19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Napiyosun cnm ya, canim sıkıldi da biraz. Ya surekli adet olacakmisim gibi kasiklarim belim karnim agriyo. Bi agri giriyo daha once boyle olurdum bi kac saniyelik agri girerdi oldugumu oyle anlardim, simdi ise kaaaac gundur ayni agrilar ama ne gelen var ne giden. Iyice karistim :)

Napiyosun cnm ya, canim sıkıldi da biraz. Ya surekli adet olacakmisim gibi kasiklarim belim karnim agriyo. Bi agri giriyo daha once boyle olurdum bi kac saniyelik agri girerdi oldugumu oyle anlardim, simdi ise kaaaac gundur ayni agrilar ama ne gelen var ne giden. Iyice karistim :)
Bende öyle kaç gün bekledm adet olcm dyee her gün adet olcam saniyodm ama olmadm sende olmazsn insallah

Bende öyle kaç gün bekledm adet olcm dyee her gün adet olcam saniyodm ama olmadm sende olmazsn insallah

Ins cnm, surekli oldum sanip kontrol etmekten gina geldi. Belki de diyorum gec dollenme falandir benim de ne biliyim. Pazartesiye kadar olmazsam bi test daha alayim yapayim diyorum

Ins cnm, surekli oldum sanip kontrol etmekten gina geldi. Belki de diyorum gec dollenme falandir benim de ne biliyim. Pazartesiye kadar olmazsam bi test daha alayim yapayim diyorum
Aynen öyle canım bende senin gbi dakka başı tuvalete gidip kontrol etmekten yorlmstm kesn oldm dye gdyodm her seferde

Oh ne guzel annen gelebiliyo yanina :) bizimkiler uzak, gurbette daha zor oluyo.
Yok canım ya öyle çok gelmyo gündüzleri calisiyo cumartesi pazar izinli ondada evin işini felan yapyo haftada bi kere biz gdyrz onlar gelyo yinede insan ozluyo senin yerinde olsamn daha kötü olrum herhalde bugünde ustumde bi duygsallk var dokunsan aglicak gbiyim

Yok canım ya öyle çok gelmyo gündüzleri calisiyo cumartesi pazar izinli ondada evin işini felan yapyo haftada bi kere biz gdyrz onlar gelyo yinede insan ozluyo senin yerinde olsamn daha kötü olrum herhalde bugünde ustumde bi duygsallk var dokunsan aglicak gbiyim

Anladim cnm. Duygusalligin belku de hamileliktendir. Hormonlar falan muhtemelen oyledir. Gecer ins cnm cok stres yapma.

Canimm sen nasilsin ne yapiosun bakım :)

Evet canım şimdiden ilaç milac içme her denileni yapma az dayan :) eşin çok fındık fıstık tarçın kullansin hatta eğer imkânınız varsa çakşır otu diye birşey var kararlardan bulabilirsin onu alıp eşine kaynatıp icir sej bile kullanabilirsin netten bak araştır çok faydalı :) şimdi sana her denileni yapma dedim ama ben de birşey demiş oldum yaa :))))

Hoş geldin canım aramizaaa :KK200: bak günün de az kalmış inşallah hamişsindir bir buçuk ay içinde 6 Hamişimiz oldu bu topikte :)) bi tane de sen olursun inşallah :KK68:
Canim benimki.asilama.ile oldu asilama oncesi igneyle yumurtalari buyuttu doktor. Belirti olarakta valla hep adet olacam diye bekliyodum sadece goguslerim cok sismisti canim onun disindada hep adet belirtilerim vardi
kaç sene olmuştu canım size

Back