- 9 Mart 2015
- 174
- 111
- 103
- 36
7günkac gün gecikmsti canm
inş ya..Canım geçmiş olsun kendini rahat bırak olursun inşallah
İlknur müjdemizi verdin mi kızbu ay gelir insallah valla bu ay bi garibim yaa suan yatyrm halsizlk bacaklarmn agrıması belimin agrıması
Kader arkadaşlarım merhaba :) 6 aydır korunmuyoruz bebek yok henüz. size sorum şu olacak, geçtiğimiz cumartesi dr.gittim adetimin 13.günü yumurtamın boyutu 14 idi.bugün birliktelik olsun pazartesi tekrar gelin dedi çatlatma iğnesi vurabilirm dedi.dün bir gittik yumurtam çatlamış. eve geldiğimiz gibi akşam birliktelik oldu,fakat döllenme süresini yani yumurtayı kaçırmışmıyımdır,belki c.tesi gecesi çatladı yada pazar çatladı ve ben geç kaldım pazartesi gidene kadar?şimdi dün dahil olmak üzere 4-5 gün çalışmalara ara vermek yok. yorumunuz nedir?
Hoşbuldum canımcım, ogün birliktelik oldu ama yumurtam çatlamamıştı, ya gece çatladı yada pazar günü yani ilişkide olmadığım zaman çatlamış. spermler akıyorki hemen korkuyorum tutmamasından,yatıyorum yarım saat kadar gerçi
@elif mina da yokkkkkkk
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacak cumartesi doktora gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış bi kaç gündür midem bulanıyor kusuyorum adet günümde geçti hamile olabilir miyim birde hamilelikte çıkması gereken çizgi çıktı bende geçenlerde
Tatlm skma canini bende daha yapcam Vslla korkyrm yapmaya
Sizin whatsap grubunuzmu varrrrElif mina whatsapta :)) bu gün kursu var ordan da başka bir yere gidecek :) pek giremiyo
hoş bulduk cnm.birazdan gidip yaptıracam cnm çünkü doktor antibiyotik verdi kullanmadım ne olu ne olmaz diye
2 yıllık evliyim canım 26 yaşındayım, birde ben tek yumurtalıklıyım hani tutma olasılığı daha düşük sizlere göre. keşke doktoru dinlemeseydim pazartesiye kadar yapsaydım,neyse 11 gün var adete görücez bakalım,doğru söylüyorsun olucağı varsa 5 dakkalık ilişkidede oluyor,kimler nasıl kalıyor duyuyouz,Allah bilir işini vardır vakti saati :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?