- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
Olsun canim gönüller bir olsun yeter kiBence de kuzum, en iyisi.
saat olmus epey cnm ben cikiyorum gorusuruz yine, iyi geceler
ElifAhsen02 tatlim pek gorusemedik ama yorumlarini okuyorum, ben cikiyorum iyi geceler
kocamın canı sağolsunda kuzum gerisini rabbim verir diyorum artık bizdede öyle oldu bir ayda iki tahlil verdik once birazcık düşük çıktı ikincide sıfır çıktı doktorda öyle dedi sürekli değişiyo dedi hayırlısı bakalım... sen ne yapıyosun doktora devam mı
Allah razı olsun canimmm :-* alisirim ben doğuluyum zaten :)Yaa kolay gelsin canım inşallah alisirsn
Canimsinnn yaaa evet vallah perişan oldum kimse yardım etmiyo tek basıma yapıyorum eşim gelince yardım ediyo :) bi de ev toplu diye arkadaşlar akrabalar iftara cagiriyo :)))) anlicagin girebildigimce girebiliyorumKuzum ya yoklugun her zaman belli de, su ara tasinma islerinden dolayi islerin olabilecegini tahmin edebiliyorum. O yuzden rahatsiz etmedik seni, yoksa unutmayiz seni
Merhaba kuzmm hoş geldin aramıza okudum yazdıklarını azıcık bekle Canim ilaç içtiğini söyledin. Çok duyuyorum buradan korunmak için hap kullanmışlar sonradan bıraktıklarında gebe kalmamışlar vücut o ilaçlara alıştığı için kendini gebeliğe uzun bi sure sonra hazırlıyo. Bi de diğer turlu bakalım arkadaşım 18 yaşından beri yasmin iciyomus 23 de evlendi bi sene daha kullanmış adet düzensizliği ve hormon bozukluğu sebebinden dolayı iciyomus . 1 sene boyunca bebekleri olmadı doktor ona uzun suredir icmissin bunyen alışmış şuan hazırlanıyor ilaç falan vermemiş folic asit b12 vitamini verdi uç ay sonra hamile kaldı sukur şimdi bebeği doğdu 4 aylık :)Merhaba bende 18 de evlendim şuan 20 yaşındayım 1 senedir bende çocuk istiyorum ama olmuyo
Tutmicam zaten bebeğim öyle bi sansim yok basım felan çok donuyoAman ha ! Senin gebeliğin ibadet yerine geçiyor melekler seni koruyor birtanem! Sen lohusalıktan temizlenene kadar tek beklenilen vazife kendine ve bebeğine bakman
İyi o zaman :))Eşimin tayini çıktı canım doğu gorevi ne gidiyoruz :) aşılama yapicakti bu ay ertelendi işte artık tedavisi d.bakirda yaparım :))
Allah razı olsun canimmm :-* alisirim ben doğuluyum zaten :)
Hoşgeldin canım inşallah bi an önce hamile kalirsin çok beklemedenMerhaba bende 18 de evlendim şuan 20 yaşındayım 1 senedir bende çocuk istiyorum ama olmuyo
Haftaya canım daha cinsiyetine çok var bi bebeği gorseydkSenin sonraki randevun ne zaman ay cinsiyeti ne acabaA! Benim de sorduğum soruya bak demi daha minnacık o
Canimsinnn yaaa evet vallah perişan oldum kimse yardım etmiyo tek basıma yapıyorum eşim gelince yardım ediyo :) bi de ev toplu diye arkadaşlar akrabalar iftara cagiriyo :)))) anlicagin girebildigimce girebiliyorum:)
Olsun cnm yapabildigin kadar kendin yap en iyisi :) hem iftara cagirmalari da iyi, en azindan yemek hazirlama isin olmuyor, artik yeni evinize yerlesince seni daha sık goruruz aramizda insallah, umudumuz o yonde :)))
Kizlarr bugun keseyi gorduk sukurler olsun Allahima . Allah izin verirse on bes gun sonrada bebegi gormeye gidicez insaallah bi sorun cikmaz . Rabbim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin aminnn.
En zoru mutfağı toplamak kolay gelsin canım bitirirsin inşallahEvet yaa öyle bi derdim olmuyo çok sukur :)))))) bu gün mutfağı toplicaktik offf heryer her yerdeee
Allahim razi olsun canim amin insaallah ya rabbim nasip etsin ogunude . Seviyorum seni :-*Amiiin kuzum amiiiinnn :-* coook sevindim vallahi anlatamam sanaa Allaha sukurlrr olsun binlercekez :-* Allahım sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlarr bugun keseyi gorduk sukurler olsun Allahima . Allah izin verirse on bes gun sonrada bebegi gormeye gidicez insaallah bi sorun cikmaz . Rabbim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin aminnn.
Evet yaa öyle bi derdim olmuyo çok sukur :)))))) bu gün mutfağı toplicaktik offf heryer her yerdeee
İyi canım çabuk gözükmüş gözün aydın :))Kizlarr bugun keseyi gorduk sukurler olsun Allahima . Allah izin verirse on bes gun sonrada bebegi gormeye gidicez insaallah bi sorun cikmaz . Rabbim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin aminnn.
4+5 teyiz canım bugün doktor görünmez dedi ama bebeğim yanılttı onu yapmış yuvasını Allahın izni ile kendide görünür inşallah.idrara sıkışık gittim bide daha net oluyormuş öyle okumuştum bi yerdeİyi canım çabuk gözükmüş gözün aydın :))
yırlı olsun kuzum bak sende hamiş oldun çok şükür rabbime inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına4+5 teyiz canım bugün doktor görünmez dedi ama bebeğim yanılttı onu yapmış yuvasını Allahın izni ile kendide görünür inşallah.idrara sıkışık gittim bide daha net oluyormuş öyle okumuştum bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?