su an hamileyim ve pek cok arkadasimiz burda hamile oldugunu paylasti ama topigi birakmiyoruz tabiki. Herkes heyecanlarini, sorunlarini, sorularini paylasiyor. Birbirimize destek oluyoruz. Burdaki pek cok kisi daimi burda takilan uyelerdir :)
Ne mutlu canim hayirli olsun Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah hayirli bir evlat olur darisida bizlere artik iiinsallah kac ayliksin?
9 gun ve gene negatif cok moralim bozuldu((
Hayir vermedim negatif cikinca vermeye korkuyorum ya birazdaha beklicem sonra gider kan veririmHayirlisi olsun canim uzme kendini. Biliyorsun anne adayi olarak senin stressiz, rahat olman gerekiyor. Ne kadar rahatsan o kadar elverisli olursun. Insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz. Kan verdin mi cnm sen peki?
Hayir vermedim negatif cikinca vermeye korkuyorum ya birazdaha beklicem sonra gider kan veririm
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce olur bebegn Allahtan ümit kesilmezGünaydin arkadaslar bende 4 yillik evliyim 2 düsügüm var biri evlendikden 3 ay sonra oldu digeri ise bu sene nisan ayinda oldu ki o hamileligimde tedavi sonrasi olmustu yoksa olmuo benimde kornumuoruzda 22 yasina giricem napsam bilmiyorum cok caresizim bazen yanliz kalinca oturup agliyorum dua ediyorum canim cok yaniyo beni en iyi siz anlarsiniz benim sol yumurtaligimda cikolata kisti var ve onun haricinde sürekli kist olusup patlio ve asiri sancilarla hastaneye kaldirilip ameliyatla temizliyolar icimi doktorum dedi kistelerin yok olmasi icin hamile olup dogurmak en iyisi onun haricinde dogum kontroll hapi ama ben zazen bu yüzdende hamile kalamiyorum ya birde guatr var bende kizlarr napsam yardim edin yine tedaviye mi baslasam ??? Lütfen biriniz okuduysa bana yardimci olsun anca bizim gibiler anlar bizi
Amin. Bekleyim bakalım biraz o zamanCnm umutlandirmak istemem ama bazen adetten hemen sonra yumurtlayanlar olabiliyor ve bu da hamilelik ihtimalini artiriyor. 10 gecmis. Belirti belli olur mu dersen benim yumurtlamadan bi hafta sonra belirtilerim baslamisti. Hayirlisi olsun insallah hakkinda
Oldun kuzum tskkrRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Canim rabbim.sifa versin ve bi an oncede yavruna kavustursun insaallah ama en.azindan hamile kalabiliyorsun bu da cok guzel bisey .canim guatr var demissin tirpid bezin.az mi calisiyor cok mu calisiyor acabaGünaydin arkadaslar bende 4 yillik evliyim 2 düsügüm var biri evlendikden 3 ay sonra oldu digeri ise bu sene nisan ayinda oldu ki o hamileligimde tedavi sonrasi olmustu yoksa olmuo benimde kornumuoruzda 22 yasina giricem napsam bilmiyorum cok caresizim bazen yanliz kalinca oturup agliyorum dua ediyorum canim cok yaniyo beni en iyi siz anlarsiniz benim sol yumurtaligimda cikolata kisti var ve onun haricinde sürekli kist olusup patlio ve asiri sancilarla hastaneye kaldirilip ameliyatla temizliyolar icimi doktorum dedi kistelerin yok olmasi icin hamile olup dogurmak en iyisi onun haricinde dogum kontroll hapi ama ben zazen bu yüzdende hamile kalamiyorum ya birde guatr var bende kizlarr napsam yardim edin yine tedaviye mi baslasam ??? Lütfen biriniz okuduysa bana yardimci olsun anca bizim gibiler anlar bizi
Selam kizlar daha onceki yorumlarinizi konularinizi vs okudum okudum
Tatlim okuyunca cok uzuldum. Umarim simdi iyisindir. Olur boyle seyler arada. Anlasilan ikiniz de biraz bunalmissiniz. O bunalimi birbirinizin ustunde desarj etmissiniz ama olsun. Her zaman dort dortluk olmuyor hayat. Ki zaten tartismanin vs.olmadigi bir yer insanlarin birbirlerini dikkate almadigi bir yerdir. Ikiniz de birbirinizi onemsiyorsunuz. Arayi duzelttiginize sevindim. O senin hassasiyetini gorerek ozrunu de dilemis. Bir sure ikiniz de bebek mevzusundan siyrilmaya calisin. Yaz geldi mesela tatil yapin biraz. Iliski bebek icin olmasin. Birbirinizle ilgilenin. Zaten kafanizdsn attiginiz an ben olacagina inaniyorum. Allah zamani geldiginde "ol" diyecek ve olacak insallah. Dualarimdasin..
Canım iyi ki varsınız, iyi ki dua ediyorsunuz, evet ben tez savunma aşamsındayım yüksek lisansım bitecek inşallah biraz gerginimmmmm, o özel bir firmada yönetici ve bu ara iş yerinde istediği gibi gitmeyen Şeyler onu yoruyor. Fakat ben sakin mizaçlı ve anlayışlı biriyim, eşimle de kavga etmeyi sevmiyorum iletişimin çözemeyeceği sorun yoktur çünkü. Eşim de normalde sohbeti pek sever bazı geceler bir demlik Çayı bitiririz sohbetimiz bitmez ama bu ara farklı ve gergin Davranışları beni yordu. Bebek mevzusunda ise onun sürekli telkinleri beni daha çok yordu ama üsüne gitmemek için sakin davrandım. Bebek mevzusundan sıyrıldım, buna inanıyorum artık. Onu da ikna ettim. Münasebetler bebek için değil birbirimizi sevdiğimiz için olsun dedim. Hak verdi, o da şartlanmış kuzum ben de kendimi eksik hissetmeye başlamıştım dedi. Ağlaştık, konuştuk, anlaştık. Çok şükür. İnşallah kuzum hayırlı bir vakitte mutlaka bebeğimiz de gelir. Demek ki vakti değil şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?