19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kader arkadaşlarım merhaba :) 6 aydır korunmuyoruz bebek yok henüz. size sorum şu olacak, geçtiğimiz cumartesi dr.gittim adetimin 13.günü yumurtamın boyutu 14 idi.bugün birliktelik olsun pazartesi tekrar gelin dedi çatlatma iğnesi vurabilirm dedi.dün bir gittik yumurtam çatlamış. eve geldiğimiz gibi akşam birliktelik oldu,fakat döllenme süresini yani yumurtayı kaçırmışmıyımdır,belki c.tesi gecesi çatladı yada pazar çatladı ve ben geç kaldım pazartesi gidene kadar?şimdi dün dahil olmak üzere 4-5 gün çalışmalara ara vermek yok. yorumunuz nedir?

Hoş geldin canim öncelikle Allahım fazla aratmadan nasip etsin inşallah canım. Cumartesi doktor birliktelik isteyince oldunuz mu ? Canım bence kacirmamissiniz bence hc ara vermeyin çalışmalara :) doktor o gün birliktelik istediyse umarım olmuşsunuzdur da tutmustur canım :)

Hoşbuldum canımcım, ogün birliktelik oldu ama yumurtam çatlamamıştı, ya gece çatladı yada pazar günü yani ilişkide olmadığım zaman çatlamış. spermler akıyorki hemen korkuyorum tutmamasından,yatıyorum yarım saat kadar gerçi

Canım yaa vallah ben simdi sana bildiklerimi yazayım burda bir suru arkadaş var çoğu uzun zamandır çocuk istiyolar kendileri yazıyo ben de ayni şeyleri yaptım sirtima yastık koymaları silkelenmem bacaklarımi dikmem yani ne dersen yaptık :) hatta yumurtlama yada çatlama döneminde ilişki onerildiginde bile yaptık Allahım ne zaman nasip ederse o ama ümidini yitirme canım bi damlası yetiyomus zaten eskiden yumurta takibi diye birşey mi vardı yaa çok ayrıntılı düşünüp kendimizi uzuyouz :) insallaaah tutmustur kuzummm kaç senelik evlisin canım yasin kaç :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacak cumartesi doktora gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış bi kaç gündür midem bulanıyor kusuyorum adet günümde geçti hamile olabilir miyim birde hamilelikte çıkması gereken çizgi çıktı bende geçenlerde

Merhaba canım hoş geldin anaaa tam da boyle birşey söyleyen bi arkadaş vardı yumurta su toplamış gobi gozukuyosa hamilelik olusuyomus denilmişti :) bi test yapsana kuzum yaa kan tahlili aldirsan yada :) emin olsan bizi de mujdelendirsen :)

2 yıllık evliyim canım 26 yaşındayım, birde ben tek yumurtalıklıyım hani tutma olasılığı daha düşük sizlere göre. keşke doktoru dinlemeseydim pazartesiye kadar yapsaydım,neyse 11 gün var adete görücez bakalım,doğru söylüyorsun olucağı varsa 5 dakkalık ilişkidede oluyor,kimler nasıl kalıyor duyuyouz,Allah bilir işini vardır vakti saati :)

hoş bulduk cnm.birazdan gidip yaptıracam cnm çünkü doktor antibiyotik verdi kullanmadım ne olu ne olmaz diye

Ayy çok iyi yapmissin ne olur bize de haber veeeerr :) ne zaman çıkacak sonuçlar test mi tutcan tahlil mi aldircan :)

Canım yaaa Allahım nasil etsin inşallah en hayırlı zamanda. Hepimizin şansı ayni iste sözde sıfır kusurdum 3/11 senelik evliyim 20 ye yakin doktor değiştirdin tahlillerimiz tamamen temiz ve çok güzel drniliyodu taki iki aya kadar :) iki aydır adetim de düzensiz hormonlarimda dengesizlesmis üstüne bi de polikist över gorunumluymus :) kurban Olduğum Rabbim nasip kuzum nasippp vallahi ama tedavilerimizi aksatmayalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…