- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Ilk belirtilerin neydi internette hep standart Şeyler yazıyoryok canım bu sitede bi forumda gördm tesadüfen aynıları oluyoms bende o ay bi gariplik hissetstm zaten cok kanamam olmstu ve sadece bi gün sürmüstü
Miktarı az ama rengi açık falan değildi kuzumonu bilmiyorum canım üstüne görmüs olabilirsn belkide daha az ve rengi acık oluyoms
canım ilk basta aksam kahverengi gibi bi akıntım oldu sabahta agrıyla uyandm sonra adet oldum iste normalde ilk gün sadece bi ped dolar o kadar olurum en faazla o gün hem agrım gecmedi aksama kadar hemde kac ped degstrdm blmyrm baya yogun ve baya kırmızıydı ertesi günde hic bisey yoktu bitmstiIlk belirtilerin neydi internette hep standart Şeyler yazıyor
bu belirsizlikler insanı öldürüyo ne kadar hamile kalmayı beklersen o kadar gec olyo sanırım
Miktarı az ama rengi açık falan değildi kuzum
Anlatmak biraz guc ama de iki kisi seni yuz ustu yatiriyor biri omuzundan biri ayaklarindan vuruyor uc kez sonrasirt ustu yatitiyor ve uc kezde oyle vuruyorlar oyle birseyNasıl bir şey bu nasıl yapıyorlar
İlginçmiş haydi rasgeleAnlatmak biraz guc ama de iki kisi seni yuz ustu yatiriyor biri omuzundan biri ayaklarindan vuruyor uc kez sonrasirt ustu yatitiyor ve uc kezde oyle vuruyorlar oyle birsey
Evet ya keşke daha kısa sürede öğrenebilsek neyin ne olduğunubu belirsizlikler insanı öldürüyo ne kadar hamile kalmayı beklersen o kadar gec olyo sanırım
Kuzum çok geçmiş olsuncanım ilk basta aksam kahverengi gibi bi akıntım oldu sabahta agrıyla uyandm sonra adet oldum iste normalde ilk gün sadece bi ped dolar o kadar olurum en faazla o gün hem agrım gecmedi aksama kadar hemde kac ped degstrdm blmyrm baya yogun ve baya kırmızıydı ertesi günde hic bisey yoktu bitmsti
İlginçmiş haydi rasgele
Evet ilginc ama ise yariyor yakinimda akrablarimda cok var bu ay bekliyorum insallah olirsa burada paylasirimİlginçmiş haydi rasgele
aynen öyle yaa valla bu stres insanıEvet ya keşke daha kısa sürede öğrenebilsek neyin ne olduğunu
sagol canım insallah bi anca once hamile kalırız hepimizKuzum çok geçmiş olsun
İnşallah canım sonra ayrıntıları paylaşırsın bizimle de demi?Evet ilginc ama ise yariyor yakinimda akrablarimda cok var bu ay bekliyorum insallah olirsa burada paylasirim
HB tatlım Naber nasilsinHg sekerimm
Hmm bayaa varmis daha, e bekleyelim bakalim canim napalim, umarim guzel bi sonuc gelir..İnşallah ama böyle bir şey yaşayan var mı belki de kist falandır, onu sormadım ama bir daha ki kontrol normalde adetin 3. Günü yani tahminen Haziran'ın sonu
Ben de bu forumda okudum. Yaptiranlar var. Gerek beli cektirme, gerek gobegi kaldirms, bardak vurdurma, yaku vb.iste. vesile oluyor bazi yontemler, bunlardan birini veya ikisini yaptirdigi ay hamile kaldiklarini yazanlar var, tedbir bizden takdir Allah tan. Hayirlisi olsun cnm. Insallah beklenen gelir bu ay..Bizim oralarda derlerki cocugu olmayan kadinlarda bazilarinda bel acikligi olurmus ve depilirler ve bu yontemle cok hamile kalan var bende bu ay yaptirdim bakalim insallah olur
Bakalım kuzum bir baktık Haziran sonu ikimizde de bebişlerHmm bayaa varmis daha, e bekleyelim bakalim canim napalim, umarim guzel bi sonuc gelir..
Hayırlısı olsunBen de bu forumda okudum. Yaptiranlar var. Gerek beli cektirme, gerek gobegi kaldirms, bardak vurdurma, yaku vb.iste. vesile oluyor bazi yontemler, bunlardan birini veya ikisini yaptirdigi ay hamile kaldiklarini yazanlar var, tedbir bizden takdir Allah tan. Hayirlisi olsun cnm. Insallah beklenen gelir bu ay..
Bakalım kuzum bir baktık Haziran sonu ikimizde de bebişler
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?