- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
sanırım gidicem. Hem ramazan araya girmeden bari içim rahat etsin. Bugun regl oldum 3. Gunune gidiymCanim hemen kotu dusunme, eger bi sorunyok dediyse doktor is Allah in takdirine kalmistir. Olumlundusun sadece icin rahat etsin istiyorsan bi git yine de derim..
canım herkesin bünyesi farklı sıkma canını bu kadar yapcaak bsy yok benmde cevremde hemen hamile kalanlar var ama ne kadar cook stres yaparsak o kadar uzak olyoya çevremde duşukten sonra hemn 3-4 ay içinde tekrar hamilelik haberi veriolar o moralimi bozuyo . Benm 6 ay oldu ya,.
sağol canm morl verdin biraz
kac gün gecikmsti canmhasta olmadm ama cıkmadı kan da hamıle dıılm, adet sokturucu vercek on gun daha olmazsam
Olsum cnm, nasip. Bir dahaki aya olur insallah. Tevekkul edecegiz, elimizden geleni yapiyoruz biz. Uzulmek yokhasta olmadm ama cıkmadı kan da hamıle dıılm, adet sokturucu vercek on gun daha olmazsam
Tamam tatlim, icin rahat eder huc degilsesanırım gidicem. Hem ramazan araya girmeden bari içim rahat etsin. Bugun regl oldum 3. Gunune gidiym
haklısın canm. Ben zaten onceki 2 duşuğumdede 6 şar ay sonra gebe kalmştım. Demkki bnm bunyem ocanım herkesin bünyesi farklı sıkma canını bu kadar yapcaak bsy yok benmde cevremde hemen hamile kalanlar var ama ne kadar cook stres yaparsak o kadar uzak olyo
hep bu stresten oluyo iste valla bu ay benmde olmazsa strees yapmıcam artkhaklısın canm. Ben zaten onceki 2 duşuğumdede 6 şar ay sonra gebe kalmştım. Demkki bnm bunyem o
No stres, no uzulmek!hep bu stresten oluyo iste valla bu ay benmde olmazsa strees yapmıcam artk
uygulayabilirsekNo stres, no uzulmek!
Yes rahatlik!
Aslinda formul bu kizlarr..
bn herşye rqğmn 3. Gune randevu aldım . Bi gidiyim de içim rahat etsinhep bu stresten oluyo iste valla bu ay benmde olmazsa strees yapmıcam artk
git canım bisey kaybetmezsnbn herşye rqğmn 3. Gune randevu aldım . Bi gidiyim de içim rahat etsin
Olur canim o da olur insallah, sonra bi de bakmisiz bebis gelmisuygulayabilirsek
bu ay gelir insallah valla bu ay bi garibim yaa suan yatyrm halsizlk bacaklarmn agrıması belimin agrımasıOlur canim o da olur insallah, sonra bi de bakmisiz bebis gelmis
Elinden geldigince dinken ve seni rahatlatacak oyalayacak biseyler bul kendine, kafan bos olsun rahat olsun biraz cnmbu ay gelir insallah valla bu ay bi garibim yaa suan yatyrm halsizlk bacaklarmn agrıması belimin agrıması
dinlenyrm bakalm iyi gelsebariElinden geldigince dinken ve seni rahatlatacak oyalayacak biseyler bul kendine, kafan bos olsun rahat olsun biraz cnm
Insalah cnm. Bi de komik seyler izle gul biraz. Vucudunda mutluluk hormomnu artsin. O da iuo gelirdinlenyrm bakalm iyi gelsebari
oyle yapıyım birazda cikolata yiyimInsalah cnm. Bi de komik seyler izle gul biraz. Vucudunda mutluluk hormomnu artsin. O da iuo gelir
Evet super olur :)oyle yapıyım birazda cikolata yiyim
Canım geçmiş olsun kendini rahat bırak olursun inşallahhasta olmadm ama cıkmadı kan da hamıle dıılm, adet sokturucu vercek on gun daha olmazsam
En Güzeli canım, hormonlarına baktırırsınnnn hem kafan rahat eder, düşük materyaline inceleme yapıldı mıbn herşye rqğmn 3. Gune randevu aldım . Bi gidiyim de içim rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?