- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
evet ya sağlıkla gelseler bi !Ahh ne guzel bnmki erkek delisi ailesinde sulalesnde erkek dolu hala erkek dio 3 kardes esim hepside erkek hala erkek diiyii bnarabbm sağlıklı nasp etsnde tabi herkesn gönlünden gecen var
O ne be ole bitane yapilio cocuk dogana kadr takilio dogncaa da braz cocuga takilio o ne ole boyna boyna para verdnmi sn cnm
Kiz o bu zamana kadr bn cok uzuluom die benm dedklermi okduklarimi gore gore tecrubelendi normalde hemen olmassa iyi olur diodu cnki 2 hafta sonra baska ole gececk ve orda calismasi lazm ara ara geleck ondan hamile kalsan bde aklm klacak borclar var diodu ama bgunnilk defa yapalm hadi bebis yapalm dedi durduEsin hakjaten baya gelistrms kendini. E napsin demek ki istiyo gonulden ki ugrasiyo :)
Bnm de gonlumden zerre kadar kiz ya da erkek diye gecmyo, saglikli ve hayirli bi evlat diye dua ediyrm :)Ahh ne guzel bnmki erkek delisi ailesinde sulalesnde erkek dolu hala erkek dio 3 kardes esim hepside erkek hala erkek diiyii bnarabbm sağlıklı nasp etsnde tabi herkesn gönlünden gecen var
O baska bse yapms bnmki gonlunden be koparsa ddi 30 tl aldi ya varya aslinda ole surekli muska yapan edene gitmicen bn hafiza gitmstm:))))) hic sorma canım çocuk için verdiğim parayla bi araba alınır vallahi olacağını bilsem zerre kadar gözüme gelmez vallah. 250 TL aldı ari sütü verdi bi tane de ot onu icemedim yalan soyliyemem 4 yapraklı ayetler yazılı kâğıt verdi bi gece içme suyuyla dolu olan surahide beklet günde bir bardak iç 7 gün boyunca dedi bide muska verdi iste 6 ay boyunca üzerinde kalsın dedi hamile olduğunu duyar duymaz gel subyen yapocam dedi iste
Yok almiyrm ben ya45 dakika sonra falan ya da sabaha karsi giriyorum. Hatta hemen kalkmiyrm bile. O sureci yatsrak geciryrm tatlmmtatlım ilşkiden sonra vajinal duş almasan iyi olur aslında yat dinlen ki bebişcik gelsin.
insanların özlemlerini arzularını böyle sömürenlere çok kzııyorum kızlar.O baska bse yapms bnmki gonlunden be koparsa ddi 30 tl aldi ya varya aslinda ole surekli muska yapan edene gitmicen bn hafiza gitmstm
o halde yakında bir hamişimiz varYok almiyrm ben ya45 dakika sonra falan ya da sabaha karsi giriyorum. Hatta hemen kalkmiyrm bile. O sureci yatsrak geciryrm tatlmm
Bnde ondan sdce hafiz olana yazdrdm ole dgerleri gbi deilinsanların özlemlerini arzularını böyle sömürenlere çok kzııyorum kızlar.
Bnmde 22mays nezaman hc blmym vallakızlar o halde bu hafta regl olanlar takip başlatalım mı?
benim regl tarihim: 25 mayıs pzt idi.
muhtemel yumurtlama tarihim : 5 hazirannn
Canm ben birni ismimi falan verp ktaptan bakti bna dedi subyen var hamle kalnca gel dua yazcam bna dyo sen kucukken carplmssn dogustan glen bi rahatszlgn var falan cok sukur ki oyle bsey yok yani yne birine sprdm onunda babasi hoca dediki boule seyleri takarsan cok rahatsz olursn sakn takma dedi bendevtakmyrm buyuzdenTakmak deil sadce kaynanm flan demsdi bnm ananeminde 4tane olmus ölmüsler sonrdan yapinca olms. Ama bn takmym bnm yıldızım yüksek mis ondan rahatsz oluomusum
Bn hemen kalkiomm;:))))Yok almiyrm ben ya45 dakika sonra falan ya da sabaha karsi giriyorum. Hatta hemen kalkmiyrm bile. O sureci yatsrak geciryrm tatlmm
yat yat yat kuzumBn hemen kalkiomm;:))))
Yaa ne kadar benziyo tepkilar :) biz de ilk karar verdigimzdecayni seyleri soyluyodu esim :)Kiz o bu zamana kadr bn cok uzuluom die benm dedklermi okduklarimi gore gore tecrubelendi normalde hemen olmassa iyi olur diodu cnki 2 hafta sonra baska ole gececk ve orda calismasi lazm ara ara geleck ondan hamile kalsan bde aklm klacak borclar var diodu ama bgunnilk defa yapalm hadi bebis yapalm dedi durdu
Bi hoca demsti anneme cok muska yaptrmslar zamaninda ozman aileck gttmzde hoca bni gosterp bu kiza kolay kolay muska tutmaz nazar deymez dmsto gercekten kolay kolay nazar olmam olani okuyuncada rahatladm derler bilmiym vallayıldızının yüksek olduğunu nasıl öğrendin ben de bunu çok merak ediyorum kızlarr
Kalkmiceesin, yatçeeesin :) ole ole bebis olcek :)Bn hemen kalkiomm;:))))
Hee bugun ddi ama ve ayaklarimi flan kaldrdi :)Yaa ne kadar benziyo tepkilar :) biz de ilk karar verdigimzdecayni seyleri soyluyodu esim :)
klasik cumle : hadi bebis yapalim :)
O baska bse yapms bnmki gonlunden be koparsa ddi 30 tl aldi ya varya aslinda ole surekli muska yapan edene gitmicen bn hafiza gitmstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?