19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim ben boyle seylerde bi hayir var diye dusunuyorum eger erteleniyorsa yani ..o yuzden sikma canini . Evet canim ozelde yaptirdik iki kutu igne catlatma ignesi muayene ucreti sperm yikama islemi ve asilama tum surec bu . 1800 lira tuttu hepsi . İns emegimiz bosa cikmaz

cok sukur, sukur edecegim o kadar cok sey var ki senin de dedigin gibi cnm. Soruna gelince, her ikisinin de kendi icinde zorluklari var elbet guzel yanlari oldugu kadar ama zorluklar bizi olgunlastiriyor, gelistiriyor :) bakalim insallah dedigin gibi olur en kisa zamanda tatlim ne yalan soyliyim senin olsun elifahsenin olsun daha once olsun istiyorum bizimki daha yeni diye :) yalniz olunca girmemezlik yapmayin topige de buralarda yalniz birakmaaaan beni [/QUOTE]

Kız Ask olsun ya bu yola beraber girdik beraber devam etcez inşallah ben asla bırakmam burayı hatta mümkün olduğunca destek olurum ama benimki en son olcak :)))))) Birer ikiser hamiss olur inşallah vallah çok sevinceeem çok merak ettim nazarnur nerde acaba ???[/QUOTE]
Tamam o zaman tam gaz devam :) nazarnuru bilmiuorum cnm bugun hic rast gelmedm..

Canım ya iyi tutmuş bana gore çünkü bi arkadaş 3 500 e yaptırdı tuttu çok şükür. Benim hastanenin ne kadar bilmiyorum biz hic yoktan 3 düşündük. Rahim filmi meme ultrasyonu da var benimki :) inan artik gözümzde gözükmüyor eminim siznde oyledir. Canım ya inşallah emeğinin karşılığını alırsın hayırlı haberini alırız inşallah :)

Selamün Aleyküm kızlar ben geldim
Bugünde hasta olmadım ve 2 gün geçti, test yapayım dedim eşim yapma bekleyelim, pazartesiye kadar olmazsan öyle kan testi yaptırırız dedi umutlanıpta sonra üzülmekten korkuyoruz.. İnşallah hamileyimdir de üzülmek yerine sevince bırakır..

Evet canim nelere para harcanmiyor ki yavrum icin mi harcamiycam tutsunda hayirlisiyla gozumde yok aynen . Canim ben rahim filmi cekeli cok olmadi o yuzden istemedi doktor

Kız Ask olsun ya bu yola beraber girdik beraber devam etcez inşallah ben asla bırakmam burayı hatta mümkün olduğunca destek olurum ama benimki en son olcak :)))))) Birer ikiser hamiss olur inşallah vallah çok sevinceeem çok merak ettim nazarnur nerde acaba ???[/QUOTE]
Tamam o zaman tam gaz devam :) nazarnuru bilmiuorum cnm bugun hic rast gelmedm..[/QUOTE]

Bak bu ay istiyorum en az iki tane hamis haberi :)))) söyleyin o afacanlara derhal gelsinler :)))))

Aleykum selam tatlim hos geldinn kizz belirtilerin falan yok mu daha önce gecikiyomuydu? Bence bi test alıp Baksan daha iyi olur emin olursun daha fazla gecikmez strese girmezsin hepsini geçtim ben senden daha çok heycanlandim benim için bi bak yaaa :))))))

Evet canim nelere para harcanmiyor ki yavrum icin mi harcamiycam tutsunda hayirlisiyla gozumde yok aynen . Canim ben rahim filmi cekeli cok olmadi o yuzden istemedi doktor
Öyle vallah inşallah mukafatini alırız.:) maydanoz yeme dikkat et bu ay. Soğan çok yeme öyle diyolar da :) bence tutucak yumurcak :) benim rahim filmim iki sene olcak o yüzden doktor tekrar istedi :)

İnsaallah canim benim . Tmm tavsiyelerine uyucam :*

inş ağrın olmaz kuzucuğun oralarda bir yerlerde seni bekliyordur inşallah

Ayyy hadi insallah cnm, beklenen gelmistir insallah Allah in izniyle :)

Tamam o zaman tam gaz devam :) nazarnuru bilmiuorum cnm bugun hic rast gelmedm..[/QUOTE]

Bak bu ay istiyorum en az iki tane hamis haberi :)))) söyleyin o afacanlara derhal gelsinler :)))))[/QUOTE]
Ben disinda birilerinden evet mutlaka bekliyorum ben de ozellikle Eylulll09 ve ElifAhsen02 akabin de senden :))))

kızlar doktora gittim d vitamini için ampul verdi soldan yumurtlama gerçekleşmiş her şey gayet güzel görünüyor dedi sonra bir dakika sağda bişeyy var dedi, kist mi o bir dakika dedi üzüldüm kese mi o ya dedi bir dakika ne olduğunu bilmiyorum ama bi takip yapalım dedi. ben şimdi kese mi kist mi dedim bilemiyorum muhtemelen kisttir soldan yumurtlama var dedi 24 mm dedi. rahim ağzı 11mm açık dedi. sonra sağdaki ne dir bilemiyoeum dedi. ultrason görüntüsü verdi. bir bakalım dedi. nutkum tutuldu. peki kistse gider mi dedim? giderse kisttir gitmezse kese dedi. geç döllenme olabilir mi bu? ay bişey diyin ne olur...

Aaa hadi yaa cok sasirdim su an, insallah guzel olan hhaberi aliriz
Bi dahaki kontrol ne zamn cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…