• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlaarrrr simdi bir topikte geziniyodum birşey okudum sıcak sperm harekliliğini düşürüyomuş duştan çıkmadan önce soğuk suyla şok yapılması gerekiyomuş o bölgeye anladınız siizzzz:oops::oops::oops::oops::oops: bir tas suyu çıkmadan hemen önce döküp çıksınlar :oops::oops::oops::oops::oops::oops::KK45:

kızlaarrrr simdi bir topikte geziniyodum birşey okudum sıcak sperm harekliliğini düşürüyomuş duştan çıkmadan önce soğuk suyla şok yapılması gerekiyomuş o bölgeye anladınız siizzzz:oops::oops::oops::oops::oops: bir tas suyu çıkmadan hemen önce döküp çıksınlar :oops::oops::oops::oops::oops::oops::KK45:
evet aşırı dar iç çamaşırı ve sıcak spermleri bayıltıyor hararet yapıyor zaar :D :D

inş ya kan testındede cıkmayınca xok canm sıkıldı daha da olmadm hasta...
Ama canim benim canini sıkmaman lazim yine de. Bebis varsa da yoksa da zarar cunku. Varsa ona zarar. Yoksa ki insallah vardir, bi daha ki aya kalacak umudumuz o yuzden zarar. Hayirlusi diye dua et icini ferahlat cnm.

Bekle biraz daha çıkar o çıkar, nasıl çıkmıyormuş ya test bozuktur :) Tatilinin tadını çıkar, hepi topu 4 günlüğüne gittin her ne kadar bize daha uzun gibi gelse de :) dönünce kaldığımız yerden devam ederiz :-)

Evt canım ya az kalıyorum ama sizi de yanlız bırakıyorum :)) canım yaa hamile olmadigima çok eminim ama ablam ısrar etti yaptım birşey çıkmadı bence ben hastayım ya hormonlar yunuslar :))

düşünme kuzum olucakmıyım olmayacakmıyım diye kafanı baska yerlere ver inşallah hamişsindir

Canım vallah hic suphem yok hamiss olmadigima :))) sadece adet olmamam gerektigi için piskolojikmen kandiriyorum kendimi aşılama için doktor ikinci günü gelmem gerektiğini söyledi ben de izmire geldim iste buradan gidene kadar olmam inşallah yoksa bi ay daha sarkicak aşılama :)

Son düzenleme:
Evt canım ya az kalıyorum ama sizi de yanlız bırakıyorum :)) canım yaa hamile olmadigima çok eminim ama ablam ısrar etti yaptım birşey çıkmadı bence ben hastayım ya hormonlar yunuslar :)
Hayirlisi cnm ya olsun bekleriz biz :) bu ay asilamadan umutluyuz ama ;)

Kzlar cok scak spermleri olduruyor evet ama bu erkekler icin gecerli farkli bi topikte 2arkadas iliskden snra bcak arasna scak su torbasi koyarak esne srtni dayarayark yda petege yaslanark hams kaldlar tabi bu kisindi yazn blemem bayanlarda yumurtlar scakta ve karanlkta daha cok kalrlarms yymurtalklar scagi severms aklnzda bulunsn spguk suyla duymadm hc

Kzlar cok scak spermleri olduruyor evet ama bu erkekler icin gecerli farkli bi topikte 2arkadas iliskden snra bcak arasna scak su torbasi koyarak esne srtni dayarayark yda petege yaslanark hams kaldlar tabi bu kisindi yazn blemem bayanlarda yumurtlar scakta ve karanlkta daha cok kalrlarms yymurtalklar scagi severms aklnzda bulunsn spguk suyla duymadm hc
Ben de yaki yapistirdigini okudum bikac kisinin iliskiden hemen sonra. O da sicak tutuyor diye. Mantik dedigin gibibsanirim

Back