- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Bazi testler yanltablyo benm ablamn ckmamsti kan testnde ckti hemde 1buck aylk olmstu bi kan testi yaptr canmslm kızlar dün test aldım bugün sabah yaptım ama sonuç negatifhemen hemen belirtilerin hepsi var şuan hele kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum, bel ağrım kasık ağrım var anlamadım olsaydı çıkardı heralde dimi kızlar?
slm kızlar dün test aldım bugün sabah yaptım ama sonuç negatifhemen hemen belirtilerin hepsi var şuan hele kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum, bel ağrım kasık ağrım var anlamadım olsaydı çıkardı heralde dimi kızlar?
Bazi testler yanltablyo benm ablamn ckmamsti kan testnde ckti hemde 1buck aylk olmstu bi kan testi yaptr canm
inşallah öyledir kızlar burada ki sağlık ocağı en az adetin bir hafta geçmesi gerekir diyolarcanım adetten en az üç gün sonra o testler doğru sonuç verir en garantisi en yakın sağlık ocağına gidip orada bir kan tahlili yaptırmak belki erken olduğu için vermemiştir doğru sonucu şüphelerin varsa hemen doktora:) inşallah olumlu sonuç alırsın
bende oluyordu ria varken canım cıkarınca bittiHayırlı akşamlar hanımlar, iki aydır reglden sonra ara kanama yaşıyorum.
Bugün yine başladı. 1 hafta oldu regl biteli.. Acaba neden böyle oluyor?
Buna benzer bir durumu yaşayan var mı??
hayırlısı canım inşallah hamiş olmuşsundurbenimde midem bulanıyor son bir haftadır ara sıra da burnum kaşınıyor kasık ağrımda var bu belirtilerle hamilelik olması gerekirdi ama Allah biliyor belki zamanımız vardır daha. Hayırılısı diyelim bende pek iyi değilimBerf0o0o
Canım üstü kapalı olduğunda sıkıntılı olmuyor diye biliyorum. örneğin çantamızda Kuran taşıyoruz ama dışarıda lavaboya girerken emanet edecek kimse olmadığında içeri girip çantayı kapıya asıyoruz. bir şeye sarılı olduğunda tamamen kapalı olduğunda Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah.KZlar bsey sorcm goren cvp vereblrmi hani demstm ya sze ay basi halinden 3gun snra temz bi kagda 110defa besmele yazlcak dye ben bunu adetten 3gun snra dye algladm dun yapmayi unttm smdi yapyorm bilmyrm olurmu Rabbime kalms benm sorum su smdi bu kagdi hams kalana kadar ustumuzde tasmamz gerekyo ya ic camasrna taksam igneyle olurmu bde bununla lavaboya falan grmemde bi saknca varmi gunah olurmu carplmym snra Allah korusun
slm kızlar dün test aldım bugün sabah yaptım ama sonuç negatifhemen hemen belirtilerin hepsi var şuan hele kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum, bel ağrım kasık ağrım var anlamadım olsaydı çıkardı heralde dimi kızlar?
hamiş olmuşsun sen canım il başta cıkmaya bilir kanda baktırGünaydın canlar ne çok sohbet etmissiniz sizi çok ihmal ediyorum biliyorum hakkınızı helal edin vakit bulamıyorum sizi çok ozledim
Bu arada 9 günüm geçmişti bu sabah ilk idrarimla test yaptım çıkmadı fakat adet olmadım daha :) ben ce ben iyi degilim
Selamkızlarrrrrrrrkise yokmuuuu
selam canım
Bekle biraz daha çıkar o çıkar, nasıl çıkmıyormuş ya test bozuktur :) Tatilinin tadını çıkar, hepi topu 4 günlüğüne gittin her ne kadar bize daha uzun gibi gelse de :) dönünce kaldığımız yerden devam ederizGünaydın canlar ne çok sohbet etmissiniz sizi çok ihmal ediyorum biliyorum hakkınızı helal edin vakit bulamıyorum sizi çok ozledim
Bu arada 9 günüm geçmişti bu sabah ilk idrarimla test yaptım çıkmadı fakat adet olmadım daha :) ben ce ben iyi degilim
bende yaptım bır gun gecınce kan tahlılınde cıkmadıinşallah öyledir kızlar burada ki sağlık ocağı en az adetin bir hafta geçmesi gerekir diyolarbekliyeyim bir kaç gün daha hayırlısı..
yapmayın kızlar üzülmeyin ama, yukarda da dedim hemen çıkmayabiliyor bazen biraz daha sabret ve bekle belki de sonradan gelir güzel haber..bende yaptım bır gun gecınce kan tahlılınde cıkmadı(
düşünme kuzum olucakmıyım olmayacakmıyım diye kafanı baska yerlere ver inşallah hamişsindirGünaydın canlar ne çok sohbet etmissiniz sizi çok ihmal ediyorum biliyorum hakkınızı helal edin vakit bulamıyorum sizi çok ozledim
YaniCanım üstü kapalı olduğunda sıkıntılı olmuyor diye biliyorum. örneğin çantamızda Kuran taşıyoruz ama dışarıda lavaboya girerken emanet edecek kimse olmadığında içeri girip çantayı kapıya asıyoruz. bir şeye sarılı olduğunda tamamen kapalı olduğunda Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Yani igneyle ic camasrma taksam bi sknti olmaz dmi buarada bi sen cwp werdn Allah razi olsn canmCanım üstü kapalı olduğunda sıkıntılı olmuyor diye biliyorum. örneğin çantamızda Kuran taşıyoruz ama dışarıda lavaboya girerken emanet edecek kimse olmadığında içeri girip çantayı kapıya asıyoruz. bir şeye sarılı olduğunda tamamen kapalı olduğunda Allah ın izniyle bir şey olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?