- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
Ayyyyyy 2. Hamişimizz hadii bakalım hayırlı uğurlu olsun canımmmmm kan testinde yüksek çıkar inşallahhhhh..Kızlar test pozitif çıktı birazdan kan vermeye gitcem içim içime sigmiyo
Wuuuu ayy cok sevindimm hayrlisi cnm snuclari bizede sole Rabbim saglikla versin kucagina ins ♡♡♡Kızlar test pozitif çıktı birazdan kan vermeye gitcem içim içime sigmiyo
Sende Rabbimin izniyle vift czgiyi gruckan cnm sabret bitnm sen icini ferah tut herzamanBenimki negatiffff
Ve hala regl yokkkk
İnşallahhh bitanemmmm İNşallahhhhh..Sende Rabbimin izniyle vift czgiyi gruckan cnm sabret bitnm sen icini ferah tut herzaman
Rabbim nasip etsinn kuzumm kucaklarimizi bos birakmasinn darisi sizlere olsunn inssssss kocamann insssİnşallahhh bitanemmmm İNşallahhhhh..
Ayyyy cnm benim hadi gozunaydin, hayirli olsun cokkkkk sevindim cok, Rabbim kucagina almaya da nasip etsin inşallah :)Kızlar test citif çıktı birazdan kan vermeye gitcem içim içime sigmiyo
Kızlar test pozitif çıktı birazdan kan vermeye gitcem içim içime sigmiyo
1 bucukta alcam Canm sonuçları ultrsonda baktida belli belirsiz goryrm daha çok küçük gözükmez dedi alttan bakmasinida ben istemedmAy anaaaam gözümüz aydinn canimm yaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah tahlilden sonra haber ver hemen :))) coook mutlu oldum
Hepimiz hayirli haberlerle geliriz inşallahdünden beri yazışmalara ortak olamadım canlar kusura bakmayın, çalışıyorum,aranıza hoşbuldum. çok mühim günler ve çalışmalardayım,çatladığnı gördük hızla devam ediyoruz kaçımadıysak verimini,adete 10 gün var geri sayımdayım inşallah müjdelerle hepinize yazarım :)
Canım aldın mı sonucunu ??1 bucukta alcam Canm sonuçları ultrsonda baktida belli belirsiz goryrm daha çok küçük gözükmez dedi alttan bakmasinida ben istemedm
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bize de cok dua et olur mu.. Rabbim sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsinn.. Naptın bu ay nasıl hamile kaldın anlat baalım :))Kizlarrrrr 5 hafta 4 günlük anneyimmmmm
kızlarrrr tercihler açıklandı sonunda :)Berf0o0o bize Van çıktı, sizinki ??
Kizlarrrrr 5 hafta 4 günlük anneyimmmmm
Canimm bizim diyarbakır çıktı hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?