- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
Valla canım bu ay öyle çok bisey yapmadm yani çok yoğun geçti bu ay ilişkiden 1 saat sonra felan kalkıp dışa grdm hattaHadi hayırlı uğurlu olsun canım bize de cok dua et olur mu.. Rabbim sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsinn.. Naptın bu ay nasıl hamile kaldın anlat baalım :))
Amin canım hepimize inşallah allah isteyen herkese bi an önce nasip etsinCanım henimmm yaaa tatlısı annisimiz daha oldu hayırlı uğurlu olsun bitanem Allahım sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah :-*
Kizlarrrrr 5 hafta 4 günlük anneyimmmmm
sagol canım tesekkür ederm isteyenherkese nasip etsin insallah hala inanamıyorum yaarabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım, çok sevindim senin adına :)
sagol canım tesekkür ederm isteyenherkese nasip etsin insallah hala inanamıyorum yaa
hamileyim diye bagırmak geliyo icimdeniçin kıpır kıpırdır şimdi :))
hamileyim diye bagırmak geliyo icimdenama cok yorgunum kac saattr hastane bide hava cok sıcak
aksam belki suan hic halim yokay canım benimm :)) ben kendi kendime dans ederdim heralde
aksam belki suan hic halim yok
birlikte gittik hastaneye sabah o uyanmadan kalktm idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen uyandırdım oda korkmus bisey oldu sanmıs sabah süpriz yapmstm öyleeşine söyledn mi :) beraber dans edersiniz ama kendini çok yorma haaa
birlikte gittik hastaneye sabah o uyanmadan kalktm idrar testi yaptm pozitif cıktı hemen uyandırdım oda korkmus bisey oldu sanmıs sabah süpriz yapmstm öyle
ben doktorun yanından cıkınca aglıcaktım nerdeyse ama aglamadmay ne güzel rabbim bize de yaşatsın böyle tatlı sürprizleri ben bile duygulandım valla cok sevindim canım senin adına :)
Biz bu senede istanbulkuyuz canim . Hayirli olsun sizin.icinde insaallahCanimm bizim diyarbakır çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kolaylık versin.
hayırlı olsun canım
Takvimini yesinlerrrrrr ayyyyyyyyyyyy :*:*:*ben doktorun yanından cıkınca aglıcaktım nerdeyse ama aglamadm
valla hemen yaptm tahmini dogum tarihine göre ama suan 5 haftalık burda 6 haftalık gözüktü gerci 5 hafta 4 gün 3 gün ekskTakvimini yesinlerrrrrr ayyyyyyyyyyyy :*:*:*
Amin canım ya burda kurulmuş çok güzel bi dostluklarım oldu diyarbakirda aynı ortamı bulabilcekmiyim acaba
Oyyy kiyamam ben sana yaaa sen başından beri hissediyorum diyodun :))) neler yaptın cabukkl sokulll anlat bize :)))ben doktorun yanından cıkınca aglıcaktım nerdeyse ama aglamadm
Allah razi olsun kuzummm dua et bize insallah. Biz eninde sonunda gidecektir 7 senelik memur kolay kolay bırakmazlar o kadar kısmet boyleymis diyarbakıri seviyorum çok begeniyorum Allahım eslerimizi korusun inşallahBiz bu senede istanbulkuyuz canim . Hayirli olsun sizin.icinde insaallah
bende doğduğumdan beri burdayım canım ailem, arkadaşlarım vs... nasıl bırakıp gidicez bakalım orda nasıl bi ortam bekliyo, rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılar açsın önümüze
Amin canimm öyle vallahi sizin için daha zor tabi ben bitlisliyim zaten doguluyum senede uç ay d.bakirda kaliyodum teyzemler kuzenlerim orda inşallah sorunsuz geçer. Aynen canım Allahım iyi insanlarla karsilastirsin arkadaşlarım da van siirt muş sivasa çıktılar muşa çıkan arkadaşım la kardeş gibiyiz herseyimiz bir nerdeyse arayıp dklarca aglaştik kocaları düşünmüyoruz bizi düşünüyoruz :))))))) sonra kapat kız kocama da aglicam az diyip kapattim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?