- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi mersintokat
-
Allah razı olsun binkereAmin amin inşaallah sağlıklı bir süreç geçirirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ismen dua edicem sana
Bana 20 haftaya kadar erkek dendiKızlar selam 14 haftalıkta cinsiyet öğrenmek için doktorumuza gittik erkek bebek dendi çok ney gözüktü dedi bugün 19+2 kontrole gittik kız çok bariz kız bebek dedi bacak arası pozisyonu da yakaladı çok net konuştu buna benzer olay yaşayanlar var mı??
Bide erkek deyip kız çıkması yani bazıları da daha 10.haftada erkek diyebiliyor ama bence onlarda azıcık benzetirse yüzde 50 ihtimali var ya tutarda?Bana 20 haftaya kadar erkek dendidetaylıda kız çıktı hala daha kız
Bence kordonu pipi sanıyolarBide erkek deyip kız çıkması yani bazıları da daha 10.haftada erkek diyebiliyor ama bence onlarda azıcık benzetirse yüzde 50 ihtimali var ya tutarda?
İlk çocuğumu doktorum 12 hafta da bildi. Kesin erkek dedi ve bir oğlum oldu. Bu 2. gebeliğimdi. Başta kız diyince epey umutlanmıştım. Gönül olmayanı istiyor tabii. İnşallah sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyorBana 15 te bile kız dediler 17 de erkek olduğu kesinleşti. Hadi 15 te erkek olduğu belli olurdu diyorum nasıl anlamadı ama sizin 12 çok erken. Yanıltır bi cevapmış zaten. Sağlıkla gelsinler
Eee başta kız deyince sonra sonuç ne olduİlk çocuğumu doktorum 12 hafta da bildi. Kesin erkek dedi ve bir oğlum oldu. Bu 2. gebeliğimdi. Başta kız diyince epey umutlanmıştım. Gönül olmayanı istiyor tabii. İnşallah sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmiyor
Hayırlı akşamlar kızlar
Bnde 13.4 haftalıkken gittim kız dedi
Ama bı cikintida var dedi
Ve kesin net olarak kız dedi
16.haftada tekrar baklm dedi
Değişir mi
Bir cikintida var demesi beni şüpheye
12.haftada kesin kız, 17.haftada da en son kesin erkek dedi :) Bayağı kendimi kıza inandırmışım kabullenmek zor olduEee başta kız deyince sonra sonuç ne oldukaçıncı haftada kız dedi
12.haftada kesin demesi doktorun hatası olmuş. Genelde tahmin derler. Doktorunuz acemi falan mı :))))12.haftada kesin kız, 17.haftada da en son kesin erkek dedi :) Bayağı kendimi kıza inandırmışım kabullenmek zor olduŞu an 20.haftayım.Bir kaç hafta sonra detaylı ultrason a gireceğim. bakalım hayırlısı.
Aslında acemi de değil ama kesin konuşması beni biraz ümitlendirdi. Yanılmış artık. :) sizin kaçıncı hafta ?12.haftada kesin demesi doktorun hatası olmuş. Genelde tahmin derler. Doktorunuz acemi falan mı :))))
Ben Şuan 21 haftalığımAslında acemi de değil ama kesin konuşması beni biraz ümitlendirdi. Yanılmış artık. :) sizin kaçıncı hafta ?
Anladım hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar daBen Şuan 21 haftalığım
Detaylıya girince netleştiricez inşaAllah ama erkek bence yani yanılmamıştır 17.haftada diye düşünüyoruz
Yeter ki sağlıklı olsunAnladım hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar daBence de artık yanlış olmaz diye düşünüyorum. Detaylıda da netleşince yazar mısınız?
Yeter ki sağlıklı olsununutmazsam yazacağım haftaya kontro
Amin inşallahYeter ki sağlıklı olsununutmazsam yazacağım haftaya kontrolüm
Doktor söylemiştir artık 19 haftadaEki Görüntüle 3330550 yorum yapabilirmisnz bacak arası 19 haftalık
Doktor söylemiş olsa buraya niye yazıyım ki detaylı ultrasonu bekle dediDoktor söylemiştir artık 19 haftada
Yuh 19.haftada daha cinsiyet söylemedi miDoktor söylemiş olsa buraya niye yazıyım ki detaylı ultrasonu bekle dedi
Kıza benziyor dedi canım detaylı da netleşir dediYuh 19.haftada daha cinsiyet söylemedi mi
Enteresan
Bana da kız dediler ama erkek olduKıza benziyor dedi canım detaylı da netleşir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?