inşallah canım bu ay ona odaklandım iyice kadının eli şifalıdır da olur.. olursa zaten herkese duyurucam inşallahBu da bize umut oldu ama bak :))) çok saol canim benim ya çok aydınlattin bizi iyiki varsin :-*ElifAhsen02 canım sabah ilk idrarinla yapicaksin keisn çıkar ya çok umutlandim vallahi. İğnenin etkisi olabilir mi? Bi yerlerden okudun mu yada doktor dedi mi? Eylulll09 canım benim de öyle olmuştu kasiklarim agrimisti sürekli midem bulanmisti belim agrimisti iki gün sonra geçmişti inşallah eli şifa olur :-*
canım öyle bişey var doktorum demedi ama iğne hamilelik hormonu içeriyor ama 10 günde geçiyor etkisi diyolar ben güvenemiyorum bakalım yarın haber ederim inşaallah
inşallah canım bu ay ona odaklandım iyice kadının eli şifalıdır da olur.. olursa zaten herkese duyurucam inşallah
Amin canım sağ olasınİnşallah kız hele bi olsun da :) bize de umut oluyorsunuz vallahi :) Allim hayirlisiyla nasip etsin insallah
Estağfirullah ne olcak sen hayırlı haber ver de bize yeter
E bende nye var acaba ya .sBenimde yok canim
Peki hamle kalmadgni ogrendgnde gogus cevrende agri varmydi tatlm bde uclari nasldiTatlım gogusler hamilelikte de agriyo benimde öyleydi bide adet sancılarını vardı biliyosun smdide her geçen gün goguslerim daha çok aciyo yatakta donemiyorm kolumu kaldiryorm nasıl aciyo
Gunaydin canım nasilsin ne yapiosun gözüküyorsun face kalemlerinden cikmiyon belli :))))Kizlarrr
Kzlar ben bugun hali ykarken dustm totomun ustne sddetli dusmedm ama karnm cok agryo bi korku aldi beni ya bebs varsa tutunmadan duserse falan dye
gittik canım, geçen ay inofolic+serophene+ovitrelle tedavisi olmuştum ama kısmet olmadı. bu ay tedavi yok dedi doktor ama inofolic i bırakmayacağımMerhaba :) aramıza hos geldin canım. Ohooo daha yeni evlenmissin kuzum simdiden hiç olmicak diyip neden moralini bozuyosun ahhhhh biraz sabret biraz bekle canım doktor gittiniz mi?
Canim ya sabah yaptim yine ayni dejilde cikti hic koyulasma yok malesef aksine.sanki dahada silik gibi moralim bozuldu biraz bekliycem bakalimGunaydinnnn kizlaaaarnapiosunuz bu gün hayırlı haberler alırız insallah
ElifAhsen02 sabah oldu baaaak seni bekliyorum :)
bi foto koysana canım bu sabah yaptığının biz bakalım değerlendirelimCanim ya sabah yaptim yine ayni dejilde cikti hic koyulasma yok malesef aksine.sanki dahada silik gibi moralim bozuldu biraz bekliycem bakalim
Hadi bakalım Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah ilacını unutma canım Allahın izniyle olur inşallahgittik canım, geçen ay inofolic+serophene+ovitrelle tedavisi olmuştum ama kısmet olmadı. bu ay tedavi yok dedi doktor ama inofolic i bırakmayacağım
iyi ya coook sukur canım dikkat et kendine fazla rahatsız olduğunu hissedersen bi doktora gorun canimAvucdolusudua canm halmdavleke vardi hafifti aslnda bende hc rahat duramam neyazkkivAllahtanvsert dusmedm amavgece cok sanci cektm suan okadar agrmyo cok sukur
Canım yaaa ben de çok merak ettim bi resmini cek te bakalım yaaCanim ya sabah yaptim yine ayni dejilde cikti hic koyulasma yok malesef aksine.sanki dahada silik gibi moralim bozuldu biraz bekliycem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?