Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkın hepiiniz çıkın bende bu topiği yakacam :)kızlar ben cıkıyorum kendinize iyi bakın
canım ya cıkış saatim geldiçıkın hepiiniz çıkın bende bu topiği yakacam :)
allaha emanetsin canısı görüşürüzcanım ya cıkış saatim geldi
insallaaahhh :) hoşgeldin canısııııBen geldimmm canlar napıyorsunuz nasılsınız haziran bereketli güzel haberler alacağımız bir ay olsunn inşaAllah hadi bu ay bi kaç bebiş haberi alalım yaaa
aminnn hoşbuldumm efenimmminsallaaahhh :) hoşgeldin canısıııı
evet aşırı dar iç çamaşırı ve sıcak spermleri bayıltıyor hararet yapıyor zaarkızlaarrrr simdi bir topikte geziniyodum birşey okudum sıcak sperm harekliliğini düşürüyomuş duştan çıkmadan önce soğuk suyla şok yapılması gerekiyomuş o bölgeye anladınız siizzzz bir tas suyu çıkmadan hemen önce döküp çıksınlar
Ne guldum yaaa yakma daha lazim bize bu topik kiz milletin isi var heralde yavas yavad toplasirlar insaallahçıkın hepiiniz çıkın bende bu topiği yakacam :)
Hepimizden Allah razi olsun cnm, olmaz bise insallah..Yani
Yani igneyle ic camasrma taksam bi sknti olmaz dmi buarada bi sen cwp werdn Allah razi olsn canm
inş ya kan testındede cıkmayınca xok canm sıkıldı daha da olmadm hasta...yapmayın kızlar üzülmeyin ama, yukarda da dedim hemen çıkmayabiliyor bazen biraz daha sabret ve bekle belki de sonradan gelir güzel haber..
Ama canim benim canini sıkmaman lazim yine de. Bebis varsa da yoksa da zarar cunku. Varsa ona zarar. Yoksa ki insallah vardir, bi daha ki aya kalacak umudumuz o yuzden zarar. Hayirlusi diye dua et icini ferahlat cnm.inş ya kan testındede cıkmayınca xok canm sıkıldı daha da olmadm hasta...
Bekle biraz daha çıkar o çıkar, nasıl çıkmıyormuş ya test bozuktur :) Tatilinin tadını çıkar, hepi topu 4 günlüğüne gittin her ne kadar bize daha uzun gibi gelse de :) dönünce kaldığımız yerden devam ederiz
düşünme kuzum olucakmıyım olmayacakmıyım diye kafanı baska yerlere ver inşallah hamişsindir
Hayirlisi cnm ya olsun bekleriz biz :) bu ay asilamadan umutluyuz amaEvt canım ya az kalıyorum ama sizi de yanlız bırakıyorum :)) canım yaa hamile olmadigima çok eminim ama ablam ısrar etti yaptım birşey çıkmadı bence ben hastayım ya hormonlar yunuslar :)
Ben de yaki yapistirdigini okudum bikac kisinin iliskiden hemen sonra. O da sicak tutuyor diye. Mantik dedigin gibibsanirimKzlar cok scak spermleri olduruyor evet ama bu erkekler icin gecerli farkli bi topikte 2arkadas iliskden snra bcak arasna scak su torbasi koyarak esne srtni dayarayark yda petege yaslanark hams kaldlar tabi bu kisindi yazn blemem bayanlarda yumurtlar scakta ve karanlkta daha cok kalrlarms yymurtalklar scagi severms aklnzda bulunsn spguk suyla duymadm hc
bekleyelim görelim canım hayırlısı..bende yaptım bır gun gecınce kan tahlılınde cıkmadı (