- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
1yıllık evlisin hala acıyormu offff:çok üzgünüm:
ya benim bi arkadaşım var ilk gece acımış o kadar 2gün sonra sıfır acı bazıları ne kadar şanslı ya CADIARZU
ben dokt. gidersem sorarım çatı darlığını burayada yazarım canım
arkadaşlar ben ağustosta evleneceğim ve inanın böyle şeyleri okudukça korkuyorum. korkunun yanında bilgilenmek de iyi oluyor. en azından başımıza neler gelebileceği ihtimalini öğreniyoruz. evli arkadaşlarız biz yeni evlenecek arkadaşlara tecrübelerini aktardıgı için teşekkürler.
QUOTE=rainbow55;2923425]nişanlım anlayışlı biri ve evlenince de öyle olacagına inanıyorum. umarım ağustostan sonra bütün bu stres bitmiş olur
canım benim inş herey gönlünce olur ama bizi dert etmeyerimseniben herkez bizim gibi olmuyorki sende rahat olursun inş. eşler anlayışlı olunca bunlar o kadar büyük sorunlar olmuyor ama kendi kendine dert ediyorsun işte:sm_confused:
aslında dktora gitsem belki rahatlıyacam sorun varsada tedavi olucam ama utanıyorumnapimm
biraz daha beklyeceğim bakaklım offff offfffffffff[/QUOTE
ben doktorumdan çok memnunum ve çok rahat muayne oldum sadece bir hekim olarak baktığını okadar hissettirdi ve her işlemi anlatarak yaptıki bütün gerginliğimi aldı tabikide utanılıyor ama sağlık için mecburuz
mutlaka doktora gitmelisin. çünkü 2 ayda acı olsa bile eskisi kadar olmaz ilk bir kaç denemede bile rehetladığını farkedersin. canım bide vajinal krem yada bulamıyorsan bebe yağı ile dene ilk zamanlar daha rahat oluyor böyle. aynı sorun devam ederse doktora görün tabi mantar sırasında tahriş olmuş olabilir. bende mantar olduğumda çok acımıştı. korkulacak bir şey yok geçti sonra.geçmiş olsun canım.
bol romantizmli saatler tadını çıkarmaya bak.:1hug:yerimseniben
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?