- 30 Ocak 2015
- 18.428
- 18.316
- 298
- 29
Hadi inşallah canımKızlar az önce bu sitede bir forumda okudum. Etrafı su dolu kist muhtemelen gebelikmiş heyecanlandım hemen yazayım dedim.
Kızlar az önce bu sitede bir forumda okudum. Etrafı su dolu kist muhtemelen gebelikmiş heyecanlandım hemen yazayım dedim.
Yok canim hic kullanmadim ben . Bana gonal f 450 igne verdi . Hadi hayirlarq vesile olsn canim insaallah topluca guzel haberler alalimGunaydinnn Topiklerin En Çıtır En Taze Anne Aday AdaylarimmmmBu Arada Doktor Bana Gynelle ilacı Vermiş Gece 11 de İçmeye Başladım Daha Önce Kullanan Var Mi ? elifahsen Canım Sanırım seninkide boyleydi
Hayırlı Hafta sonları Diliyorum
Fistiklar Ben Bugün Yokum sanırım Kocişkoyla Gezmeye GidiyozSizi çok Seviyorum iyiki Varsiniz
Ben de heyecanlıyım ama bir taraftan da kendimi Kötüye alıştırdım, değildir diye.Çok heycanlandim gerçekten :) inşallah hamissindir haziran ayı bereket ayı Allahım bol bereketli hayirli hamiiş haberleri almayı vermeyi nasip etsin inşallah ben de bu ay doğmuşum :))
Hadi hayirlisi olsun cnm, ne guzel bir umut..Kızlar az önce bu sitede bir forumda okudum. Etrafı su dolu kist muhtemelen gebelikmiş heyecanlandım hemen yazayım dedim.
Oh oh gezmeler gezmeler :) gez gez, yarasin kuzuma :) biz de seni seviyoruz, guzel guzel gezin kocisinle, mutlu mesut gezmeler sizeGunaydinnn Topiklerin En Çıtır En Taze Anne Aday AdaylarimmmmBu Arada Doktor Bana Gynelle ilacı Vermiş Gece 11 de İçmeye Başladım Daha Önce Kullanan Var Mi ? elifahsen Canım Sanırım seninkide boyleydi
Fistiklar Ben Bugün Yokum sanırım Kocişkoyla Gezmeye GidiyozSizi çok Seviyorum iyiki Varsiniz
Iyi gezmelerGunaydinnn Topiklerin En Çıtır En Taze Anne Aday AdaylarimmmmBu Arada Doktor Bana Gynelle ilacı Vermiş Gece 11 de İçmeye Başladım Daha Önce Kullanan Var Mi ? elifahsen Canım Sanırım seninkide boyleydi
Buradayız kuzumNerelerde topik kızlarımız
Sen neden edesin canımHerkese guzel haftasonlari guzeller, hafta sonu ya gezin tozun guzel vakit gecirin ben gibinevde oturmayin :)
Esim yorgun disari cikasi yok kuzum evde takkliyoruz. Sen naptin hayirdir ya esin bilmiyor muydu uye oldugunu. Neyi karistirmis niye merak etmus bu kadar, alti ustu gebelikle ilgili paylasimlar yahu :sSen neden edesin canım
Kuzum niyeti şaka yapmakmış ay bir de hiç öyle biri değildir telefonum çalar Yanıma getirir bakmaz asla. Ben de bugün biraz kızdım b duruma özür diledi.Esim yorgun disari cikasi yok kuzum evde takkliyoruz. Sen naptin hayirdir ya esin bilmiyor muydu uye oldugunu. Neyi karistirmis niye merak etmus bu kadar, alti ustu gebelikle ilgili paylasimlar yahu :s
Kuzum bir daha test yap.kızlaaar ben daha hasta olmadm ıkıncı gun test yapmıştım cıkmadı ılk gun yapmstm sılık gb vardı yada bennole sandm sımdı dorduncu gun oldu ama olmadm hastaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?