19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

işte bu benim yaaa. 25 yaşında evlendim neredeyse 8 aydır evliyiz hiç korunmadık ama bebeğimiz olmuyor. olmuyor ya olmuyor işte. hiç bir sorunumuz yok yine de ilaç kullandım olsun diye ama yine olmadı.hiç olamayacak belki de çok moralim bozuk

Merhaba :) aramıza hos geldin canım. Ohooo daha yeni evlenmissin kuzum simdiden hiç olmicak diyip neden moralini bozuyosun ahhhhh biraz sabret biraz bekle canım doktor gittiniz mi?

İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum içimden bir ses tuttuğunu söylüyor vallah inşallah yanilmam keşke testin resmini atsaydin buraya meraktsn catlicam :)))
sence görünüyor mu yoksa kendimi mi kandırıyorum gerçi çıplak gözle daha belli inşallah ilaçlardan değildir

Eklentiler

• 2015-06-15 18.17.57.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 110
Hayırlı akşamlar kızlar kadına gittim geldim karnımı kasıklarımı bastırdı yumurta oluşmamış daha 2 gün sonra gel yumurtaları çatlatması için bişey vercem dedi bakalım 2 gün sonra yine gitcez.. Yemek yedikten sonra bulantım oldu midem kalktı resmen.. kayınvalidem karnını ellediği için olabilir dedi hayırlısı bakalım..

hayırlısı olsun canım olur insallah

ilknurrr22 evet gerçektende 9 gün gecikmeyle bile tam koyu çıkmamış ama benim korkum çatlatma iğnesinin bhcg etkisi var ya hala o olması umarım değildir . yarın sabah bidaha yapıcam bakalım inşallah koyulaşır haber veririm sabah dua edin @avucdolusudua

ederiz canım Allah gönlüne göre versin

valla bende daha koyu bekliyodum burdakinden biraz daha koyu tabi ama genelde hep böyle cıkıyomus kanda düsük cıkmadı ben ondan korkmstm düsük cıkarsa felan diye

Bu da bize umut oldu ama bak :))) çok saol canim benim ya çok aydınlattin bizi iyiki varsin :-* ElifAhsen02 canım sabah ilk idrarinla yapicaksin keisn çıkar ya çok umutlandim vallahi. İğnenin etkisi olabilir mi? Bi yerlerden okudun mu yada doktor dedi mi? Eylulll09 canım benim de öyle olmuştu kasiklarim agrimisti sürekli midem bulanmisti belim agrimisti iki gün sonra geçmişti inşallah eli şifa olur :-*

canım öyle bişey var doktorum demedi ama iğne hamilelik hormonu içeriyor ama 10 günde geçiyor etkisi diyolar ben güvenemiyorum bakalım yarın haber ederim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…