19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar bol bol dua edin Rabbim versikten sonra ilaclar kurler hepsi vesile Tek derman dua emin olun benim umutlarim tukenmisti iyice sonra minik bi mucize geldi gobuste suan Rabbim kucagimuza saglikla almayu nasip etsin inss darisi siz cancazlarima insa

Ayy sasirsim bende ins kesedir in gec dollenmedir ins hamis olmussundur ins ins insaallahhhhhh

Tamam o zaman tam gaz devam :) nazarnuru bilmiuorum cnm bugun hic rast gelmedm..

Bak bu ay istiyorum en az iki tane hamis haberi :)))) söyleyin o afacanlara derhal gelsinler :)))))[/QUOTE]
Ben disinda birilerinden evet mutlaka bekliyorum ben de ozellikle Eylulll09 ve ElifAhsen02 akabin de senden :))))[/QUOTE]

Kız niye öyle diyorun bence araya kendi adini da skstr :)))))

Bende test yapmayı istiyorum ama eşim kızıyo bir kaç gün daha bekliyelim sonra üzülüyorsun diyo haklıda o yüzden bir kaç gün bekleme kararı aldık..
Belirtilere gelince bel ağrım biraz arttı bulantı çok nadir oluyo, kasık ağrım da var ve akıntı gibi bişey oluyo sanki adet oldum diyip lavaboya koşuyorum ama bişey yok..
İnşallah hepsi hamileliktendir ve içimde bir melek taşıyo olayım Yarabbim.. AMİN..

Canım yaa inşallah hamileliktendir Allahimmm hayal kırıklığı yaşatmasını bitanem her ay piskolojikmen hamile olmak ve bizz :))))) benimki sanki inat ya o çift çizgiyi görmek için istiyorum sanki :))))))) ayy oldum gülmekten bazen kendimi ovulasyon testiyle avutuyorum iyi mi :)))))

inşallah canım yalancı hamilelik yaşıyoruz hepimiz adet öncesi.. Belirtiler hep onu gösteriyor bende şimdi öyle olmaktan korkuyorum Ahh o gebelik testinde çift çizgiyi bi görsem varya saklıycam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…