- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Dualarimdasiniz bitanemm Rabbim kucaklarimizi bos brakmasin inshamişin duası daha çabuk kabul olur bitanem bizi de unutma
Ben bu ay duygusal anlamda degisigim biraz tatlimm. Oluruna birakmayi dusunuyorum tamamen..kuzum sen ne alemdesinnn?
Kocaman bir âmîn..Dualarimdasiniz bitanemm Rabbim kucaklarimizi bos brakmasin ins
Sabir cnm sabir O bebisler o gobuslere gelecek inss
Ayy sasirsim bende ins kesedir in gec dollenmedir ins hamis olmussundur ins ins insaallahhhhhhkızlar doktora gittim d vitamini için ampul verdi soldan yumurtlama gerçekleşmiş her şey gayet güzel görünüyor dedi sonra bir dakika sağda bişeyy var dedi, kist mi o bir dakika dedi üzüldüm kese mi o ya dedi bir dakika ne olduğunu bilmiyorum ama bi takip yapalım dedi. ben şimdi kese mi kist mi dedim bilemiyorum muhtemelen kisttir soldan yumurtlama var dedi 24 mm dedi. rahim ağzı 11mm açık dedi. sonra sağdaki ne dir bilemiyoeum dedi. ultrason görüntüsü verdi. bir bakalım dedi. nutkum tutuldu. peki kistse gider mi dedim? giderse kisttir gitmezse kese dedi. geç döllenme olabilir mi bu? ay bişey diyin ne olur...
Rabbim hayirlisiyla verir insallah canim sagolasin, senin duana ihtiyacimuz var, buz de ediyoruz tabi ama iste :)Sabir cnm sabir O bebisler o gobuslere gelecek inss
Tamam o zaman tam gaz devam :) nazarnuru bilmiuorum cnm bugun hic rast gelmedm..
Hani deeler ya kimin eetmis oldugu dua kabul olur bilinmez ins Rabbim tum dualarimizi kabul eylesinRabbim hayirlisiyla verir insallah canim sagolasin, senin duana ihtiyacimuz var, buz de ediyoruz tabi ama iste :)
Bende test yapmayı istiyorum ama eşim kızıyo bir kaç gün daha bekliyelim sonra üzülüyorsun diyo haklıda o yüzden bir kaç gün bekleme kararı aldık..Aleykum selam tatlim hos geldinnkizz belirtilerin falan yok mu daha önce gecikiyomuydu? Bence bi test alıp Baksan daha iyi olur emin olursun daha fazla gecikmez strese girmezsin hepsini geçtim ben senden daha çok heycanlandim benim için bi bak yaaa :))))))
İnşallah canım beklemedeyim..Ayyy hadi insallah cnm, beklenen gelmistir insallah Allah in izniyle :)
Dualarınızı eksiltmeyin canım inşallah o hayırlı haberi veririm..inşallah pzaratesi ebrarcığım da hamiledir. haber bekliyoruz kızlar !
Bende test yapmayı istiyorum ama eşim kızıyo bir kaç gün daha bekliyelim sonra üzülüyorsun diyo haklıda o yüzden bir kaç gün bekleme kararı aldık..
Belirtilere gelince bel ağrım biraz arttı bulantı çok nadir oluyo, kasık ağrım da var ve akıntı gibi bişey oluyo sanki adet oldum diyip lavaboya koşuyorum ama bişey yok..
İnşallah hepsi hamileliktendir ve içimde bir melek taşıyo olayım Yarabbim.. AMİN..
inşallah canım yalancı hamilelik yaşıyoruz hepimiz adet öncesi.. Belirtiler hep onu gösteriyor bende şimdi öyle olmaktan korkuyorumCanım yaa inşallah hamileliktendir Allahimmm hayal kırıklığı yaşatmasını bitanem her ay piskolojikmen hamile olmak ve bizz :))))) benimki sanki inat ya o çift çizgiyi görmek için istiyorum sanki :))))))) ayy oldum gülmekten bazen kendimi ovulasyon testiyle avutuyorum iyi mi :)))))
Amin cnm Allah razi olsun :)Hani deeler ya kimin eetmis oldugu dua kabul olur bilinmez ins Rabbim tum dualarimizi kabul eylesin
:) ins :)İnşallah canım beklemedeyim..
Hg sekerimmKizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?