19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ilk belirtilerin neydi internette hep standart Şeyler yazıyor
canım ilk basta aksam kahverengi gibi bi akıntım oldu sabahta agrıyla uyandm sonra adet oldum iste normalde ilk gün sadece bi ped dolar o kadar olurum en faazla o gün hem agrım gecmedi aksama kadar hemde kac ped degstrdm blmyrm baya yogun ve baya kırmızıydı ertesi günde hic bisey yoktu bitmsti

Kuzum çok geçmiş olsun

İnşallah ama böyle bir şey yaşayan var mı belki de kist falandır, onu sormadım ama bir daha ki kontrol normalde adetin 3. Günü yani tahminen Haziran'ın sonu
Hmm bayaa varmis daha, e bekleyelim bakalim canim napalim, umarim guzel bi sonuc gelir..

Bizim oralarda derlerki cocugu olmayan kadinlarda bazilarinda bel acikligi olurmus ve depilirler ve bu yontemle cok hamile kalan var bende bu ay yaptirdim bakalim insallah olur
Ben de bu forumda okudum. Yaptiranlar var. Gerek beli cektirme, gerek gobegi kaldirms, bardak vurdurma, yaku vb.iste. vesile oluyor bazi yontemler, bunlardan birini veya ikisini yaptirdigi ay hamile kaldiklarini yazanlar var, tedbir bizden takdir Allah tan. Hayirlisi olsun cnm. Insallah beklenen gelir bu ay..

Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…