19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

En cok ona gayret ediyorum, paso su iciyorum. Bakalim bekleyis suruyor, nasip kismet. Bebisimiz gelecek mi bakalim bu ay..
Bakalım kuzum evlendiğim ilk ay böyle halsiz ve gariptir iştahım açılmış tuzlu peynir delisi olmuş ve sürekli uyuyan bir kadına dönmüştüm yani o kadar ki boş bulduğum her an uyuyordum aklıma hiç hamilelik gelmedi tabi hatta adetim gecikmişti beş altı gün , bir arkadaşım Evliliğin ilk vakitlerinde hormonlar Değişiyor olabilir yani deyince ben de hiç üstüne varmadım eşim dedi hamile olmayasın güldüm geçtim belirti var mıydı yok muydu bunların dışında bir şey de hatırlamıyorum gerçi, bu ay da öyle hissediyorum ama daha çok hasta gibiyim, üstelik regl yeni bitti sayılır beş gün oluyor.
 

Stresin cokbuyuk etkisi oldugu biliniyor cnm. Kafanin rahat olmasi gerek. Hap kullanan kisi cok ve biraktiktaniki uc ay sonra hamile kalan da cok. Eger bir sorun yoksa iki tarafta da muhtemelen is beyinde bitiyor. Beynin rahat olmasi, heleki bu durum acisindan arinmis olmasi gerekiyor.
 

Bu dediklerinin bir kismi ben de var ama kuzum muhtemelen oructan :) hayirlisi olsun hakkinda ama olamaz mi olabilir. Sende de vardir belki bebis, bakalim bekleyelim nasil devam edecek durumun
 
Bu dediklerinin bir kismi ben de var ama kuzum muhtemelen oructan :) hayirlisi olsun hakkinda ama olamaz mi olabilir. Sende de vardir belki bebis, bakalim bekleyelim nasil devam edecek durumun
Yok kuzucum varsa belki evlendiğim ilk ay vardı 2014 eylül de yani şimdi bu ay daha yumurtlama bile olmadı daha sanırım akıntı takibiyle olmadı diyorum bakalım bu ay çalışma olursa umutlanacağım bir de gariptir bilmiyorum sizde de oluyor mu stres mi basıyor ne önemli tarihlerde eşimle bir gerginlik oluyor ve uzak duruyoruz
 

Hmm bazen reglden hemen sonra da olabiliyormus ya yumurtlama ondan demistim. Ya aslinda biz esimle bu cocuk olayini henuz dert etmiyoruz. O yuzden olsa gerek yumurtlama veya degil munasebet normal seyrinde oluyor. Hatta ben yumurtlamada gun asiri olmasini istiyorum ama oyle olmuyo pek. Gerginlik yok yani. Acikcasi bu ay munasebetlerden sonra hic yatip beklemedim bile.
 
Bir şey olmaz ilaçtan bıraktıktan sonra kadınlar 2,3 ay içinde gebe kalabiliyorlar , sen stres yapma kaçınacağım şey bu olsun.
 
Evet en Güzeli işi normal seyrine bırakmak, reglden hemen sonra olabildiğini bilmiyordum canım öğrenmiş oldum. Temizlenememek hemen beni fazlaca sıkıyor açıkçası çok dayanamıyorum işte yarım saat maksimum.
 
iyi canım ne olsun yarın kontrolümüz var inşallah keseyi görebiliriz aslında bu haftada karından ultrasonla görünmüyormuş ama bakalım ne dicek doktor
Orda OLDUĞUNU biliyoruz ya kuzum varsın saklansın minik yaramaz, olsun bir hafta veya iki hafta sonra Görünür
 
Ben bu ay iste cok ustune dusmedigimden hic yatmadim, gecen iki ay yatardim biraz ben de sen kadar kuzum. aslinda oyle olmali ama ne bileyim iste bu ay onemsemedim pek.
 
inşallah canımm sen nasılsın
Daha iyiyim kuzum bu ay doktora gidip prolaktin ölçümü yaptıracaktım eşim haydi gidelim dedi ama dedim ki bu ay gitmeyelim git gel kan ver ultrasonla bak bak bak ruhum yoruluyor sonra gebelik yok yok yok fazla ümitleniyorum önümüzdeki ay gidelim ama dedi boşuna ilaç kullanacaksın belki dostinex içiyorum prolaktin için olsun dedim iki haftada bir yarım zaten. Bu ay da dert etmeyeceğim diye kendi kendime telkinde bulunuyorum.
 
Arınmış bi beyin.. maalesef ki o hiç bi zaman bende olmayacak .bakalım bi gidelim hastaneye de ona göre bi çaresine bakarız artık
 
Dert etme tabi ki canim elbette var bi zani canim prolatinin.yukseliyorsa testeredisli aslanpenceside cok iyi geliyor bende kullanmistim . Bide prolaktin yukseliyorsa tiroid hormonlarinda bakmak lazim benimki oyleydi . Canim valla ben.bu topik sayesinde tum stresimden arinmistim son iki ay ama tedavimede ara vermedim rabi . Kafa rahat olunca rabbimde isteyince tedaviker sadece birer vesile oluyor . Rabbim en.kisa zamanda nasip edecek insaallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…