19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

inşallah canım bu ay ona odaklandım iyice kadının eli şifalıdır da olur.. olursa zaten herkese duyurucam inşallah

Kzlar ben bugun hali ykarken dustm totomun ustne sddetli dusmedm ama karnm cok agryo bi korku aldi beni ya bebs varsa tutunmadan duserse falan dye

Gunaydin canım nasilsin ne yapiosun gözüküyorsun face kalemlerinden cikmiyon belli :))))

Kzlar ben bugun hali ykarken dustm totomun ustne sddetli dusmedm ama karnm cok agryo bi korku aldi beni ya bebs varsa tutunmadan duserse falan dye

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun çok mu kotu dustun insallah birseyin yoktur kuzumm. Canım benim ya neden kendini yoruyosun bu kadar ağır iş yapiosun Allah aşkına ustune bi de dikkat etmemissin çocuk istiyon madem inşallah bebis varsa birşey olmamisti r

Merhaba :) aramıza hos geldin canım. Ohooo daha yeni evlenmissin kuzum simdiden hiç olmicak diyip neden moralini bozuyosun ahhhhh biraz sabret biraz bekle canım doktor gittiniz mi?
gittik canım, geçen ay inofolic+serophene+ovitrelle tedavisi olmuştum ama kısmet olmadı. bu ay tedavi yok dedi doktor ama inofolic i bırakmayacağım

Avucdolusudua canm halmdavleke vardi hafifti aslnda bende hc rahat duramam neyazkkivAllahtanvsert dusmedm amavgece cok sanci cektm suan okadar agrmyo cok sukur

gittik canım, geçen ay inofolic+serophene+ovitrelle tedavisi olmuştum ama kısmet olmadı. bu ay tedavi yok dedi doktor ama inofolic i bırakmayacağım
Hadi bakalım Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah ilacını unutma canım Allahın izniyle olur inşallah

Avucdolusudua canm halmdavleke vardi hafifti aslnda bende hc rahat duramam neyazkkivAllahtanvsert dusmedm amavgece cok sanci cektm suan okadar agrmyo cok sukur
iyi ya coook sukur canım dikkat et kendine fazla rahatsız olduğunu hissedersen bi doktora gorun canim

Selam kızlar ben geldiiim, Hamiş olabiliriim ben bazı şüphelerim var 2 hafta sonra adet günüm gectikten sonra öğrenicem inşallah iyi haberlerle gelicemm buraya, daha yeni oldugu için gecikince tamamen emin olmak istiyorumm :) Ama hissediyorum var Allahım heveslerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…