19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar az önce bu sitede bir forumda okudum. Etrafı su dolu kist muhtemelen gebelikmiş heyecanlandım hemen yazayım dedim.

Çok heycanlandim gerçekten :) inşallah hamissindir haziran ayı bereket ayı Allahım bol bereketli hayirli hamiiş haberleri almayı vermeyi nasip etsin inşallah ben de bu ay doğmuşum :))

Gunaydinnn Topiklerin En Çıtır En Taze Anne Aday Adaylarimmmm Bu Arada Doktor Bana Gynelle ilacı Vermiş Gece 11 de İçmeye Başladım Daha Önce Kullanan Var Mi ? elifahsen Canım Sanırım seninkide boyleydi

Hayırlı Hafta sonları Diliyorum
Fistiklar Ben Bugün Yokum sanırım Kocişkoyla Gezmeye Gidiyoz Sizi çok Seviyorum iyiki Varsiniz

Yok canim hic kullanmadim ben . Bana gonal f 450 igne verdi . Hadi hayirlarq vesile olsn canim insaallah topluca guzel haberler alalim

Çok heycanlandim gerçekten :) inşallah hamissindir haziran ayı bereket ayı Allahım bol bereketli hayirli hamiiş haberleri almayı vermeyi nasip etsin inşallah ben de bu ay doğmuşum :))
Ben de heyecanlıyım ama bir taraftan da kendimi Kötüye alıştırdım, değildir diye.

Oh oh gezmeler gezmeler :) gez gez, yarasin kuzuma :) biz de seni seviyoruz, guzel guzel gezin kocisinle, mutlu mesut gezmeler size

Herkese guzel haftasonlari guzeller, hafta sonu ya gezin tozun guzel vakit gecirin ben gibinevde oturmayin :)

Iyi gezmeler

Adımı ve avatarı değiştirdim kızlar, ayrıca çok da kızdım ona. Ben ceylanceylanceylan

Nedir bu adamlardaki merak anlamadım. Bir de hiç huyu değildir ama kadınlar Kulübü'nde neler OLDUĞUNU merak etmiş.

Esim yorgun disari cikasi yok kuzum evde takkliyoruz. Sen naptin hayirdir ya esin bilmiyor muydu uye oldugunu. Neyi karistirmis niye merak etmus bu kadar, alti ustu gebelikle ilgili paylasimlar yahu :s
Kuzum niyeti şaka yapmakmış ay bir de hiç öyle biri değildir telefonum çalar Yanıma getirir bakmaz asla. Ben de bugün biraz kızdım b duruma özür diledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…