- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
Umarım meleğin çabuk gelir sana canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım meleğin çabuk gelir sana canım.
Pek umutlu degilim kendimle ilgili ama insallah cnm. Hepimizin bir an oncw olur hayirlisiyla..Umarım meleğin çabuk gelir sana canım.
Amin inşallah.. Allah kerimdir...Pek umutlu degilim kendimle ilgili ama insallah cnm. Hepimizin bir an oncw olur hayirlisiyla..
Haklisin cnm.. ben kaciyorum,, gozlerim kapaniyor dayanamiyorum artik, hayirli geceler tatlimm. Ben dualarimi ettim, siz de edin :) gorusmek uzere, Allah a emanetsin..Amin inşallah.. Allah kerimdir...
Haklisin cnm.. ben kaciyorum,, gozlerim kapaniyor dayanamiyorum artik, hayirli geceler tatlimm. Ben dualarimi ettim, siz de edin :) gorusmek uzere, Allah a emanetsin..
ya aksam baska test yaotım yok cıktı ama dgerinde cizgi sılık de olsa vardı memleketme gıdcem persembeye artık o zmna kadar bakmak istemiyorum olmazsa cnm sıkılr hasta olursamda olrm artk (Ayyyyy canımmm inşaAllah hamişsindirrr değişik görünüyorrr sanki var gibi bekleyince nasıl oldu ikinci çizgi ya da testin varsa başka yeniden yap istersennn Allahım şu mübarek günde hayırlı haber almanı nasip etsin
ya testler bozuk ya bende anormallık var hastadaolmadm (anlmdmInsallah cnm, bol bol dua et bu gece.. Rabbim yuzunuzu guldursun..
yaptıgım testte de cıkmadı aksam yaptım dıemı anlamdm blmyrm hasta da olmadm henuz..kuzum bizi de haberdar et hemen çatlarız demi kızlar ?
canım sıkıntı etme kendine, bu ay hep gecikti insanların regl günleri. ama hemen de umutsuzluğa kapılma, dediğin gibi biraz bekle, biraz sabır.. İnşallah hayırlısını versin Rabbim.y
ya testler bozuk ya bende anormallık var hastadaolmadm (anlmdm
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inş olmam iş olmam inşAllah..canım sıkıntı etme kendine, bu ay hep gecikti insanların regl günleri. ama hemen de umutsuzluğa kapılma, dediğin gibi biraz bekle, biraz sabır.. İnşallah hayırlısını versin Rabbim.
Yok yok ben geldim digerleri ne alemde bilmiyorum ama yarin kontrolum var cok heycanliyim yumoslar ne durumda acabaHerkes takipte bu aralar yazmayı unutuyoruz kıslarrrr :)
aa kontrol zamanı mı geldii :) hadi güzel haberler gelsn inşallah :) artık bi bebiş gelsiiiiiiiinnn :)Yok yok ben geldim digerleri ne alemde bilmiyorum ama yarin kontrolum var cok heycanliyim yumoslar ne durumda acaba
Evet canim bu ikinci kontrol ige vermisti doktor ikinci kutuda bitiyor bugun artik ne durumdaysa yumurtalar ona gore catlatma ignesi verecek insaallah en son 4gun once gittim cok guzel buyumusler dedi ins ayni sekilde devam etmislerdir . Benden ya da bi baskasinsan bebis haberi gelsin evet ikinci umudumuz olsunaa kontrol zamanı mı geldii :) hadi güzel haberler gelsn inşallah :) artık bi bebiş gelsiiiiiiiinnn :)
Ay hadi inşallah canım, Allah rast getirsin bu ay, daha fazla bekletmesin sizi meleğiniz :)Evet canim bu ikinci kontrol ige vermisti doktor ikinci kutuda bitiyor bugun artik ne durumdaysa yumurtalar ona gore catlatma ignesi verecek insaallah en son 4gun once gittim cok guzel buyumusler dedi ins ayni sekilde devam etmislerdir . Benden ya da bi baskasinsan bebis haberi gelsin evet ikinci umudumuz olsun
İnsaaallah canim cumlemizi tez vakitte kavustursun bebeklerimizeAy hadi inşallah canım, Allah rast getirsin bu ay, daha fazla bekletmesin sizi meleğiniz :)