- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
:)Iyi ettin ben de olsam dayanamazdım.
ederiz canım insallah olur bi an önceValla kızlar ben de bir an önce gebe kalıp o ikinci çizgiyi burada sizlerle paylaşmak istiyorum, dua edin bana hamişlerrrrr ve isteyen herkese.
Valla kızlar ben de bir an önce gebe kalıp o ikinci çizgiyi burada sizlerle paylaşmak istiyorum, dua edin bana hamişlerrrrr ve isteyen herkese.
Ay cansınız siz kızlar ya çok cici bakın göbüşlerinizeeeeee bebişlerinizeTabiki cnm her zaman. En basi sen veBerf0o0o cekiyor :)
Yok canım test yapmıcam bugün doktora gidecem burda hastanelere akşam gidiliyo sana haber veririm :) ama dua et benim için :)Sagol cnm insallah :) benim de evlenmeden once vardi duzensizlik ama sonra sonra duzene girdi. Biraz daha bekle istersen bi test daha yap. Testler hatali olabiliyor..
Selam ben aslımda hatayda yaşıyorum ama 2 aydır arabistandayım sen hangi şehirdesin ?Kizlar hangi sehirlerdnsinz. Ev hanimimiyiz hepimiz :)
Ay cansınız siz kızlar ya çok cici bakın göbüşlerinizeeeeee bebişlerinize
Yok canım test yapmıcam bugün doktora gidecem burda hastanelere akşam gidiliyo sana haber veririm :) ama dua et benim için :)
Saol canım ya inşallah hepimiz bi an önce sağlıklı bi hamilelik yaşarız :)) sen de yarın test yap bence 5 gün olacak çıkar inşallahTamam cnm, guzel haberler alirsin ins dualarim seninle:)
Saol canım ya inşallah hepimiz bi an önce sağlıklı bi hamilelik yaşarız :)) sen de yarın test yap bence 5 gün olacak çıkar inşallah
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim umarım gönlünde bebiş olan herkes hamile kalır :))hosgeldin canım insallah bi an önce hamile kalırsın
Ya göremedim ama böyle mutlu söylediğine göre pozitif çıktı dimi :)))Kiz yaptim hem de iki tane koydum buraya eski sayfalara bak daha bugun :)
Evet cok sukurvRabbim e ikisi de poz. Yarin gidecegim hastaneye ins :)Ya göremedim ama böyle mutlu söylediğine göre pozitif çıktı dimi :)))
Ya çok sevindim ya inşallah yarın hastanede de testler doğrulanır :) inşallah bende böle güzel bi haberle dçnerşm hastaneden ya :)
Insallah cnm ya
Yaaaaa yeni gordum kuzum ben sana.demedimmi gor bak hamilesin.diye ilk ben goordum o silik cizgiyi ayy acayip sevindim yarin hemen kan ver ay cok heyecanlandim canim ya cok sukur baya belli cizgi degerin cok guzel cikar eminimCok sukur :)
insallah canımm :))hoşbuldum canım çok teşekkür ederim umarım gönlünde bebiş olan herkes hamile kalır :))
Yaaaaa yeni gordum kuzum ben sana.demedimmi gor bak hamilesin.diye ilk ben goordum o silik cizgiyi ayy acayip sevindim yarin hemen kan ver ay cok heyecanlandim canim ya cok sukur baya belli cizgi degerin cok guzel cikar eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?