- 30 Haziran 2022
- 71
- 18
- 8
- 25
- Konu Sahibi mersintokat
-
Bizede 13+5 te kesin erkek dediler 16+3 te kesin erkek diyemem kız gibi duruyor dedi detaylı ultrasonda netleşecekmişKızlar selam 14 haftalıkta cinsiyet öğrenmek için doktorumuza gittik erkek bebek dendi çok ney gözüktü dedi bugün 19+2 kontrole gittik kız çok bariz kız bebek dedi bacak arası pozisyonu da yakaladı çok net konuştu buna benzer olay yaşayanlar var mı??
Ay evet sormayın ya erkekten kız denmesi çok şaşırttı beniBizede 13+5 te kesin erkek dediler 16+3 te kesin erkek diyemem kız gibi duruyor dedi detaylı ultrasonda netleşecekmişhaftalar ilerledikçe kesinleşmesi gerekirken bizim bebekler aklımızı karıştırıyor
Gerçekten bende sizin gibiyim çok şaşkınım detaylı ultrasona kadar kıyafet almayı yasakladım kendimeAy evet sormayın ya erkekten kız denmesi çok şaşırttı beniben detaylı ultrasonumu kendi gittiğim hastanede yaptırmayacağım İstanbul’da oturuyorsanız nerde yaptıracaksınız acaba fikir olsun bana
Ücret probleminiz yoksa bir dönem deli gibi Perinatolog araştırmış biri olarak Recep Has Zeki Şahinoğlu Atıl Yüksel in İstanbul’da ilk akla gelen isimler olduğunu söyleyebilirimAy evet sormayın ya erkekten kız denmesi çok şaşırttı beniben detaylı ultrasonumu kendi gittiğim hastanede yaptırmayacağım İstanbul’da oturuyorsanız nerde yaptıracaksınız acaba fikir olsun bana
Benim gittiğim hastane de fiyat 2.100 dediler tavsiye ettiğiniz yerse fiyatlar nasıl daha mı yüksektir acabaÜcret probleminiz yoksa bir dönem deli gibi Perinatolog araştırmış biri olarak Recep Has Zeki Şahinoğlu Atıl Yüksel in İstanbul’da ilk akla gelen isimler olduğunu söyleyebilirim
Recep bey e gidiyorum ben duayen olarak bilinen biri 2800 dü atıl bey onun hocası Türkiye’ye perinatolojiyi kuran kişi o 3000 diye duymuştum. Zeki beyi bilmiyorum bana önerildi birden fazla kişiden.Benim gittiğim hastane de fiyat 2.100 dediler tavsiye ettiğiniz yerse fiyatlar nasıl daha mı yüksektir acaba
Bana 15 te bile kız dediler 17 de erkek olduğu kesinleşti. Hadi 15 te erkek olduğu belli olurdu diyorum nasıl anlamadı ama sizin 12 çok erken. Yanıltır bi cevapmış zaten. Sağlıkla gelsinlerMerhabalar arkadaşlar 18 haftalık hamileyim. 12 hafta iken doktorum kız dedi ve 17. haftada erkek dedi. Yanılmış olabilir mi? Hep kız hissediyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Kan yenileme ile cinsieyt hespalama varmış googlede acaba siz hespladinizmi doğru çıkan varmı doğruluk payı nedirGerçekten bende sizin gibiyim çok şaşkınım detaylı ultrasona kadar kıyafet almayı yasakladım kendimeyaa maalesef ben İstanbul'da değilim Boluda oturuyorum burada da detaylı ultrasona randevu bulmak çok zor kara kara düşünüyorum sanırım Düzcede yaptırıcam
Hiç duymadım nasıl oluyormuşKan yenileme ile cinsieyt hespalama varmış googlede acaba siz hespladinizmi doğru çıkan varmı doğruluk payı nedir
Googleden kan yenilemeyle cinsieyt hesaplama yazın orda tarihleri girip hespalama yaparsanız doğruluk payını bilmiyorum tabiHiç duymadım nasıl oluyormuş
Cevapbinida yazarsanız doğruluk payı varmı onu görmüş oluruzHiç duymadım nasıl oluyormuş
Ben merak edip şimdi baktım ama tutmadı bendeKan yenileme ile cinsieyt hespalama varmış googlede acaba siz hespladinizmi doğru çıkan varmı doğruluk payı nedir
Demekki yanılma payı varmış teşekkür ederim rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin banada bol bol dua edermisinizBen merak edip şimdi baktım ama tutmadı bende
Evet bu tür şeylerin yanılma payı olabiliyormuşDemekki yanılma payı varmış teşekkür ederim rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin banada bol bol dua edermisiniz
Sizden de Allah razı olsun valla hamillerin duası kabul olmuş bende daha yeni hamileyim bana ne olur duanizi eksik etmeyin lütfen adım pınar rabbim inşallah gönlümdeki dilimdeki duamı kabul eder amin bolcaEvet bu tür şeylerin yanılma payı olabiliyormuşAllah razı olsun tabiki dua ederimm
Amin amin inşaallah sağlıklı bir süreç geçirirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ismen dua edicem sanaSizden de Allah razı olsun valla hamillerin duası kabul olmuş bende daha yeni hamileyim bana ne olur duanizi eksik etmeyin lütfen adım pınar rabbim inşallah gönlümdeki dilimdeki duamı kabul eder amin bolca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?