- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Allahtan ümit kesilmez canım umudunu kaybetme sabret
aminn kızlarr..Canım benim yaaa Allahım kavustursun inşallah nasip iste kuzum Allahın takdiri inşallah sağlıklı sından hayirlisindan nasip etsin amiiiinnn
Amin cnm. Cok gecmis olsun. Dua et bol bol, Rabbim aratmasin insoff o kadar içim acıyorki bitanem. Karnımdaki o kut kut duyduğum sesi kaybettim ben. Her hatırladığımda gozyaşlarına boğuluyorum. Rbbim kavuştursun hepimizi yaa
amin canmmAmin cnm. Cok gecmis olsun. Dua et bol bol, Rabbim aratmasin ins
Battaniyeler makinaya sigmiyoda ama içime sinmiyo zaten makinaya atınca :))))) vallah bi güzel temizledimMakinaya sığmıyor muydu canım nye ugrastn o kadar
Niye elde yikiyon yavrum ya basa cikar mi oyle :)) cok mu buyukler yoksa stor tarzi bise mi :) hade geleyom :)[/QUOTE][QUOTE="avucdolusudua, post: 41326472, member:
Ayyy kolaysa hele gel yardim et :)) şu perdeleri ellerimle yikicam yarına kaldı artik yardim edersin hem :))))
Perdeler çok büyükler vallah Stor değil ya güzel de değiller ama kiyamiyorum daha önce makinaya atmistim o kadar deterjan kullandığım halde hem perde ayarında olduğu halde hem sararmisti hemde kirismistiBattaniyeler makinaya sigmiyoda ama içime sinmiyo zaten makinaya atınca :))))) vallah bi güzel temizledim
Niye elde yikiyon yavrum ya basa cikar mi oyle :)) cok mu buyukler yoksa stor tarzi bise mi :) hade geleyom :)
Eşimin doğu görevi canim. Üzülme dua et bak calsiyosun da çok şükür kafan dagilsnaminn kızlarr..
tatlım ne tayini hayrdr
Valla ben makinada yikiyorm kızlar sigiyo allahtan[/QUOTE]Perdeler çok büyükler vallah Stor değil ya güzel de değiller ama kiyamiyorum daha önce makinaya atmistim o kadar deterjan kullandığım halde hem perde ayarında olduğu halde hem sararmisti hemde kirismistielde yikiyorum bi bakıyorum bende yikanmisim :)))))) ykayip süzüp hemen asiyorum kirismiyo az su damlatiyo aka hallediyorum :))
Valla ben makinada yikiyorm kızlar sigiyo allahtan
Hadi yaa kirisan perdeyi hic sevmem :) Allah kolayliginiversin insallah cnm ya elde yikamak cok zor oluyo. Bi de tayinci olunca cok pahali bise alasi gelmiyo insanin. Her gittigin yere uyar uymaz bilemiyorsun. yikamayi sen yap asmasini esine yaptir bari o da nasiplensin :))[/QUOTE]Perdeler çok büyükler vallah Stor değil ya güzel de değiller ama kiyamiyorum daha önce makinaya atmistim o kadar deterjan kullandığım halde hem perde ayarında olduğu halde hem sararmisti hemde kirismistielde yikiyorum bi bakıyorum bende yikanmisim :)))))) ykayip süzüp hemen asiyorum kirismiyo az su damlatiyo aka hallediyorum :))
Perdeler mi battaniyeler mi :) ah şu akılsız kafam bilinçsizce alınmış eşyaların cefasini cekiyorum iste :) eşyalarımi eşim beğendip aldi hic bir katkim yok :)))2sinide tatlm kocaman battaniyeyi yıkıyor valla perdelerde sıkma ayarını en düşüğe getirirsen hic kirismiyoCanım ya perde ayarı var zaten ama yine kiriamisti rengi de sokmuştualıştım ben yaa :))
Hadi yaa kirisan perdeyi hic sevmem :) Allah kolayliginiversin insallah cnm ya elde yikamak cok zor oluyo. Bi de tayinci olunca cok pahali bise alasi gelmiyo insanin. Her gittigin yere uyar uymaz bilemiyorsun. yikamayi sen yap asmasini esine yaptir bari o da nasiplensin :))
Canına yazık ya ben arielin beyazlar için leke cikaricisi var ondan koyuyorum birazda bembeyaz olyo
Bence de katiliyorum ilknura :) ariel beyazlari beyaz yapar hatta beyazlatma modu o kadar iyiki renklileri yikama hic onlari da soldurur :) sen dene bi dene arieli kuzumBende anweyin ürünlerini kullanıyorum. O zaman yarın eşime diyim onu alsın bi deniyim nasil :) başka öneriniz var m?
Bide prilin bulaşık makinesi tabletini eritip koyunca güzel oluyoms kayinvalidem denedide ben henuz denemedmBende anweyin ürünlerini kullanıyorum. O zaman yarın eşime diyim onu alsın bi deniyim nasil :) başka öneriniz var m?
Bence de katiliyorum ilknura :) ariel beyazlari beyaz yapar hatta beyazlatma modu o kadar iyiki renklileri yikama hic onlari da soldurur :) sen dene bi dene arieli kuzum
Onu herkes yapar kmsede gelmez yardıma en iyisi kendn yapmak valla benim yükseklik korkm gecen sildm camları annem gelirim ben yaparm diyo kiyamiyorm ona daELMALI turtam hic sorma haci kucuklugumden beri beni çağırırlar perde için neymiş boyun uzatmış ben de çok merakliydim uzun boya hemen asmaya gidiyordum :))) simdi Allah eşimden razi olsun o yapio ama kiyamiyorum ona :) bi odaninki ben diğeri o kim yorilursa artık öyle devam ediyoruz :) eşimin sulalesiyle ayni yerde oturdugum halde Allahın hic bir kulu geleyim yardim edeyim demez esimle hep tek yaptık bekar gorumcem var benimle yaşıt gorumcemin kızları var benimle yaşıt kimse tinlamiyo ben de asla cagirmiyorum minnet almak istemyorum :) ama temizlikten hemen sonra gelir yer içer kirletip giderler :))))
Bide prilin bulaşık makinesi tabletini eritip koyunca güzel oluyoms kayinvalidem denedide ben henuz denemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?