Canım ya tam her şeyi takma yaşındasın ben 28 yaşındayım evliyim ve goguslerim küçücük18 yaşındayım Boyum 160 kilom 45 ama göğsüm çok küçük 75 de büyük gelir , bi çaresini bilen söyleyebilir mi lütfen
Tobe yarabbi bu yaşta dert ettiğin konuya bak merak etme evlenince büyüyor hasbinallah18 yaşındayım Boyum 160 kilom 45 ama göğsüm çok küçük 75 de büyük gelir , bi çaresini bilen söyleyebilir mi lütfen
Ama benden küçük yaştakilere bakınca kendimi kötü hissediyorumTobe yarabbi bu yaşta dert ettiğin konuya bak merak etme evlenince büyüyor hasbinallah
Nasıl kullanacağımı bilemedimBurda konusu geçiyor Hayıt otu iyi geliyormuş...
O herkeste olmuyor. Yengem evlendi bı de çocuk doğurdu emzirdi. Hala bekarlık zamamlariyla aynı ölçüsü hiç değişmedi. Etrafımda da evlenince buyuyen pek görmedim. Sarkma oluyor da evlenince büyüme olayı asparagas gibihele bi evlen bide hamile ol küçük olduğu günleri arican:) zamanla olur kilona göre normal yani
benim çevremde hep büyüyen denk geldi galiba :) ırsi de olabiliyo kilo almaya müsait bi yapın varsa kilo alınca o da büyüyorO herkeste olmuyor. Yengem evlendi bı de çocuk doğurdu emzirdi. Hala bekarlık zamamlariyla aynı ölçüsü hiç değişmedi. Etrafımda da evlenince buyuyen pek görmedim. Sarkma oluyor da evlenince büyüme olayı asparagas gibi