19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canım sen ne kadar bekledin aşılamadan önce ?

Canim simdi tahlil sonucm çıkmış doktor aradı eskisinden iyi demiş ilaç yazdı aksam kullanmaya baslicam sana değerleri gondersem bakar misin? :))) karşılaştırabilir misin normaliyle doktor resmini çekmiş normal degerleri çekmemiş :))

Canım yaaa Allahım sabir versin inşallah. Elhamdülillah daha agir bi sınavla sinanmiyoruz. Emin ol bizden çok çok kötüsü var dun kuzenim anlattı arkadaşı 7 yildir evli 3 sene içinde 4 tane düşük olmuş uç aylıkken dusuyomus sonra kızı tutunmuş çok şükür ki 3 yasında öyle bi bakıyor ki kızına anlatamam kızından sonra uç defa yine düşük yapmış anlatıyodu KV kp beraber kaliyolarmis kocasız tek başına o düşukleri yapmış eşinin ailesinin eziyetlerini tek başına çekmiş kız daha 23 yasında bi sene önceye kadar esi ogrenciymis başka bir ilde senede uç yada dört defa goruyomhs kocasını. Çok üzüldüm gerçekten ne desem bilemiyorum bu bile hic birşey millet neler neler yaşıyor bu güne de yarına da dunume de elhamdulillah. Canım sen de stres yapma bi ay daha bekle bence hemenden vücudunu yorma

Şükürler olsun rabbime bizden cok cok daha kötüleri var dayımın kızı en yakınım imkansız 12 yıldır bekliyor 3. tüp bebeği yapacaklar ve hala umutları tükenmemiş rabbim nasıl bir sabır vermiş nasıl dayanılır 12 koca yıl.. hırs yapmış 20 kilo vermiş inanamadım sıfır spermleri var ama umutları milyonlarcaaa hergün dua ediyorum onlara çünkü onların durumu bizden cokcokcokcok daha kötüü

Resim at canim bakayim guzel haber bu hadi hayirlisi insaallah

Yani sunu demek istedim canim bizimki 13 aydir olmuyor . Dort ay klomen kullandim bu ayda igne kullanip asilama yaptirdim toplamda bes alti aydir tedavi goruyorum
Anladım canım bana 2 kere verdi doktorum klomeni cok oynamak istemedi 2 ayda ara verelim yumurtalıkların kendine gelsin aşılama yapalım dedi 2 klomen de az geldi bana ayy her dr farklı bi uygulama yapıyor.

Anladım canım bana 2 kere verdi doktorum klomeni cok oynamak istemedi 2 ayda ara verelim yumurtalıkların kendine gelsin aşılama yapalım dedi 2 klomen de az geldi bana ayy her dr farklı bi uygulama yapıyor.
Canim bence dort klomende fazla ama doktor olur umuduyla verdi . Ben senin ywrinde olsam doktoru dinlen iki ay dinlenirim gercektwn kafami tamamen bosaltirim bakarsin o arada bile olabilir. Eger olmazsa doktorun me derse oyle yaparsin ust uste ilaclarda iyi olmuyor kilo mide bulantisi ne bilim bas donmesi bir suru yan etkileri var o yuzden birazcik dinlen ama karar senin tabi

1 ayım geçti canım 1 ay daha beklicem o ayda soğan kürü yapcam hiç denemedim içimde kalmasın ardından da hemen incir kürü inşallah bakalım. Senin tutsun bizde peşinden gelelim Berf0o0o ile :)))

Datlimmm benim bat yeni bitti sayilir, 3 gun oldu henuz durumlar durumlar :) bu ay oyle cok da dusunmeyecegim, napayim olursa olur

Hamile kalındığında idrar rengi koyu sarı olup bide kokumu oluyo acaba bilen varmı ?? nette bir sürü şey yazıyo kafam karıştı :/
Cnm boyle oldugunu cok okudum ama akintinin kokmadigini daha cok okudum farkli olrak bi de bu belirtiler kisiden kisiye degisiyor ve her zaman belirti olmayadabiliyor.

1 ayım geçti canım 1 ay daha beklicem o ayda soğan kürü yapcam hiç denemedim içimde kalmasın ardından da hemen incir kürü inşallah bakalım. Senin tutsun bizde peşinden gelelim Berf0o0o ile :)))
Canım denemekte fayda var çoğu kişi kurleri kullanıp hamis olmuşlar tabi sofanın nerden geleceği hic belli olmuyor bitanem bi de dediğin gibi her doktor ayrı bi tedavi uyguluyor çünkü düşün en az 15 Dr gittim hic biri boyle bi yol uygulamadı :) Allahım hayirlisiyla versin bu isin sırası yok Rabbim her istiyene tattirsin hayirlisiyla inşallah :-*

Datlimmm benim bat yeni bitti sayilir, 3 gun oldu henuz durumlar durumlar :) bu ay oyle cok da dusunmeyecegim, napayim olursa olur

Canım ya zaten yeni istemeye başladıniz çok şükür elinde bi mesleğin var düzenli bi hayatin var bir şekilde kağanı dagitiyosun yada kaçan doluyor :))))) orası tartisilir tek çocuğa bakmak mi zor çok çocuğu egitmek mi ? :) isin ehline sormak lazim sorum sana :))) hayirlisiyla olur seninki de eminim beeeenn en kısa zamanda

İnsaallahhh rabbimm duyyyy seninde hayirli guzel haberlerini bekliyoruz

Canım yaa bakar misin FSH 6,04 Lh 6.24 digerini buraya yuklemkstim hangi sayfada bilmiyorum :))))) ama gecen ayin boyle degildi

Cok iyi canim benimde en son yaptigim tahlilde bpyleydi dpktorum cok iyi dedi ama lh biraz daha dusuk olursa daha super olur ama suan normal benimde boyleydi doktor basladi tedaviye

Cok iyi canim benimde en son yaptigim tahlilde bpyleydi dpktorum cok iyi dedi ama lh biraz daha dusuk olursa daha super olur ama suan normal benimde boyleydi doktor basladi tedaviye

Yaaa çok sukurrr coook mutlu oldum :) benim hormonlarım hic boyle olmamıştı ne oldu da boyle oldu bilmiyorum o kadar ilaca o kadar ota bunyem erkek hormonu salgıladığı ama çok şükür killanma sivilcelenme olmadı 10 gün gecikmeden dolayı gomek bağlamıştım onu da verdim çok şükür :) ya doktor sırf onun için bu ay erteledi aşilamayi hayırlısı inşallah ya. Doktorum 8-15 arası tatile gidecek asilamam olsaydı o günlerde olurdu belki o yüzden erteledi :) canım bi de birşey sorcam özelde mi yaptın ne kadara yaptın toplam

[QUOTE="avucdolusudua,

Canım ya zaten yeni istemeye başladıniz çok şükür elinde bi mesleğin var düzenli bi hayatin var bir şekilde kağanı dagitiyosun yada kaçan doluyor :))))) orası tartisilir tek çocuğa bakmak mi zor çok çocuğu egitmek mi ? :) isin ehline sormak lazim sorum sana :))) hayirlisiyla olur seninki de eminim beeeenn en kısa zamanda

[/QUOTE]
cok sukur, sukur edecegim o kadar cok sey var ki senin de dedigin gibi cnm. Soruna gelince, her ikisinin de kendi icinde zorluklari var elbet guzel yanlari oldugu kadar ama zorluklar bizi olgunlastiriyor, gelistiriyor :) bakalim insallah dedigin gibi olur en kisa zamanda tatlim ne yalan soyliyim senin olsun elifahsenin olsun daha once olsun istiyorum bizimki daha yeni diye :) yalniz olunca girmemezlik yapmayin topige de buralarda yalniz birakmaaaan beni

[/QUOTE]
cok sukur, sukur edecegim o kadar cok sey var ki senin de dedigin gibi cnm. Soruna gelince, her ikisinin de kendi icinde zorluklari var elbet guzel yanlari oldugu kadar ama zorluklar bizi olgunlastiriyor, gelistiriyor :) bakalim insallah dedigin gibi olur en kisa zamanda tatlim ne yalan soyliyim senin olsun elifahsenin olsun daha once olsun istiyorum bizimki daha yeni diye :) yalniz olunca girmemezlik yapmayin topige de buralarda yalniz birakmaaaan beni [/QUOTE]

Kız Ask olsun ya bu yola beraber girdik beraber devam etcez inşallah ben asla bırakmam burayı hatta mümkün olduğunca destek olurum ama benimki en son olcak :)))))) Birer ikiser hamiss olur inşallah vallah çok sevinceeem çok merak ettim nazarnur nerde acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…