18Agustos Sigarayi Birakiyorum....

Herkese merhaba
Ne yazikki yalan soyleyemicem ben 2. gunumun gecesi yaktim ve ictim yine yapamadim
Bundaki en buyuk etken cok sinirlendigim ailevi bir olay oldu
belki bahane olmamali boyle seyelr ama inaninin kim olsa dayanamazdi cok sinirliydim anlik oldu hersey
iyikide ictim rahatladim
ama simdi o huzursuzluk kalkti

cok iyiyim
bu hafta ne yazikki hep ictim .. Dun gece kendime esim ve cocuugm icin buyuk bir soz verdim
Artik ictigim her sigara beni asagilamaya basladi
Zaten ben kenidmi bilyiorum bu zikkima baslarkende omrum boyunca hayatimda olmicak bir donem onunla yasicayacagim sonra biticek gidicke boylede olucak

bugun biraktim kizlar
binlarce birakislarimdan yine biri 25.08.2011
tarihide pek sevmedimya hadi neyse
ben 1 eylul istiyordum
ben simdiden birakayimda 1 ylul bitti diye duusnurum en azindan=)

offf off allahim sne birakmak isteyen herkesi kurtar su illetten yetti canima vvalla yaa cektigim her nefes beni mahfediyor omrumden omur gidiyor
parama yazik bedenime yazik ,, ictikce daha kotu hissetmeye bsladim kendimi

bugun hic icmedim .. Lanet aksamustu 17.30 saati kriz geldi hosgeldi
bir tane sigaratix bitkisel bir seker emdim baya iyi geldi
kendimi sigara icmis o doyuma ulasmis gibi hissettim
birazda uyku halim var

kizlar yazdim.. Birakma doneminde ozelliklede ilk gunler sinir olmayacak!!! sizi gerneler olmayacak!!!! Ben booyle olunca birakamiyorum valla
ama simdi hzirim ve bugun yine yine ve yeniden basladim :)
Yine ara ara girip yazicam .. Birakanlari kutluyuorum .. Birakmak isteyenler ins bir an once kurtulurlar

Sen daha önce uzun süre içmemeyi başaran biri olarak yine başaracaksın.Daha önceki konuda kendini motive ediş tarzına hayran kalmıştım.
Bugün iki kişinin ilk günü.Ne güzel ben aranıza katıldığımda siz baya yol katetmiş olacaksınız.Şu şekerden bende bulurum inşallah.Tekrar kolay gelsin size.Takipteyim....

Bugün 11. günün bu kadar dayandıktan sonra pes etmemelisin.Bu sefer olucak inşallah.Bakalım ben neler yaşıycam.Kolay gelsin.Allah bırakmak isteyenlere sabır versin inşallah...

Üzülme hiç birşeyin sonu değil.Bir kere içtin diye hep içeceksin anlamına gelmiyor.Dediğin gibi ilk günler hatta haftalar stresten uzak durmak en iyisi.Çünkü stres bahane yaratıyor sigara içmek için.Umuduna kırma ve sigarayla savaşmaktan sakın vazgeçme.Emin ol ki başaracaksın

Olmadi kizlar yine yapamadim...

O kadar cok istedigim birseyki , hani birakmak icin cok istemek yeterli olmadi ..
Bu is en kisa zamanda biticek , buna inaniyorum

Su an hazir degilim yapamiyorum

Birakan arkadaslar zamanla unutuluyor pes etmeyin kendimden biliyorum.. icmemenin verdigi keyifi birakanlar cok iyi bilir

en kisa zamanda bende birakicam

saglikla kalin..

30 temmuzda bıraktım sigarayı çok rahatım nasıl bu kdr rahatım bende bilmiyorum sinirlenince üzülünce aklıma gelmiyo mu geliyo tabi ama içmeyince ölmüyorum eşimde benden 15 gün önce bırakmıştı çok güzel gidiyo bebek hayalimiz var o güzel hayal için içmiyorum içmeyeceğimmmmm

Sigarayı bırakmaya savaş olacakmış gibi hazırlanmana gerek yok ki! :))
Sen öyle büyük bir hazırlık yapıyorsun ki bırakmak için, beynin seninle didişmeye başlıyor içeceksin diye.
Nikotin bağımlılığı uyuşturucu bağımlılığı gibi değil, 3-5 günde atabiliyorsun o bağımlılığı.
Kafanda oluşan psikolojik bağımlılığı atman gerekiyor, sonası inan ki kolay.
Bir tane içince başlıyorum da deme, her an başlayıp her an bırakılabilecek bir şey bu.
Sevgiler...

kızlar ben 19 eylülde bıraktım.. :) 19 eylüle kadar motivasyon cdlerimi dinledim , sigarayı az içtim , yemekten hemen sonra yakmadım, sevdıım kahve-çayın yanında içmedim böylece daha iirenç bi tat bıraktı agzımda, birde eşimin burnu maşallah ii koku alır bedenımın sigara dumanı gıbı koktuugunu soyledi .. fikren iice uzaklastım o gune kadar.. ancak o gün geldiğinde dedim ben sigarayı bıraktım.. uzatanlar olduugun teşekkur ederim kullanmıorum dedim gülümseyerek.. kımse acır gozle bakmadı yada zorlugundan söz etmedi edemedı o gulumsemeyle.. tabıı arada karıncalanmam uyusmam oldu , ama bunun nıkotın canavarının aç kaldıgı sinyalı vererek can çekiştiğini düşündüm.. bunun harıcınde o gun savaşı bıraktım.. yeni bi barış imzaladım çünkü :SİGARASIZ YAŞAMI SEVİYORUM :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…