19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Dogru diyorsun cnm az daha bekliyim o zmn ben, kur yapiyim diyom bu ay ben de , sagolasin tekrar paylsmn icin cnm

Adetn 2.gunu basla 12.gune kadar sabah aksam 1tatli kasgi ye ac karnna canm ben de suan adetlym dun basladm

Canım ben adetin ikinci günu doktora gitcem aşılama yapılacak ya yumurtalarima bakilcaj hangi durumdaysa ona gore ilaç yada igne verilcekmis ben simdi birşey yiyip içmiyim diyorm olumsuz etkileyebilir ne bilim korkuyorum doğrusu çünkü içim disim ot oldu vallahi biraz dinlensin vicudum ne verdilerse içtim o yüzden boyle olduğunu düşünüyorum çünkü şimdiye kadar hic bi doktor bana bunları dememisti

Evet hayatim bencede bisey yiyip icme hele asilama oncesi hormonlari bozar kist filan yapar Allah korusun doktor ne derse o yolda ilerle bende bugun igne yaptim kendime gobegimden

10yemek kasgi saf cicek bali
12silme tatli kasgi ogutulmus corek otu
10cay kasgi tarcn
ari polenini ben 3cay kasgi kadar koyuyorm hepsni karstryosnz sabah ve gece yatarken 1tatli kasgi ac karnna adetn 2.gunu baslayp 12.gunu brakn toplamda 10gun kullanms oluyosnZ yalnz kzlar corek otunu evde ogutup hemen bala karstrmalsnz ucucu yag oldugundan etksni kaybedp zararli olablyoms

Ozaman sen kullanma canm

Evet hayatim bencede bisey yiyip icme hele asilama oncesi hormonlari bozar kist filan yapar Allah korusun doktor ne derse o yolda ilerle bende bugun igne yaptim kendime gobegimden

Evt doktor bana hormon yapar demişti :) ne iğnesi Yaptın :) ya birşey dicem çok sancim var yarin hasta olabilirim. Bilincsizce izmire gitmek icin bilet aldım aklıma hic tedavi sureci gelmedi pazar gunu uçağım var doktor bana ikinci günü gel demisti acaba engel olur mu seyahatim yani bu islem ne kadar sürecek.

Bi kutu ari sütü bir kutu arisutu bal polenin içtim canım yazdiklarini için Allah razi olsun canım :-*

Himm canim igne yumoslar icin iste muhtemelen doktor sanada bu igneden verecektir bana ikinci gunu baslatti 6. Gun cagirdi tekrar bi kutu daha verecek . 6gun sonra bi daha cagiracak yumoslarin gelisimine gore catlatma ignesi verecek bana benim surec bole seninkide ayni olur tek fark sana hastanede asilama yapacak muhtemelen 12. 13. Gun yaparlar sana bu sure icindede en az iki kere gidersin doktora sen 31inde gidip 4unde gelecektin demi bnce o arada gidip gelebilirsin ilacinida kullanirsin tabi baska bi kontrolun olmazsa

selam canlarr... Ben geldim kızlar çok garip ama göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkmaya başladı hamile değilsem eğer bunu kendime nasıl yapıyorum anlamıyorum ya neredeyse tüm belirtiler var bir de bugün markete gittik eşimle zaten şu an belim acayip ağrıyor ve tabi ki dayanadım yine bebiş şeyleri aldım bu kadar bel ağrısı kırmızı kartı göreceğim anlamına geliyor galiba ama bir yandan da belirtiler kafayı yedim galiba ... Neyse sakinim Ben de hergün yasin ve meryem suresi okuyorum 707 ya Varis çekiyorum adetimin ikinci günü de incir ve bu dediğiniz küre başlayacam bakalım ama gönül istiyor ki adet olmayayım da hamile olayım

Canim ya ins hamilesindirde bosa degildir belirtiler ama keske dusunmeden yapabilsen ben bu ay hic dusunmedim ve o kadar rahat gectiki bu ayim hemencevik gecti bide canim sey sorcam ya adetliyken okusak dua olur mu bende salavati tefriciye okuyorum ama sanki adetliyken olmazmis gibi geliyo birakiyorum o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…