19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Beklemeyi düşünüyorum zaten canım, evet belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor bende bunu KK'den anladım

Ben de yaki yapistirdigini okudum bikac kisinin iliskiden hemen sonra. O da sicak tutuyor diye. Mantik dedigin gibibsanirim
Yakiyi kmi zararli dyo kmi hamle kalms bi kisden duydm esne belne bardk cektrp yaki yapstrp hamle kalms bel acklgi olup bel cektrenler kask cektrenler cok sey var yani canm

Yakiyi kmi zararli dyo kmi hamle kalms bi kisden duydm esne belne bardk cektrp yaki yapstrp hamle kalms bel acklgi olup bel cektrenler kask cektrenler cok sey var yani canm
Evet evet. Onlari ben de okudum hep. Ayni seylere bakmisiz gibi hemen hemen. Kimi oyle kimi boyle diyo, iyice kafam karisiyor benim de..

evet canım çok sıcak erkekler için hiç faydalı değil.

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar?
sıcak su erkeklerde yumurtaların çalışmasını engelliyor dolayısıyla spermleri öldürüyor ya da zayıflatıyor. ama kadınlar için böyle bir şey söz konusu değil. sadece vajinal duşu önermiyorlar ayrıca ağrı kesiciler yumurtaların çalışmasını engellediği için hekimler önermiyor. ve kupa çektirme ya da yakı yapma gebelğin ilk haftalarında düşük riski yaratabilceğinden lütfen dikkatli olun. sağlıkla kalın cici güzel bebişler için bedenimize iyi bakalım kızlar.

İyi akşamlaarr :) Adetime daha olmasına rağmen bugün kasık ve bel ağrım oldu sanki adetimin ilk günündeymişim gibii. hiç böyle olmazdım araştırmalarıma göre hamileliğin başlangıcında olurmuş test için adet gecikmesini bekliyorumm İnşallah vardır bebeğiim.. :) Allah ım hepimize nasip etsiiin

haydi rastgele kuzum evet kasıkta batma şeklinde ağrılar oluyor ilk gebelik belirtilerinde.

Ay hadi insallah. Bu ay birimizden biri hepimizden hepisi de olur tabiki bi bebis haberi duyalim insalah :)

Ben simdilik incir disinda bir sey yapmayacagim zaten :) tamamen dogal bir bekleyis :)

kuzum bizi haberdar et olur mu ilşkden 10 gün sonra kullanılan erken gebelik testleri de var. bize baksana senden meraklıyız
Ben de al bi gebelik resti var su an halihazirda :) gecen ay kullanamadim bu ay insallah bakalim :) gelismeleri ilk buraya aktarcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…