- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
ne güzel kabul edebiliyorsun durumu ben çok üzlüyorum.Olsun nasip :)
Belki yeni oldugu icindir bilmiyorum tabi olur insallah gozuyle bakiyorum. Ilerde olmazsa ayni sekilde kabullenebilir miyim bilmiyorum ama Rabbim aratmasin diye dua ediyorum. Siz ne kadar zamndr istiyorsunuz, insallah Allah gonlunuze gore verir en kisasuredene güzel kabul edebiliyorsun durumu ben çok üzlüyorum.
amin, isteyen herkese versin tabi ki 9 aydır her ay oldu mu olmadı mı diye bekleyip psikolojik olarak bütün belirtileri yaşamaktan bunaldım. bu gruba görre de büyüğüm ben gerçi yaşım 28:)Belki yeni oldugu icindir bilmiyorum tabi olur insallah gozuyle bakiyorum. Ilerde olmazsa ayni sekilde kabullenebilir miyim bilmiyorum ama Rabbim aratmasin diye dua ediyorum. Siz ne kadar zamndr istiyorsunuz, insallah Allah gonlunuze gore verir en kisasurede
geçmiş olsun canım. ağlayıp üzülme bak bir defa olmuş ne güzel diye düşün önce.melabaaaa kızçelerrr bende evlendim 4- 5 aylık evliyim eşim 30 yaşında olduğu için (ben 21) hemen çocuk istiyoruz olduda ama sonra anneler gününde 1 aylık bebeğim düştü 2 hafta önce çok üzüldüm çokk ağladım nasılda bağlanmışım ben ona 5 haftalıktı adetimden 1 hafta once öğrenmiştim 2 haftada uzuntuden 4 kilo vermişim kan uyusmazlıgından diyo dr lar ama ilk bebeğe etki etmiyo diye biliyordum neyse gelelim konuya benim bebeme kimyasal bebe de dediler nasılll olaaarr buu kimyasal degildir o ben kimyasal yapmadım onuu :) ama ALLAHın takddiirii ilahisi şimdi bu bebeden sonra en yakın ne zAman olar yine bi bilginiz varmıııı...?
arkadaşımın nişanına gittim hafta sonu ne oldu sana kız ne kadar zayıflamışsın sen çökmüşsün evlilik yaramadımı sana dedi tabi ben biraz bozuldum ama sen dusuk yaptın dimi bak ben evleneyım 9 10 ay sonra dogururum dedi baska biri tabi bende bi aglamalar nişanı terk etmeler falan kendime gelemiyorum ya ne de guzel sevinmiştik hatta gunluk bile yazmıstım sadece ogrendıgım andan ıtıbaren sonra anneler gununde dusmesıde ayrı bı muammaa tabigeçmiş olsun canım. ağlayıp üzülme bak bir defa olmuş ne güzel diye düşün önce.
Olsun cok da buyuk sayilmazsin :) ben de 24 sınırda nerdeyse :) ben ilk ay o dedigini yasadim ilisku de hep bebek istemiylevoldu ama bu ikinci ay daha rahat olcamdedim ve oldum da. Gecen ay kirmizilar gelince biraz durgunlasmistim hatta esim ona mi uzuluyosun. Uzulme daha dur olur falan deyince bu ay takmadim pek. O yuzden de uzulmedim simdi :) test yapmak istememin sebebi de yoksa da bileyim haniydi :) nasip bu isler ya dogru zamanu Rabbim biliyor ne yapalim. Sabredicez artik :)amin, isteyen herkese versin tabi ki 9 aydır her ay oldu mu olmadı mı diye bekleyip psikolojik olarak bütün belirtileri yaşamaktan bunaldım. bu gruba görre de büyüğüm ben gerçi yaşım 28:)
Rabbim en kisa surede sagliklu bi gebelik saglikli ve hayirli bi evllat nasip eder insalah. 2-3 ay kadar vucudun kendisini toparlamasi gerektigini soyluyorlar. Bu sureci 6 ay olarak belirtenler de var ama ozellike ilk 2-3 ay icinde kalinabiliyormelabaaaa kızçelerrr bende evlendim 4- 5 aylık evliyim eşim 30 yaşında olduğu için (ben 21) hemen çocuk istiyoruz olduda ama sonra anneler gününde 1 aylık bebeğim düştü 2 hafta önce çok üzüldüm çokk ağladım nasılda bağlanmışım ben ona 5 haftalıktı adetimden 1 hafta once öğrenmiştim 2 haftada uzuntuden 4 kilo vermişim kan uyusmazlıgından diyo dr lar ama ilk bebeğe etki etmiyo diye biliyordum neyse gelelim konuya benim bebeme kimyasal bebe de dediler nasılll olaaarr buu kimyasal degildir o ben kimyasal yapmadım onuu :) ama ALLAHın takddiirii ilahisi şimdi bu bebeden sonra en yakın ne zAman olar yine bi bilginiz varmıııı...?
Oyyy günaydın canimm gununuzz aydın populerrr anne adayiii
ahh sagol canımcım ya yuregıme su serptın sankı bıdaha hıc olmıycak olamıycakmıs gıbı gelıyo banaRabbim en kisa surede sagliklu bi gebelik saglikli ve hayirli bi evllat nasip eder insalah. 2-3 ay kadar vucudun kendisini toparlamasi gerektigini soyluyorlar. Bu sureci 6 ay olarak belirtenler de var ama ozellike ilk 2-3 ay icinde kalinabiliyor
Sen sagol ama karamsarliga kaptirma kendini. Yaklasik 2 aydir cok yorum okudum bu forumda hatta bi de tanidugim var dusuk yaptiktan cok kisa bi sure sonra kizi oldu hatta simdi ikinci bebisi oldu iki kizi oldu. Dusuk de olsa hamile kalabilmissin. Senn doktoruna git kontrollerini yap Allah in izniyle gene olur bence ama en az 1 ay bekle yine de sen azcik vucudun toparlasinahh sagol canımcım ya yuregıme su serptın sankı bıdaha hıc olmıycak olamıycakmıs gıbı gelıyo bana
ben kendı doktoruma guvenmıyorum artık canm cunku ben ına esımle aramızda kan uyusmazlıgı var demıstım o ılgılenmemıstı sımdı onun yuzunden bebegımı kaybettım yasadıgım sehırdede ole ıyı bı kadın dogumcu yok gıtmıycem doktora küstüm oynamıycam bıdaha onunlaSen sagol ama karamsarliga kaptirma kendini. Yaklasik 2 aydir cok yorum okudum bu forumda hatta bi de tanidugim var dusuk yaptiktan cok kisa bi sure sonra kizi oldu hatta simdi ikinci bebisi oldu iki kizi oldu. Dusuk de olsa hamile kalabilmissin. Senn doktoruna git kontrollerini yap Allah in izniyle gene olur bence ama en az 1 ay bekle yine de sen azcik vucudun toparlasin
Oyle demee ama kusme de cnm ya Allah in takdiri. Hayirlisini iste her zaman, bizim ser gorduklrimizde hayir olabilir. Sadece biraz sabir, Rabbim verir insallah :)ben kendı doktoruma guvenmıyorum artık canm cunku ben ına esımle aramızda kan uyusmazlıgı var demıstım o ılgılenmemıstı sımdı onun yuzunden bebegımı kaybettım yasadıgım sehırdede ole ıyı bı kadın dogumcu yok gıtmıycem doktora küstüm oynamıycam bıdaha onunla
:)
Kizlaar herkese selam :) ve nihayet bugun gelirken test aldim sabah yapacaktim kiiiiiiiiii bi de ne goriyim 5. Gun kirmuzilar gelmussss :)
melabaaaa kızçelerrr bende evlendim 4- 5 aylık evliyim eşim 30 yaşında olduğu için (ben 21) hemen çocuk istiyoruz olduda ama sonra anneler gününde 1 aylık bebeğim düştü 2 hafta önce çok üzüldüm çokk ağladım nasılda bağlanmışım ben ona 5 haftalıktı adetimden 1 hafta once öğrenmiştim 2 haftada uzuntuden 4 kilo vermişim kan uyusmazlıgından diyo dr lar ama ilk bebeğe etki etmiyo diye biliyordum neyse gelelim konuya benim bebeme kimyasal bebe de dediler nasılll olaaarr buu kimyasal degildir o ben kimyasal yapmadım onuu :) ama ALLAHın takddiirii ilahisi şimdi bu bebeden sonra en yakın ne zAman olar yine bi bilginiz varmıııı...?
Kismet ya ne zaman "ol" derse Rabbim. Ben senin haberini alirim ki kendimden once, bak goyuysun :) simdi yoksa bile asilama tutacak gibi geliyo bana lah in izniyle :)Hadi yaa ay umutla bu ay olsun inşallah Allahım kısa zamanda hayirlisiyla nasip etsin senden de umutluyum bence en fazla iki ay sonra hamis olcaksin :))
herşeyde vardır bir hayır.. bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?