Ben antremanlıyım sigara konusundaSürekli bırakıp bırakıp başladığım için.Ama en uzunu bu oldu sanırım.En fazla bir hafta dayanabilirdim önceden.Bu sefer çok direndim.Bir kaç gün geçtikten sonra krizler geldiğinde kendi kendime yazık değil mi kaç gündür verdiğin mücadeleye dedim.Birde canım sigara istediğinde bir kağıda sigaranın bana verdiği zararları yazıp defalarca okudum.Bol bol su içtim,sakız çiğnedim,maden suyu içtim,birşeyler yedim.Ağzımı boş bırakmayınca pek aklıma gelmez oldu.Düşünün tatile gitttik eşimle orda bile içmedim.Ben bayılırdım denizden çıkıp sigara içmeye ama içmedim.Hatta eşim tatilde bile içmedin ya yırttın sen artık dedi.Bakalım daha yolun başındayım henüz bıraktım demem erken olabilir.İçmiyorum diyebilirim.Bana kazandırdıklarını gördükçe çok mutlu oluyorum.Darısı herkesin başına ve bugünde sigara içmemek umuduyla diyorum.
Bugün 11. günün bu kadar dayandıktan sonra pes etmemelisin.Bu sefer olucak inşallah.Bakalım ben neler yaşıycam.Kolay gelsin.Allah bırakmak isteyenlere sabır versin inşallah..
sigara bırakma günümü yanlış yazmışım14 temmuz olarak değiştiriyorum.Bugün 11.günün deyince yanlış yazdığımı gördüm.Kızlar ilk 1 haftayı atlatınca gerisi kolay geçiyor.Hala zaman zaman canım istiyor ama öyle aşırı değil gelip geçiyor.Geleceğiniz ve sağlığınız için direnin ve sigaraya yenilmeyin.
Herkese merhaba
Ne yazikki yalan soyleyemicem ben 2. gunumun gecesi yaktim ve ictim yine yapamadim
Bundaki en buyuk etken cok sinirlendigim ailevi bir olay oldu
belki bahane olmamali boyle seyelr ama inaninin kim olsa dayanamazdi cok sinirliydim anlik oldu hersey
iyikide ictim rahatladim
ama simdi o huzursuzluk kalkti
cok iyiyim
bu hafta ne yazikki hep ictim .. Dun gece kendime esim ve cocuugm icin buyuk bir soz verdim
Artik ictigim her sigara beni asagilamaya basladi
Zaten ben kenidmi bilyiorum bu zikkima baslarkende omrum boyunca hayatimda olmicak bir donem onunla yasicayacagim sonra biticek gidicke boylede olucak
bugun biraktim kizlar
binlarce birakislarimdan yine biri 25.08.2011
tarihide pek sevmedimya hadi neyse
ben 1 eylul istiyordum
ben simdiden birakayimda 1 ylul bitti diye duusnurum en azindan=)
offf off allahim sne birakmak isteyen herkesi kurtar su illetten yetti canima vvalla yaa cektigim her nefes beni mahfediyor omrumden omur gidiyor
parama yazik bedenime yazik ,, ictikce daha kotu hissetmeye bsladim kendimi
bugun hic icmedim .. Lanet aksamustu 17.30 saati kriz geldi hosgeldi
bir tane sigaratix bitkisel bir seker emdim baya iyi geldi
kendimi sigara icmis o doyuma ulasmis gibi hissettim
birazda uyku halim var
kizlar yazdim.. Birakma doneminde ozelliklede ilk gunler sinir olmayacak!!! sizi gerneler olmayacak!!!! Ben booyle olunca birakamiyorum valla
ama simdi hzirim ve bugun yine yine ve yeniden basladim :)
Yine ara ara girip yazicam .. Birakanlari kutluyuorum .. Birakmak isteyenler ins bir an once kurtulurlar
Olmadi kizlar yine yapamadim...
O kadar cok istedigim birseyki , hani birakmak icin cok istemek yeterli olmadi ..
Bu is en kisa zamanda biticek , buna inaniyorum
Su an hazir degilim yapamiyorum
Birakan arkadaslar zamanla unutuluyor pes etmeyin kendimden biliyorum.. icmemenin verdigi keyifi birakanlar cok iyi bilir
en kisa zamanda bende birakicam
saglikla kalin..