19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

O ne be ole bitane yapilio cocuk dogana kadr takilio dogncaa da braz cocuga takilio o ne ole boyna boyna para verdnmi sn cnm

:))))) hic sorma canım çocuk için verdiğim parayla bi araba alınır vallahi olacağını bilsem zerre kadar gözüme gelmez vallah. 250 TL aldı ari sütü verdi bi tane de ot onu icemedim yalan soyliyemem 4 yapraklı ayetler yazılı kâğıt verdi bi gece içme suyuyla dolu olan surahide beklet günde bir bardak iç 7 gün boyunca dedi bide muska verdi iste 6 ay boyunca üzerinde kalsın dedi hamile olduğunu duyar duymaz gel subyen yapocam dedi iste

Esin hakjaten baya gelistrms kendini. E napsin demek ki istiyo gonulden ki ugrasiyo :)
Kiz o bu zamana kadr bn cok uzuluom die benm dedklermi okduklarimi gore gore tecrubelendi normalde hemen olmassa iyi olur diodu cnki 2 hafta sonra baska ole gececk ve orda calismasi lazm ara ara geleck ondan hamile kalsan bde aklm klacak borclar var diodu ama bgunnilk defa yapalm hadi bebis yapalm dedi durdu

Ahh ne guzel bnmki erkek delisi ailesinde sulalesnde erkek dolu hala erkek dio 3 kardes esim hepside erkek hala erkek diiyii bna rabbm sağlıklı nasp etsnde tabi herkesn gönlünden gecen var
Bnm de gonlumden zerre kadar kiz ya da erkek diye gecmyo, saglikli ve hayirli bi evlat diye dua ediyrm :)

O baska bse yapms bnmki gonlunden be koparsa ddi 30 tl aldi ya varya aslinda ole surekli muska yapan edene gitmicen bn hafiza gitmstm

Takmak deil sadce kaynanm flan demsdi bnm ananeminde 4tane olmus ölmüsler sonrdan yapinca olms. Ama bn takmym bnm yıldızım yüksek mis ondan rahatsz oluomusum
Canm ben birni ismimi falan verp ktaptan bakti bna dedi subyen var hamle kalnca gel dua yazcam bna dyo sen kucukken carplmssn dogustan glen bi rahatszlgn var falan cok sukur ki oyle bsey yok yani yne birine sprdm onunda babasi hoca dediki boule seyleri takarsan cok rahatsz olursn sakn takma dedi bendevtakmyrm buyuzden

Yaa ne kadar benziyo tepkilar :) biz de ilk karar verdigimzdecayni seyleri soyluyodu esim :)
klasik cumle : hadi bebis yapalim :)

yıldızının yüksek olduğunu nasıl öğrendin ben de bunu çok merak ediyorum kızlarr
Bi hoca demsti anneme cok muska yaptrmslar zamaninda ozman aileck gttmzde hoca bni gosterp bu kiza kolay kolay muska tutmaz nazar deymez dmsto gercekten kolay kolay nazar olmam olani okuyuncada rahatladm derler bilmiym valla

O baska bse yapms bnmki gonlunden be koparsa ddi 30 tl aldi ya varya aslinda ole surekli muska yapan edene gitmicen bn hafiza gitmstm

Canım eğer kendi gözümle gormeseydim gitmezdim arkadaşım benle yaşıt 8 senedir evli doktor ona asla çocuğun olmaz hamile kalsan da tutunmaz demişti kromozom bozukluğu varmış. o adamın yanina gitmişti iste adam ona demiş üstünde subyen var sen git bir ay sonra hamile değilsen gel psrani al ve o ay hamile kaldı çok şükür 4 buçuk aylık hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…