- Emoji Skoru
- 42.837
- Puanlar
- 898
İşadamı T.A. boşanmak isteyen eşi Alev T.yi İzmirden Balıkesire ailesinin yanına götürürken 181 kilometrelik yol boyunca arabada feci şekilde dövdü.
181 kilometrelik boşanma dayağı!
DHA
İzmirde, bir alışveriş merkezinde çalışan Alev T., iki yıl önce sanal alemde ünlü bir işadamı T.A. ile tanıştı. Alev T. ile T.A. iki ay birlikteliğin ardından evlendi.
Çiftin evliliğinden kısa süre sonra Alkol kullanan T.A., eşini dövmeye başladı. Alev T., 1.5 ay önce eşinden ayrı yaşamaya başladı. T.A., geçen perşembe barışmak istediğini söylediği Alev T.yi yanına alarak ailesinin bulunduğu Balıkesire götürdü. Burada Alev T.nin telefonuna boşanma için fikir sorduğu avukatından neler yapabileceğine dair mesaj geldi.
Mesajı okuyan T.A., aldığı alkolün de etkisiyle öfkeden deliye döndü. T.A., Balıkesirden İzmire kadar 181 kilometrelik yol boyunca Alev T.ye küfür etti, yüzünü yumrukladı, başını otomobilinin torpidosuna defalarca vurdu. Yüzü kanlar içerisinde kalan Alev T., 2 saat süren yolculuk sonrasında baygınlık geçirdi. T.A.nın evlerinin önüne bıraktığı Alev T., ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Başında ağır travma izleri bulunan Alev T., tedavisine evinden devam edilmek üzere taburcu edildi.
Yol bitmek bilmedi
Alev T., yaşadıklarını şöyle anlattı: Büyük aşkla evlendik ama alkolün gölgesi mutluluğumuzu kapattı. Avukatımın bana mesaj göndermesiyle bu manzara ortaya çıktı. Yol boyunca sürekli küfür etti ve beni dövdü. Sürekli yalvardım ama dinlemedi. O yol bitmek bilmedi. Hastaneye gittiğimde çevremdeki bakışlardan utandım ama asıl utanması gereken beni bu hale getirin kocam. Boşanacağım hem ve ceza alması için elimden geleni yapacağım.