Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 18 yaşındayım ve göğsüm çok küçük

Flower18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
3
0
23
18 yaşındayım Boyum 160 kilom 45 ama göğsüm çok küçük 75 de büyük gelir , bi çaresini bilen söyleyebilir mi lütfen

18 yaşındayım Boyum 160 kilom 45 ama göğsüm çok küçük 75 de büyük gelir , bi çaresini bilen söyleyebilir mi lütfen
Canım ya tam her şeyi takma yaşındasın ben 28 yaşındayım evliyim ve goguslerim küçücük herşeyi kendinize bu kadar dert etmeyin ya .

Daha erken zaten cocuk plumca olur zayifsinda hem skinti yapma benimde yoktu 18 19 yasima kadar az oranda oldu evlilikden sonra bazilarida irsi oluyor.

hele bi evlen bide hamile ol küçük olduğu günleri arican:) zamanla olur kilona göre normal yani

Zamananla büyüyecektir endiselenme ama Yasin ileredikce hala aynı ise doktora basvur

hele bi evlen bide hamile ol küçük olduğu günleri arican:) zamanla olur kilona göre normal yani
O herkeste olmuyor. Yengem evlendi bı de çocuk doğurdu emzirdi. Hala bekarlık zamamlariyla aynı ölçüsü hiç değişmedi. Etrafımda da evlenince buyuyen pek görmedim. Sarkma oluyor da evlenince büyüme olayı asparagas gibi

benim çevremde hep büyüyen denk geldi galiba :) ırsi de olabiliyo kilo almaya müsait bi yapın varsa kilo alınca o da büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…