• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Haklisin cnm.. ben kaciyorum,, gozlerim kapaniyor dayanamiyorum artik, hayirli geceler tatlimm. Ben dualarimi ettim, siz de edin :) gorusmek uzere, Allah a emanetsin..

Tatlı rüyalar canım bebişleri gör rüyanda emi :))
Ben de ettim tekrar da ederim, kendine iyi bak.
Sağolasın sen de Allaha emanetsin..

Günaydın hanımlar.. Burda olanlara da olamayanlara da günaydın. İnşallah Rabbim dün gece ettiğimiz dualarımızı geri çevirmez, umarım hepimizden bir bir güzel haberler gelir bu ay..

Ayyyyy canımmm inşaAllah hamişsindirrr değişik görünüyorrr sanki var gibi bekleyince nasıl oldu ikinci çizgi ya da testin varsa başka yeniden yap istersennn Allahım şu mübarek günde hayırlı haber almanı nasip etsin :anneadayı:
ya aksam baska test yaotım yok cıktı ama dgerinde cizgi sılık de olsa vardı memleketme gıdcem persembeye artık o zmna kadar bakmak istemiyorum olmazsa cnm sıkılr hasta olursamda olrm artk :((

y

ya testler bozuk ya bende anormallık var hastadaolmadm :KK43:(anlmdm
canım sıkıntı etme kendine, bu ay hep gecikti insanların regl günleri. ama hemen de umutsuzluğa kapılma, dediğin gibi biraz bekle, biraz sabır.. İnşallah hayırlısını versin Rabbim.

aa kontrol zamanı mı geldii :) hadi güzel haberler gelsn inşallah :) artık bi bebiş gelsiiiiiiiinnn :)
Evet canim bu ikinci kontrol ige vermisti doktor ikinci kutuda bitiyor bugun artik ne durumdaysa yumurtalar ona gore catlatma ignesi verecek insaallah en son 4gun once gittim cok guzel buyumusler dedi ins ayni sekilde devam etmislerdir . Benden ya da bi baskasinsan bebis haberi gelsin evet ikinci umudumuz olsun :-)

Evet canim bu ikinci kontrol ige vermisti doktor ikinci kutuda bitiyor bugun artik ne durumdaysa yumurtalar ona gore catlatma ignesi verecek insaallah en son 4gun once gittim cok guzel buyumusler dedi ins ayni sekilde devam etmislerdir . Benden ya da bi baskasinsan bebis haberi gelsin evet ikinci umudumuz olsun :-)
Ay hadi inşallah canım, Allah rast getirsin bu ay, daha fazla bekletmesin sizi meleğiniz :)

KZlar bsey sorcm goren cvp vereblrmi hani demstm ya sze ay basi halinden 3gun snra temz bi kagda 110defa besmele yazlcak dye ben bunu adetten 3gun snra dye algladm dun yapmayi unttm smdi yapyorm bilmyrm olurmu Rabbime kalms benm sorum su smdi bu kagdi hams kalana kadar ustumuzde tasmamz gerekyo ya ic camasrna taksam igneyle olurmu bde bununla lavaboya falan grmemde bi saknca varmi gunah olurmu carplmym snra Allah korusun

slm kızlar dün test aldım bugün sabah yaptım ama sonuç negatif:KK43: hemen hemen belirtilerin hepsi var şuan hele kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum, bel ağrım kasık ağrım var anlamadım olsaydı çıkardı heralde dimi kızlar?

Back